Мач на звездите в НБА 2022

19 фев. | МИН ЗА ЧЕТЕНЕ |
Мач на звездите в НБА 2022

Дойде време за най-атрактивното шоу от програмата на Националната Баскетболна Асоциация/NBA. Става въпрос за специален мач. Мач, в който феновете избират участниците, а това е именно мача на звездите.
Това е ежегоден баскетболен мач, който се провежда между най – добрите действащи играчи от Източната и Западната конференция в НБА.
Състезателите в тази среща се определят от гласуване, като двамата баскетболисти, от двете конференции, с най – много гласове стават капитани. Тези капитани избират своя състав независимо от конференцията. В тазгодишното издание на това събитие, за капитани бяха избрани Леброн Джеймс (запад) и Кевин Дюрант (изток).
Този двубой не се провежда с единствената цел да забавлява всички по света. Другата основа цел е благотворителност. Победителят от тази среща избира на коя благотворителна организация иска да помогне.
Разбира се, има и индивидуална награда. Във всеки мач на звездите се избира най – полезен играч. Наградата се дава на най – добрия баскетболист измежду най – добрите звездите от най – силното първенство. Това е изключително постижение за всеки един играч.
Мачът ще се изиграе в Кливланд Охайо, в зала “Рокет Мортгейдж Филдхаус”. Датата е 21.02.2022, а часът е 03:00 българско време.

Отбор Леброн

Леброн Джеймс имаше правото на първи избор в първия кръг на този своеобразен драфт.
Звездата на Лос Анджелис Лейкърс избра крилото на шампионите от Милуоки Бъкс Янис Антетокунмпо. След това “кралят” прибави и топ стрелеца за три точки в историята на НБА – Стеф Къри. Със следващите си два избора, той взе гарда на Чикаго Булс ДеМар ДеРоузън и центъра на Денвър Нъгетс Никола Йокич.
Във втория кръг, в който се избираха резервите, Леброн избра на първо място плеймейкъра на Далас Маверикс Лука Дончич. Веднага след него бе избран и дебютантът Дариъс Гарланд от Кливланд Кавалиърс. Най – добрият реализатор за всички времена продължи с Крис Пол (Финикс Сънс), Джими Бътлър (Маями Хийт), Донован Мичъл (Юта Джаз), Фред ВанВлийт (Торонто Раптърс) и Джеймс Хардън (Филаделфия 76ърс).
Този отбор на Леброн Джеймс е добре балансиран откъм плеймейкъри, стрелци и високи играчи. Не на празно са сочените за фаворити в тази среща. Това, разбира се, не е гаранция, тъй като другият отбор също е изпълнен с едни от най – добрите баскетболисти в света.
Коефициентът, който предлагаме от Betano за победа на Отбор Леброн е 1.47*

Отбор Дюрант

Кевин Дюрант, който за съжаление, ще пропусне този мач поради контузия започна своята селекция с топ реализатора до тук през сезона Джоел Ембийд от Филаделфия 76ърс. След това той добави гарда на Мемфис Гризлис Джа Морант. Стартовата петица на тима на Дюрант бе допълнена от Джейсън Тейтъм (Бостън Селтикс), Трей Йънг (Атлана Хоукс) и Адрю Уигинс (Голдън Стейт Уориърс).
Във втория кръг Кей Ди можеше да избира първи и той взе Девин Букър от Финикс Сънс. Със следващите си пикове крилото на Бруклин Нетс селектира Карл-Антъни Таунс (Минесота Тимбъруулвс), Зак ЛаВийн (Чикаго Булс), Дежонте Мъри (Сан Антонио Спърс), Крис Мидълтън (Милуоки Бъкс), ЛаМело Бол (Шарлът Хорнетс) и Руди Гобер (Юта Джаз).
Отсъствието на играч, като Кевин Дюрант със сигурност ще окаже влияние. От друга страна, не бива да подценяваме неговия тим, който е изпълнен с много млади таланти, готови да се противопоставят с най – големите в този бизнес.
Коефициентът, който предлагаме от Betano за победа на отбор Дюрант е 2.80*.

Прогноза и потенциални залози за НБА

Младите и нахъсани момчета на Дюрант ще се хвърлят в битката с всички сили. Въпреки това, не бива да забравяме, че отборът на Леброн е пълен с шампиони и ветерани. За да направим нещата малко интересни, Betano предлага опцията хендикап. Тя е -5.5 точки за отбор Леброн и +5.5 точки за отбор Дюрант. Коефициентите са съответно 1.88 и 1.93. Въпреки всичко това, крайният резултат остава труден за прогнозиране в подобен мач.
За това, ние от Betano сме се постарали да ви предоставим и други пазари на това събитие. Като започнем с Над/Под, първи до Х точки, печеливша разлика и много други.
Винаги може да посетите Betano.bg за повече информация.
Това, което остава е да си пожелаем късмет. На всички почитатели на извънземния баскетбол отвъд океана, които смятат да останат до късно, приятно гледане!

Автор: Николай Василев

*Коефициентите са актуални по времето, в което е писана статията и подлежат на промени.

ТАГОВЕ
Linda Hristova

Linda Hristova

Linda Hristova

Linda Hristova

ОЩЕ ОТ Анализи и Прогнози
Анализи и Прогнози 25 ян.

Лацио ще защитава честта на Рим срещу Наполи в мач от 22-рия кръг на италианската Серия „А“

Анализи и Прогнози 16 ян.

Откритото първенство на Австралия за 2024 – кой ще покори първия турнир от Големия шлем за календарната година

Анализи и Прогнози 12 ян.

Юнайтед – Тотнъм е черешката на тортата от 21 кръг на Английската Висша Лига

Анализи и Прогнози 11 ян.

Янис и “елените” посрещат “келтите” в битка за върха на Източната конференция в НБА

Всичко за залозите 09 ян.

Най-добрите спортни бетинг моменти от 2023 от Betano, Kaizen Gaming

Анализи и Прогнози 01 ян.

Ливърпул и Нюкасъл ще дадат подобаващ старт на Новата година в Английската Висша Лига

Анализи и Прогнози 20 дек.

Обзор и всичко най-интересно от изминалата календарна година в НБА

Анализи и Прогнози 14 дек.

Ливърпул и Манчестър Юнайтед ще приповдигат коледното настроение с класически двубой във Висшата лига

Betano Новини 08 дек.

Ювентус приема Наполи с мисия да отдалечи още повече шампионите от титлата

Анализи и Прогнози 06 дек.

Летящият Астън Вила посреща шампиона Манчестър Сити с нагласа за победа

ЗАРЕДИ ОЩЕ