Лигата на нациите се завръща: Италия срещу Англия в мегасблъсък от група 3 на Лига „А“

23 сеп. | МИН ЗА ЧЕТЕНЕ |
Лигата на нациите се завръща: Италия срещу Англия в мегасблъсък от група 3 на Лига „А“

Септемврийската сесия от турнира Лигата на нациите е съвсем близо

 

Паузата на клубните първенства ще измести фокуса върху представянето на националните отбори. Предстоящите мачове в този турнир ще бъдат последното сериозно изпитание за тях преди Световното първенство в Катар през ноември месец тази година. Националните отбори ще се стремят към това да запишат положителни резултати и да натрупат увереност. Програмата в турнира Лигата на нациите е помислила и за футболните фенове по цял свят. Един от сблъсъците в група 3 на Лига “А” противопоставя Италия и Англия. Двата отбора вече се изправиха веднъж един срещу друг в група 3 на Лига “А”. Какво ли са ни приготвили този път?
Този гладиаторски двубой ще се излъчи на 23 септември, Петък, от 21:45.

Регрес при “Скуадра адзура” – Триумфът на Европейското първенство през 2020 година беше върхът в кариерата на Роберто Манчини

 

Селекционерът на Италия изведе отбора до мечтания трофей след изключителна драма с дузпи на финала срещу Англия. Италианците бяха на седмото небе след тази победа и гледаха уверено към следващите турнири на националните отбори. Радостта стремглаво прерасна в агония. “Скуадра адзура” не успя отново да се класира за Световно първенство след фиаското срещу Северна Македония в квалификационния мач. Спомените от провала през 2018, когато Италия не се класира за Световното първенство през 2018 година в Русия, отново надвиснаха над италианските привърженици.

 

Неубедителна Италия в Лигата на нациите

 

Отсъствието от Световното първенство в Катар се очаква да се отрази и на представянето на Италия в Лигата на нациите. Хората на Манчини със сигурност ще гледат да покажат най – доброто от себе си в този турнир. Резултатите към момента обаче не са задоволителни. Италия е на третата позиция в група 3 на Лига “А”. Победата срещу Унгария и двете равенства срещу Германия и Англия бяха последвани от разгромна загуба отново срещу немците с 2:5. Мачовете, които Италия ще изиграе сега ще бъдат от ключово значение за това какво ще се случи със “Скуадра адзура” в турнира.

 

Трудни моменти за Англия – Последните дни бяха разтърсващи за цялата страна

 

Последните дни бяха разтърсващи за цяла Англия. Кончината на кралица Елизабет II предизвика тотален шок в цялата страна. Много футболни мачове бяха отменени. Сега обаче футболистите имат стимул да играят за своята кралица и да прославят страната, след като бяха на крачка от това да го направят на изминалото Европейско първенство. Англия ще играе на Световното първенство в Катар в средата на ноември и ще се стреми към това да запише нови победи в Лигата на нациите.

 

Акцентите в състава на “Трите лъва”

 

Избраните футболисти на Гарет Саутгейт за Лигата на нациите включваха футболиста на Брентфорд Айвън Тони. 26 годишният нападател бе повикан за първи път в националния отбор.

Изненадващо или не, Хари Магуайър и Люк Шоу също получиха повиквателни. Двамата футболисти на Манчестър Юнайтед към момента играят роля на резерви за “червените дяволи”. Саутгейт обаче очевидно им има доверие и ще разчита на тях за предстоящите мачове. Друго дуо на 20 кратните шампиони на Англия в лицето на Маркъс Рашфорд и Джейдън Санчо не бяха избрани в националния отбор за мачовете от Лигата на нациите.
Към момента Англия заема последното четвърто място в своята група с 2 равенства и 2 загуби. Една от загубите беше катастрофалното 0:4 срещу Унгария.

 

На какво да залагаме, коефициенти, прогнози, очаквания

 

Сблъсъкът на титаните предизвиква минимална разлика в коефициентите за краен резултат. Фаворит с много малка преднина според нашите букмейкъри е отборът на Италия с 2.57 коефициент към момента да спечели мача. Англия е с 2.65 да грабне трите точки, докато равенството е оценено на 3.55.

Оспорваното съперничество продължава и в исторически план. В шестте мача, изиграни помежду си, двата отбора имат по една победа и цели 5 равенства. 

Равният резултат доминира в срещите между тези два съперника. Пазарът “Равенство няма залог” може да е точно това, от което се нуждаете. С него можете да заложите за някой от двата отбора да спечелят, като при равен резултат сумата на залога ви ще се върне в профила. За Англия коефициентът за този пазар е 1.90, а за Италия – 1.85.

Друг интригуващ пазар за това събитие би бил “Краен резултат и Над/Под (2.5)”. Когато тези два отбора играят, за разлика от равенствата, головете не преобладават. В пет от седемте мача между Италия и Англия не са били отбелязани повече от 2 гола. Равенство и под 2.5 гола е с коефициент 4.10 към момента в Betano.bg.

Кой измежду Англия и Италия ще спечели важни три точки в група 3 на Лига “А” на Лига на нациите? Заложете още сега и се насладете на тръпката от турнира Лига на нациите в Betano.bg. Желаем ви успешна седмица и много положителни емоции в Betano.bg.

 

Автор: Тодор Вълков

 

Класирането и коефициентите са съобразени с времето, в което е написана статията и подлежат на промени.

ТАГОВЕ
Gloria Tamashova

Gloria Tamashova

Gloria Tamashova

Gloria Tamashova

ОЩЕ ОТ Шампионска Лигa
Шампионска Лигa 21 фев.

Наполи и Барселона ще се опитат да загърбят лошите резултати в бляскав сблъсък от осминафиналите на Шампионска лига

Betano Новини 13 фев.

Шампионска лига се завръща – Порто ще изкачва планина на осминафинал

Betano Новини 02 окт.

Наполи посреща Реал Мадрид в титаничен сблъсък в група “С” на Шампионска лига

Анализи и Прогнози 27 сеп.

Борусия Дортмунд срещу Милан – поредно гладиаторско дерби от “Групата на смъртта”

Анализи и Прогнози 16 сеп.

Байерн Мюнхен посреща Манчестър Юнайтед в колосален сблъсък от груповата фаза на Шампионска лига

Анализи и Прогнози 02 сеп.

Жребият за новия сезон на Шампионска лига е ясен – поредна група на “смъртта” и исторически сблъсъци

Анализи и Прогнози 12 авг.

Има ли сили Лудогорец за още един обрат в евротурнирите – Лудогорец срещу Астана

Шампионска Лигa 29 юли

Тежко домакинско реми за Лудогорец във втория квалификационен кръг на Шампионска лига

Футбол 21 юли

Лудогорец продължава да мечтае след тежка битка с косовския шампион

Анализи и Прогнози 15 юли

Способен ли е Лудогорец на обрат срещу Балкани в мача-реванш от квалификациите за Шампионска лига

ЗАРЕДИ ОЩЕ