Янис и “елените” посрещат “келтите” в битка за върха на Източната конференция в НБА

11 ян. | МИН ЗА ЧЕТЕНЕ |
Янис и “елените” посрещат “келтите” в битка за върха на Източната конференция в НБА

Милуоки Бъкс срещу Бостън Селтикс

В ранните сутрешни часове на 12 януари ще се изиграе мега сблъсък в Източната конференция на Националната баскетболна асоциация. Две от най-добре представящите се организации в цялата лига този сезон се изправят една срещу друга в спор за върха на изтока. Двата тима са сред основните фаворити за спечелване не само на тяхната конференция, но и на трофея, който носи името “Лари О’Брайън”.
Милуоки Бъкс посреща Бостън Селтикс в своята зала – “Фисерв Форум”. А когато това стане обикновено ставаме свидетели на вълнуващ двубой. “Келтите” се чувстват удобно срещу този съперник особено в последно време. Ако вземем за пример последните десет срещи между двата франчайза, Джейсън Тейтъм и компания са постигнали седем успеха. Янис Антетокумпо обаче не е от хората, които обичат да се задържат продължително в негативни серии. В последния мач, “гръцкото чудо” и “елените” бяха близо до победата, но силно представяне на звездите на “зелените” бе достатъчно за успех със 119:116.
Ще се окаже ли по-успешна втората среща между двата тима от началото на сезона за момчетата на Ейдриън Грифин?

 

Милуоки Бъкс преследва върха на изток, но съпротивата е голяма

Милуоки Бъкс се задържа в близост до върха на Източната конференция, но кандидатите за него не са малко. Балансът на “елените” е 25 победи и 11 загуби, което означава втора позиция във временното класиране на изток. Единственият отбор над тях е именно Бостън Селтикс.
“Келтите” не са единствената заплаха пред Бъкс за така важното първо място в конференцията. Филаделфия Севънти Сиксърс се намират непосредствено зад Милуоки с актив от 23 успеха и 12 поражения. Още пет отбора имат реална възможност да спорят за първа позиция, тъй като балансът им не е толкова по-лош. Това са Ню Йорк Никс, Индиана Пейсърс, Орландо Меджик, Кливланд Кавалиърс и Маями Хийт. Везните все пак клонят в полза на някой измежду Селтикс и Бъкс.
Посланикът на Betano Янис Антетокумпо е третия най-добър реализатор в лигата на “извънземните”, поне към този момент. Гъркът записва средно по 31,6 точки, изоствайки само от Джоел Ембийд (34,6) и Лука Дончич (33,7).
Ще се окажат ли тези точки решаващи срещу Бостън Селтикс?

 

Бостън Селтикс крачи уверено към пореден силен редовен сезон

Бостън Селтикс се превърнаха в истински господари на редовния сезон. След поредица от първи места “келтите” отново заемат тази позиция след 35 изиграни мача. Балансът им е 28 победи и едва 7 загуби. Това е най-добрия рекорд в Националната баскетболна асоциация.
Селтикс са намират в страхотна форма с 13 успеха от последните 15 мача. Новодошлите Джру Холидей и Кристапс Порзингис се вписаха идеално в ротацията на Джо Мазула. С тяхното идване, напрежението вече не пада само върху Джейсън Тейтъм и Джейлън Браун. Холидей е бивш шампион на НБА с екипа на Милуоки Бъкс и опитът му ще бъде от голяма полза не само срещу предишния му отбор, но и като цяло.
“Келтите” не са печели трофея от 2008-а година, когато за последно го направиха с голямата четворка – Раджън Рондо, Рей Алън, Пол Пиърс и Кевин Гарнет. Ще успее ли новото поколение да постигне подобни резултати като старото?

 

Кои са основните фаворити в лигата – Бъкс срещу Селтикс

Мачовете от Националната баскетболна асоциация не са лесни за предвиждане. Ставали сме свидетели на какво ли не. Дори най-непретенциозният тим има всички нужни качества да победи претендент за титлата.
Е, сега ще видим основни претенденти да се противопоставят един срещу друг. Betano ще изкара съответните коефициенти в следващите дни. Шансовете са изравнени. Янис и Джейсън Тейтъм са готови да ни спретнат поредното шоу.
Споменахте, че Милуоки Бъкс и Бостън Селтикс са сред основните фаворити за спечелването на трофея. Нека видим какво показват числата. “Келтите” заемат първото място в този лист с коефициент 4.25*. “Елените” са трети в тази класация с 5.50*, а настоящите шампиони от Денвър са между тях с 4.75* множител. Топ 5 се допълва от Финикс Сънс (12.00*) и Филаделфия Севънти Сиксърс (13.00*).
Betano предлага най-различни маркети свързани с този спиращ дъха спорт. Посетете сайта за повече информация и любопитни пазари. Разбира се, най-важното е да не пропускате да се забавлявате с играта при нас.

Автор: Николай Василев

*Коефициентите са съобразени с времето, в което е писана статията и подлежат на промени.

 

 

ТАГОВЕ
Yasena Vracheva

Yasena Vracheva

Yasena Vracheva

Yasena Vracheva

ОЩЕ ОТ Анализи и Прогнози
Анализи и Прогнози 27 апр. | news

Голове в дербито на кръга в Португалия

Анализи и Прогнози 25 ян.

Лацио ще защитава честта на Рим срещу Наполи в мач от 22-рия кръг на италианската Серия „А“

Анализи и Прогнози 16 ян.

Откритото първенство на Австралия за 2024 – кой ще покори първия турнир от Големия шлем за календарната година

Анализи и Прогнози 12 ян.

Юнайтед – Тотнъм е черешката на тортата от 21 кръг на Английската Висша Лига

Всичко за залозите 09 ян.

Най-добрите спортни бетинг моменти от 2023 от Betano, Kaizen Gaming

Анализи и Прогнози 01 ян.

Ливърпул и Нюкасъл ще дадат подобаващ старт на Новата година в Английската Висша Лига

Анализи и Прогнози 20 дек.

Обзор и всичко най-интересно от изминалата календарна година в НБА

Анализи и Прогнози 14 дек.

Ливърпул и Манчестър Юнайтед ще приповдигат коледното настроение с класически двубой във Висшата лига

Betano Новини 08 дек.

Ювентус приема Наполи с мисия да отдалечи още повече шампионите от титлата

ЗАРЕДИ ОЩЕ