Наполи посреща Реал Мадрид в титаничен сблъсък в група “С” на Шампионска лига

02 окт. | МИН ЗА ЧЕТЕНЕ |
Наполи посреща Реал Мадрид в титаничен сблъсък в група “С” на Шампионска лига

Шампионска лига – групова фаза

Шампионска лига се завърна и започна да радва всички, както по трибуните, така и пред малкия екран. Вторият кръг от груповата фаза ще ни предостави мегасблъсък между два от най-силните европейски клуба.

Италианският шампион Наполи се изправя едва за пети път в своята клубна история срещу Реал Мадрид. Това ще се случи за първи път от 2017-a година насам. Двата отбора започнаха тазгодишното издание на най-престижния европейски клубен турнир с трудна победа, но сега е време да премерят сили един срещу друг.
Срещата ще бъде част от група “С”, където са още отборите на Брага и Унион Берлин.

Големият сблъсък ще се играе на 3-и октомври, вторник, от 22:00 часа, на стадион “Диего Армандо Марадона”.

“Партенопеите” никога не са опитвали вкуса на победата срещу “кралския” клуб. Според мнозина, това ще бъде битка за първото място в тази група. Ще успеят ли “небесносините” най-накрая да запишат успех срещу мадридчани, който да им осигури преднина в класирането?

 

Късмет донесе първа победа на Наполи в група “С”

Отборът на Наполи се поздрави с дебютна победа за новия сезон в Шампионска лига. Успехът не дойде лесно. “Партенопеите” имаха огромна доза късмет в извоюването на първите три точки в груповата фаза в гостуването си на Брага.

Наполи доминираше през по-голямата част от двубоя, но стигна до победата благодарение на автогол в последните минути. Италианският тим бе по-опасният през първата част. Виктор Осимен удари греда, а малко след това спечели и дузпа в полза на своя отбор. Решението за 11-метров удар бе преразгледано от главния съдия и впоследствие отменено. Въпреки това, нигерийската звезда на неаполитанци взе участие с гол през първото полувреме. Нападателят отклони една топка към своя капитан, а Джовани Ди Лоренцо изведе тима си напред в резултата.

Брага не се предаваше въпреки, че отстъпваше игрово на своя съперник. Така се стигна до 84-ата минута, когато португалския тим стигна до изравнително попадение. Автор на попадението бе Брума. По всичко изглеждаше, че двата отбора ще се поздравят с по една топка, когато се стигна до центриране в наказателното поле на Брага. Сику Ниакате изпрати топката в собствената си врата и така лиши тима си от точка.
Наполи трябва да покаже много повече на терена, ако иска да запише първа историческа победа срещу най-титулувания клуб в историята на Шампионска лига. Ще се справят ли Руди Гарсия и неговите футболисти?

 

Познат сценарий реши всичко в полза на Реал Мадрид

Реал Мадрид се изправи срещу Унион Берлин в първия кръг на груповата фаза. Немският тим се държа изключително стабилно почти през цялото време. Магически момент, с познат герой, донесе пълния актив от точки в полза на “белия балет”.
Новото попълнение и любимец в редиците на “кралския” клуб, отново се превърна в герой за своите. Джуд Белингам откри головата си сметка за новия отбор в Шампионска лига. Младият англичанин отбеляза в добавеното време за минимална победа с 1:0.
Това започва да се превръща в традиция за Реал Мадрид. Белингам носи трета победа за “лос бланкос” в последните минути от началото на сезона. Този сценарий само доказва голямата класа и търпение на футболистите на испанския гранд. Какви са шансовете да видим подобен развой на събитията във вторник вечер?

 

Прогноза и евентуални залози на срещата Наполи – Реал Мадрид

Безспорно това ще бъде един от най-вълнуващите и равностойни сблъсъци в груповата фаза на тазгодишното издание на Шампионска лига. Betano потвърждава едно подобно мнение с коефициентите, които предлага.

Победата на Наполи се равнява на 2.52* коефициент, докато тази на Реал Мадрид достига до 2.70*. Неаполитанци все пак имат леко домакинско предимство.

Двата тима се срещнаха за последно през сезон 2016/17 на осминафинал в Шампионска лига. “Белият балет” спечели и двата мача с резултат 3:1. Двата състава са изпълнени с много звезди и нов резултатен двубой не е изключен от сметките. Коефициентът за Над 2.5 гола в мача е 1.72*, като маркетът се предлага с допълнителни линии.

Betano предлага възможност да подсигурите вашия залог за краен победител. Това е опцията “Равенство няма залог”. В случай, че заложите за победа на Наполи (1.82*) или Реал Мадрид (1.93*) с нея, но срещата завърши на равно, сумата ще бъде възстановена.
Разгледайте нашия сайт за повече подробности. Пожелаваме ви късмет и безброй печалби. Не пропускайте да се забавлявате с играта при нас!

Автор: Николай Василев

*Коефициентите са съобразени с времето, в което е писана статията и подлежат на промени.

 

ТАГОВЕ
Gloria Tamashova

Gloria Tamashova

Gloria Tamashova

Gloria Tamashova

ОЩЕ ОТ Betano Новини
Betano Новини 26 апр. | news

BETANO ще краси фланелките на големия Астън Вила

Betano Новини 29 фев.

Ще направи ли услуга Манчестър Юнайтед на преследвачите на Манчестър Сити за титлата

Betano Спонсорства 21 фев.

INZONE: Порто и BETANO отварят нова сензорна стая на стадион „До Драгао“

Betano Новини 13 фев.

Шампионска лига се завръща – Порто ще изкачва планина на осминафинал

Betano Новини 07 фев.

Kaizen Gaming обяви Betano за официален спонсор на Копа Америка 2024

Betano Новини 24 ян.

Все още непобеденият Байерн Леверкузен посреща Борусия Мьонхенгладбах

Betano Новини 17 ян.

Атлетико Мадрид и Реал Мадрид излизат в нова епична битка за Купата на краля

Betano Новини 14 дек.

Глобалният посланик на Betano – Янис Адетокумбо, постави абсолютен рекорд в НБА

Betano Новини 08 дек.

Ювентус приема Наполи с мисия да отдалечи още повече шампионите от титлата

Betano Новини 01 дек.

Барселона срещу Атлетико Мадрид в едно от най-интересните дербита в Ла Лига

ЗАРЕДИ ОЩЕ