Милуоки може да се счита за изправен до стената

28 апр. | news | МИН ЗА ЧЕТЕНЕ |
Милуоки може да се счита за изправен до стената

Индиана Пейсърс приема Милуоки Бъкс в мач №4 от серията между двата отбора в първия кръг на Източната конференция в НБА. “Пешеходците” се изправят срещу “елените” тази нощ от 2:00 часа българско време в Индианаполис.

Пейсърс имат всякакво предимство преди днешния двубой, тъй като големите звезди на Милуоки – Янис Адетокунбо и Деймиън Лилард, са с контузии. Гъркът страда от проблем в прасеца, докато плеймейкърът е с разтежение в ахилесовото сухожилие и не е ясно дали изобщо ще вземе участие в мача.

Лилард се е оплакал от проблемите в крака си още по време на третия двубой с Индиана, загубен след продължение. Там Дейм игра 45 минути, но преди началото на продължението е казал на своя треньор Док Ривърс, че има проблем с придвижването и няма да може да е пълноценен за своя отбор. Така има вероятност Милуоки да остане без и двамата си лидери за мач №4. От началото на серията Лилард записва средно по 32.3 точки и 5.3 асистенции, като в първия двубой той вкара 35 точки само през първото полувреме.

Индиана успя да спечели третия двубой с победен кош на Тайрийз Халибъртън около секунда преди края на продължението за 121:118, като сега тимът на Рик Карлайл ще се опита да продължи устрема си и да си осигури шанс да затвори серията.

Имайки предвид всички проблеми при Милуоки и фактът, че са гости, Betano предлага коефициент от 1.25 за успех на Индиана. Ставката за изненадваща победа на Бъкс пък е 4.15.

ТАГОВЕ