Kaizen Gaming обяви Betano за официален спонсор на Копа Америка 2024

Kaizen Gaming – една от най-големите GameTech компании света, стана официален партньор на КОНМЕБОЛ – Южноамериканската футболна конфедерация.

Това е важна стъпка за компанията, която затвърждава стабилното си присъствие в Латинска Америка. Партньорството е дългосрочно и е обявено до 2028 г. То подчертава ангажимента на Kaizen Gaming за обогатяване на футболното изживяване на целия континент.

Копа Америка 2024 ще се проведе в САЩ от 20 юни до 14 юли, събирайки най-добрите таланти и най-страстните фенове. Чрез премиум платформата на Betano те ще имат възможността да изживеят турнира на съвсем различно ниво.

Джордж Даскалакис и Алехандро Домингес за партньорството

Джордж Даскалакис – основател и главен изпълнителен директор на Kaizen Gaming, заяви: „Радваме се да обединим усилията си с КОНМЕБОЛ – най-уважаваната институция в латиноамериканския футбол. Това партньорство не само показва нашата страст към спорта и региона, но също така подчертава нашата отдаденост за предоставяне на иновации и високи постижения в индустрията. Нямаме търпение да издигнем изживяването на феновете до нови висоти, осигурявайки незабравими моменти и отговорна игра“.

Алехандро Домингес, президент на КОНМЕБОЛ, каза: „Развълнувани сме да приветстваме Kaizen Gaming и Betano като официален партньор на КОНМЕБОЛ. Ангажиментът към иновациите във футбола и игрите на компанията съвпада напълно с нашата визия за бъдещето на спорта в Латинска Америка. Заедно планираме да предоставим изключителни преживявания на футболните фенове на целия континент“.

Какво още – разнообразие от турнири под шапката на КОНМЕБОЛ

Освен Копа Америка 2024 партньорството включва различни други престижни състезания под шапката на КОНМЕБОЛ.  Включително КОНМЕБОЛ Предолимпийския турнир, КОНМЕБОЛ Копа Америка за жени, КОНМЕБОЛ Копа Америка по футзал (жени и мъже), КОНМЕБОЛ Плажен футбол. Както и състезанията КОНМЕБОЛ U20 и U20 (жени и мъже), КОНМЕБОЛ U20 и U20 по футзал (жени и мъже) и КОНМЕБОЛ U20 Плажен футбол. Това всеобхватно споразумение доказва отдадеността на Kaizen Gaming да подкрепя футбола на всички нива и сред всички демографски групи.
Тази новина идва след споразумението за глобално спонсорство на компанията с УЕФА за EURO 2024, затвърждавайки позицията на Kaizen Gaming като движеща сила и пресечната точка на спорта и технологиите.

———————————————————————-
Повече за Kaizen Gaming | BETANO
Kaizen Gaming, компанията майка на BETANO, е една от най-бързо развиващите се международни GameTech компании. С фокус върху технологиите и хората, ние се стремим непрекъснато да подобряваме нашите продукти и услуги. Нашата основна цел е да предложим пълноценно и надеждно онлайн изживяване на нашите клиенти по целия свят. С екип от над 2000 професионалисти, предоставяме премиум свят за залози в 11 държави и управляваме марката Stoiximan в Гърция и Кипър.
Kaizen Gaming е носител на множество международни отличия в индустрията. Като признат лидер на глобалния пазар за спортни залагания и казино игри, през 2023 компанията получи 5 престижни награди от EGR. Включително за “Оператор за спортни залагания”, “Маркетингова кампания”, “Оператор за залози на живо”, “Мобилен спортен продукт”, и “Собствен продукт”.
Повече информация можете да намерите на KaizenGaming.com

 

Следвайте ни и споделете: