BETANO oпредели шампионите от топ 5 първенства! Залозите са изплатени

21 мар. | МИН ЗА ЧЕТЕНЕ |
BETANO oпредели шампионите от топ 5 първенства! Залозите са изплатени

Кои са отличаващите се отбори

В някои първенства през този сезон интригата за титлата бе туширана в много ранен етап. Битката за първото място обикновено се води поне до края на март или април. Този път обаче някои отбори решиха да наложат стил още от самото начало и останалите претенденти така и не успяха да поддържат тяхното темпо.

Ние от Betano също признаваме абсолютната доминация на всички тези отбори. Точно затова нашият букмейкърски отдел реши да уреди като печеливши всички залози, които са били поставени на определени дългосрочни пазари.

Време е да видим кои са отборите, които се озоваха сами на върха. Ще разгледаме и съответните дългосрочни пазари, които са били уредени в полза на нашите клиенти.

Реал Мадрид и Байер Леверкузен

Първите два отбора, през които ще преминем, са Реал Мадрид и Байер Леверкузен.

“Кралете” летят в испанската Ла Лига със 72 точки до момента. Винисиус и компания очаквано не разочароваха през този сезон и уверено вървят към своята 36 титла в първия ешелон на испанския футбол. Зад тях, с 64 точки, се намира Барселона. Само два пункта пък делят “каталунците” от голямата изненада през този сезон – Жирона. Изглежда, че и двата отбора ще трябва да се задоволят само с място в Шампионска лига през следващия сезон.

Докато в Испания няма чак толкова изненади, цялата немска Бундеслига преживя истински земетръс. Байер Леверкузен прави нечуван досега сезон и е недостижим на върха с 70 точки. Обичайният заподозрян – Байерн Мюнхен, този път диша прахта на “аспирините”. Баварската машина е на второ място с 60 точки. Победата срещу Фрайбург беше мач номер 38 подред във всички турнири без загуба за бъдещите шампиони. Колко ли далеч още могат да стигнат хората на Шаби Алонсо?
Betano вече уреди като печеливши следните дългосрочни пазари:

– За Реал Мадрид – “Ла Лига Сезон 2023/24 Победител”, “Да завърши в Топ 2” и “Да завърши в Топ 4”
– За Байер Леверкузен – “Бундеслига Сезон 2023/24 Победител”, “Да завърши в Топ 2”, “Да завърши в Топ 4” и “Бундеслига Сезон 2023/24 Победител без Байерн Мюнхен”

ПСЖ и Интер

Във френската Лига 1 изненада за титлата отново няма. ПСЖ, напълно очаквано, се очертава да триумфира за 12 път с титлата. Новият стар шампион заема първото място с 59 точки. Втори е отборът на Брест с 47 пункта. Монако заема третото място с точка по-малко от втория. Въпреки усилията на Брест и Монако, “парижани” и този сезон са с едни гърди напред пред останалите отбори в Лига 1. Килиан Мбапе ще бъде изпратен минимум с един трофей преди да поеме към следващото приключение в своята бляскава кариера.

В италианската Серия А Интер съвсем спокойно може да се нарече новият шампион на Италия. “Нерадзурите” не оставиха и капка съмнение в превъзходството си. Хората на Симоне Индзаги са на върха със 76 точки. Вторият в класирането отбор на Милан е с 62 точки. Разликата от 14 пункта само затвърждава доминацията на Интер в първенството.
Нашите трейдъри също са възхитени от развоя на събитията в Лига 1 и Серия А. Точно заради това в полза на нашите клиенти бяха уредени следните дългосрочни пазари:

– За ПСЖ – “Лига 1 сезон 2023/24 Победител”, “Да завърши в Топ 2” и “Да завърши в Топ 4”
– За Интер – “Серия А сезон 2023/24 Победител”, “Да завърши в Топ 2” и “Да завърши в Топ 4”.

ПСВ Айндховен

Интригата за титлата бе обезличена и в холандската Ередивизи. Там ПСВ Айндховен диктува правилата. Хората на Петър Бош вървят уверено към титлата с актив от 72 точки – с 10 повече от втория Фейенорд. Още от началото на сезона беше ясно, че тези два отбора ще спорят за титлата. След изиграни само 26 мача от сезона по всичко изглежда, че ще имаме нов шампион. Фейенорд грабна титлата през изминалата кампания, но този път ПСВ е по-добрият отбор. Ключов бе успеха на ПСВ именно срещу основния претендент за титлата като гост през декември миналата година. Победата с 2:1 даде криле на хората на Петър Бош.
Вследствие на разликата от 10 точки между първия и втория, нашите трейдъри уредиха следните дългосрочни пазари като печеливши:
За ПСВ – “Ередивизи Сезон 2023-24 Победител “, “Да завърши в Топ 2” и “Да завърши в Топ 4”.

Можем само да си пожелаем през следващия сезон надпреварата за титлата в тези първенства да е по-ожесточена. Дали някой от тези отбори ще може да бъде спрян? Поздравяваме всички клиенти с печеливши залози от горепосочените пазари. Желаем ви още повече успехи и безброй незабравими моменти в нашата платформа за Спорт и Казино.

Автор: Тодор Вълков

*Класирането е съобразено с времето, в което е писана статията и подлежи на промени.

ТАГОВЕ
Yasena Vracheva

Yasena Vracheva

Yasena Vracheva

Yasena Vracheva