Янис и Милуоки Бъкс гостуват на шампионите от Денвър Нъгетс в сблъсък на Източната и Западната конференция

29 ян. | МИН ЗА ЧЕТЕНЕ |
Янис и Милуоки Бъкс гостуват на шампионите от Денвър Нъгетс в сблъсък на Източната и Западната конференция

Денвър Нъгетс срещу Милуоки Бъкс

Националната баскетболна асоциация ни е подготвила бомбастичен сблъсък в ранните часове на 30 януари. Западната и Източната конференция ще пуснат едни от най-добрите си гладиатори на паркета. Денвър Нъгетс с нетърпение очаква Милуоки Бъкс. “Елените”, предвождани от гръцкото страшилище Янис Адетокумбо, ще пътуват до “Ball Arena” в Денвър. Двукратният носител на наградата MVP в НБА и горд посланик на Betano ще се опита да поведе Бъкс към победата.
Срещу Янис и компания излизат шампионите от Денвър Нъгетс начело с Никола Йокич. Очертава се поредният вълнуващ балкански сблъсък между двама от най-изявените персонажи в НБА.
Двата отбора се представят страхотно в съответната си конференция. Денвър Нъгетс заемат към момента четвъртата позиция в Западната Конференция. Милуоки Бъкс са на второ място в Източната Конференция. Очаква ни титаничен сблъсък на “Ball Arena” в Денвър.

Кой от двамата лидери ще изпъкне

Денвър Нъгетс и Милуоки Бъкс разполагат с двама от най-добрите баскетболисти в световен мащаб. Очаквано, този сблъсък ще се разглежда и като битката между Никола Йокич и Янис Адетокумбо. Поредният балкански индивидуален спор на паркета ще запали още повече искрата на това съперничество.
Никола Йокич и Денвър Нъгетс ще очакват с нетърпение “елените” да навлязат в чужда територия. Шампионите нанесоха първото домакинско поражение на Бостън Селтикс от началото на сезона. Сръбският център отново бе един от главните герои на паркета. Йокич заби 34 точки, добави 12 борби и даде 9 асистенции при победата срещу “келтите” със 102:100. Така Йокич и компания прекъснаха серията на Селтикс от цели 20 поредни домакински успеха.
Милуоки Бъкс също се чувстват повече от комфортно на паркета през този сезон. Поводите за радост бяха незабравими, след като Деймиън Лилард попари Сакраменто Кингс със сирената при победата на “елените” със 143:142. Най-основният играч за Бъкс обаче продължава да е Янис Адетокумбо. “Гръцкото чудо” продължава да впечатлява на ежедневна база. Той отбеляза трипъл-дабъл в 3 от последните 5 мача за своя отбор. Постоянството е едно от най-силните качества на гърка. Сега за него предстои ново изпитание и то срещу шампионите на НБА.

Значението на победата

Денвър Нъгетс и Милуоки Бъкс се радват на успешен редовен сезон към този момент. Отборът от Денвър заема четвъртото място в класирането на Западната Конференция с настоящ актив от 31 победи и 15 загуби. Конкуренцията за хората на Майкъл Малоун не е за подценяване. Пред Нъгетс засега стои голямата изненада през този сезон – Оклахома Сити Тъндър, Минесота Тимбъруулвс и Лос Анджелис Клипърс. Точно под Нъгетс се намират и Сакраменто Кингс, където играе другият посланик за бранда Betano – Александър Везенков. Победа срещу един от най-коравите отбори в Източната Конференция би заличило напълно последната загуба на Денвър Нъгетс от Ню Йорк Никс.
При “елените” ситуацията е по-различна. Голямата новина от лагера на Бъкс е, че треньорът на отбора – Ейдриън Грифин, бе уволнен. Причините за това тепърва ще се изясняват, но определено не са свързани с резултатите на отбора. Бъкс спорят с Бостън Селтикс за първата позиция в Източната Конференция.
Очакванията са за това Док Ривърс да поведе “елените” именно срещу Нъгетс.
Победа за който и да било от двата отбора би дала много нужна инерция за силен завършек на редовния сезон.

20 точки аванс

Betano предлага най-добрите оферти за Спорт. Сега можете да станете господар на вашия залог с нашата оферта 20 точки аванс. Смятате, че отборът, на който сте заложили, може да си осигури аванс от 20 точки по време на мача? Ако това се случи, вие веднага печелите. С офертата “20 точки аванс” можете да направите залог за пазара “Head to Head”. Ако вашият отбор поведе с 20 точки, вашият залог ще бъде моментално уреден като печеливш дори и впоследствие фаворитът ви да претърпи загуба. За повече информация, можете да посетите секцията с оферти за ранно изплащане от началната ни страница.
Коефициентите за дългосрочния пазар “Победител двоен шанс включително и плейоф” са на друго ниво. Два от фаворитите за спечелване на заветния трофей са именно Денвър Нъгетс и Милуоки Бъкс. Някой от тези два отбора да надвие цялата останала конкуренция и да грабне титлата е с коефициент 2.65* към този момент в Betano.bg.
Пазарът “Победител в редовния сезон” също има какво да ви предложи. С този пазар залагате на това кой отбор ще е с най-добър баланс от двете конференции в рамките на редовния сезон. Милуоки Бъкс да са този отбор е с коефициент 14.00*. Денвър Нъгетс да завършат редовния сезон с най-добро съотношение победи-загуби пък е с 8.50* коефициент.
Зрелището между Денвър Нъгетс и Милуоки Бъкс не е за изпускане. Ние от Betano ще следим с интерес изявите на Янис и ще се надяваме на един спиращ дъха двубой. Желаем ви успех и да не забравяте, че забавлението е на първо място.

Автор: Тодор Вълков

*Коефициентите и класирането са съобразени с времето, в което е писана статията и подлежат на промени.

ТАГОВЕ
Yasena Vracheva

Yasena Vracheva

Yasena Vracheva

Yasena Vracheva