Най-добрите спортни бетинг моменти от 2023 от Betano, Kaizen Gaming

09 ян. | МИН ЗА ЧЕТЕНЕ |
Най-добрите спортни бетинг моменти от 2023 от Betano, Kaizen Gaming

Най-популярен отбор за залози беше Реал Мадрид, Висшата лига изплати най-големите печалби, залозите за Saudi Pro League се увеличиха 11 пъти след трансфера на Кристиано Роналдо

9 януари, 2024, София, Атина, Малта

Много неща се случиха за първи път през 2023. За първи път Лео Меси и Кристиано Роналдо играха клубен футбол извън Европа. Манчестър Сити спечелиха първия си и дългоочакван трофей от Шампионската лига. Флуминензе усетиха за първи път успеха в Копа Либертадорес. Женският отбор на Испания за първи път печели световното първенство по футбол. В НБА Денвър Нъгетс за първи път бяха короновани като шампиони.
Kaizen Gaming, една от най-големите GаmeTech компании в света, отправя поглед към събитията, отборите и историите, които откраднаха шоуто през 2023. Всичко това е благодарение на данни събирани от спортните платформи на Betano с обхват от 13 различни пазара на 4 континента.

В България

  • в топ 3 на най-залаганите спортни събития у нас влизат срещите между РБ Лайпциг и Ман Сити, Ливърпул срещу Реал Мадрид и Борусия Дортмунд срещу Милан
  • събитието донесло най-много печалби – срещата август месец между Олимпия (Любляна) и Лудогорец
  • първенството, на което е залагано най-много – Висшата лига

Две странни истории от Ливърпул

На 28 май в мача между Саутхемптън и Ливърпул, клиентите заложили в Betano получиха своите печалби, без значение какви залози бяха направили. Това се случи по две причини: специална оферта на Kaizen, която изплаща печалбата на клиентите си, ако отборът, на който са заложили, е повел с 2 гола и страхотния развой на резултата, който видя и двата отбора да повеждат с два гола разлика за крайното 4:4.
На 30 септември, в мача Тотнъм – Ливърпул (2-1), грешно решение на VAR лиши „мърсисайдци“ от попадението на Луис Диаз. То бе маркирано като засада. Kaizen въпреки това реши да награди клиентите си, които са заложили за попадение на Луис Диаз.
Какво друго направи впечатление от игрална гледна точка по пазарите, на които оперира Kaizen?

Реал Мадрид бе водещия отбор по залози

Въпреки че „белия балет“ не успя да защити титлите си в Шампионската лига и Ла Лига, това не попречи на залагащите да играят най-често на мачове включващи испанския колос.
Отборът, който спечели всичко през изминалата година – Манчестър Сити остана на второ място, а Ливърпул бе трети.
В баскетбола, въпреки че Маями Хийт загуби финала си срещу Денвър Нъгетс, те бяха короновани за любимци на експертите в залозите. Техните съперници пък останаха на второто място. На почетното трето място остана отборът на Милуоки бъкс, в който играе и посланикът на Betano – Янис Адетокумбо.

Наистина празничен „boxing day“

Освен всеизвестна традиция, „boxing day“ във Висшата лига, се оказа и най-добрият ден за залози. Мачът от този ден между Евертън и Манчестър Сити (1:3) донесе най-много печалби на залагащите в Kaizen през 2023. На второ място е мачът между Челси и Кристъл Палас (2:1) от същия кръг на първенството. На трето място е двубоят между Ливърпул и Реал Мадрид от Шампионската лига, завършил при резултат (2:5).
Що се отнася до мачове, които са генерирали най-много залози през изминалата година, то в Европа безспорен победител е срещата от втория мач от четвъртфинала на Шампионската лига между Наполи и Милан завършил 1:1.
Изненадващо финалът в надпреварата между Манчестър Сити и Интер (1:0) се класира едва на трето място.
В Южна Америка най-популярния мач бе между Крузейро и Палмейрас (1:1) от последния кръг на бразилското първенство, където Палмейрас бяха короновани за шампиони.

Ефектът на Роналдо и Меси

След трансферa на Роналдо в Ал Насър, много големи звезди като Неймар, Бензема и Канте го последваха, а това бе описано от журналистите като „Ефектът Роналдо“. Този феномен се пренесе и на бетинг сцената като интересa към Saudi Pro League се увеличи със зашеметяващите 1000%!
Що се отнася до трансферa на Меси в Интер Маями? 25% от всички залози свързани с този отбор са за това „Меси да отбележи“.

2024 ще бъде вълнуваща спортна година

В края на 2023 Kaizen разкри, че марката Betano ще бъде официален спонсор на UEFA EURO 2024™.
През тази година ще може да се насладим и на Олимпийските игри в Париж, както и на други спортни събития.
2024 безспорно дава заявка да е изключително вълнуваща за всеки спортен фен и ние нямаме търпение.

—–––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Повече за Kaizen Gaming | BETANO
Kaizen Gaming, компанията майка на BETANO, е една от най-бързо развиващите се международни GameTech компании. С фокус върху технологиите и хората, ние се стремим непрекъснато да подобряваме нашите продукти и услуги. Нашата основна цел е да предложим пълноценно и надеждно онлайн изживяване на нашите клиенти по целия свят. С екип от над 2000 професионалисти, предоставяме премиум свят за залози в 11 държави и управляваме марката Stoiximan в Гърция и Кипър.
Kaizen Gaming е носител на множество международни отличия в индустрията. Като признат лидер на глобалния пазар за спортни залагания и казино игри, през 2023 компанията получи 5 престижни награди от EGR. Включително за “Оператор за спортни залагания”, “Маркетингова кампания”, “Оператор за залози на живо”, “Мобилен спортен продукт”, и “Собствен продукт”.
Повече информация можете да намерите на Kaizen Gaming.com

ТАГОВЕ
Yasena Vracheva

Yasena Vracheva

Yasena Vracheva

Yasena Vracheva

ОЩЕ ОТ Всичко за залозите
ЗАРЕДИ ОЩЕ