Монако не може да си позволи да изпуска още един мач срещу Фенербахче

26 апр. | news | МИН ЗА ЧЕТЕНЕ |
Монако не може да си позволи да изпуска още един мач срещу Фенербахче

Монако и Фенербахче се изправят един срещу друг в мач №2 от четвъртфиналната си серия в Евролигата. Монегаските приемат турския гранд в Княжеството тази вечер от 20:00 часа българско време.

Отборът на Саша Обрадович изпусна да спечели първия мач от серията, след като пропиля двуцифрена преднина и впоследствие отстъпи с 91:95 от “фенерите” след продължение. По този начин момчетата на Шарунас Ясикевичус откраднаха домакинското предимство на Монако и сега могат да увеличат своята преднина, ако триумфират и във втория двубой.

Трябва да се отбележи, че Фенербахче стреляше доста добре от далечно разстояние в първия двубой, след като вкара 14 от 30-те си тройки в мача. Освен това турският тим овладя и 11 борби повече от монегаските, за да спечели борбата с 30-41.

Тих мач за Монако направи Майк Джеймс, който вкара 16 точки, но при стрелбата от игра бе едва 4/15. Монегаските се нуждаят от доста по-убедително представяне от страна на своята звезда, ако искат да измъкнат втория мач и да изравнят серията преди гостуванията си в Турция.

Победата на Монако е оценена на 1.52 в Betano, докато ставката за успех на Фенербахче е 2.62. Границата за точки на Майк Джеймс пък е поставена на 18.5, като коефициентът за “над” е 1.98, а този за “под” – 1.78.

ТАГОВЕ