Какво да очакваме от Деймиън Лилард в първото гостуване на Индиана?

26 апр. | news | МИН ЗА ЧЕТЕНЕ |
Какво да очакваме от Деймиън Лилард в първото гостуване на Индиана?

Тази нощ от 00:30 часа Индиана Пейсърс и Милуоки Бъкс ще премерят сили в третия мач от серията помежду си в първия кръг на Източната конференция в НБА. След като “пешеходците” откраднаха домакинското предимство от “елените” и изравниха резултата при 1-1, сега предстои първото домакинство на Пейсърс в Индианаполис.

Милуоки отново ще е без своята суперзвезда Янис Адетокунбо, като в негово отсъствие погледите за пореден път ще са приковани изцяло в другия водещ играч на състава от Уисконсин – Деймиън Лилард, който трябва да поведе тима към това да си върне предимството в серията.

В първите два мача Лилард неизменно правеше отлично първо полувреме, след което се губеше през вторите 24 минути. В мач №1 той изригна с впечатляващите 35 точки през първото полувреме, но след това не успя да покачи повече точковия си актив. Във втория двубой пък Дейм наниза 26 точки през първата половина, като в крайна сметка завърши с общо 34.

В часовете преди старта на мача специалистите от Betano дават точкова граница от 30.5 точки на Лилард, като коефициентът за “над” е 1.82, докато този за “под” е 1.93.

В първите два мача Лилард е стрелял 24 пъти в откриващия двубой и 21 във втория, като освен това има общо 16 стреляни наказателни удара. Плеймейкърът има солиден успех при стрелбата от дистанцията, като и в двата мача вкарва по шест тройки. Играе съответно 38 и 39 минути в двата мача.

ТАГОВЕ