Ще успее ли Севиля да върне интригата в Ла Лига или Реал Мадрид ще се доближи още до титлата?

13 апр. | МИН ЗА ЧЕТЕНЕ |
Ще успее ли Севиля да върне интригата в Ла Лига или Реал Мадрид ще се доближи още до титлата?

Севиля – Реал Мадрид

Севиля се изправя срещу Реал Мадрид в изключително важен двубой от 32-ия кръг в Ла Лига. В него ще премерят сили първенецът и делящият с други два отбора второто място тим на Севиля.

“Белият балет” води с 12 точки пред преследвачите си, които са цели три отбора. Това са Барселона (мач по – малко), Атлетико Мадрид и Севиля. При една евентуална победа за “андалусийците” интригата в испанското първенство би се върнала. От друга страна, ако Реал излезе краен победител, то тогава шансовете на Севиля за титла през този сезон се изпаряват.

Първата среща между двата тима на “Сантяго Бернабеу” завърши при резултат 2:1 в полза на “кралския” клуб.

Отборът на Севиля все още не е допускал загуба на свой терен от началото на сезона в Испания. Възможно ли е Реал Мадрид да прекъсне тази страхотна поредица на “андалусийците”, предстои да разберем съвсем скоро.

Мачът ще се изиграе на “Рамон Санчес Писхуан” от 22:00 часа на 17 април.
Повече информация за тази среща може да намерите на нашия сайт – Betano.bg

Представянето на Севиля до тук в Ла Лига

Севиля прави един от най – добрите си сезони в последно време. Отборът на Юлен Лопетеги дели второто място, като изостава единствено от Реал Мадрид, настоящият съперник. При една евентуална победа за “андалусийците” разлика би паднала на 9 точки. Да, преднина все още е голяма с оглед на малкото оставащи кръгове. Чисто математически, шансовете са реални.

Тимът на Севиля, заедно с този на Реал, e допуснал най – малко загуби от началото на сезона- 3. Това, което трябва да откроим е, че нито едно от тези поражения не е допуснато на “Рамон Санчес Писхуан”. Това прави Севиля единствения отбор без допусната загуба на свой терен от началото на сезона. Друга интересна статистика за “андалусийците” е, че те делят първото място по най – много натрупани точки като домакин.

Севиля може да се похвали и с най – добрата защита в Ла Лига. Общо взето, това са статистики, които само доказват, че в неделя вечер задачата на Реал Мадрид ще е изключително трудна.

Възможно ли е отборът на Севиля да отложи празненствата на Реал или “кралският” клуб ще си осигури спокоен завършен на сезона?
Всичко това ще научим в края на седмицата. Коефициентът, който предлагаме от Betano за победа на Севиля е 3.15*.

Развитието на сезон 21/22 в Ла Лига за Реал Мадрид

Реал Мадрид се е запътил към рекордната 37-а титла на Испания. За целта, остават още няколко трудни сблъсъка, през които трябва да премине. Гостуването на Севиля е един от тях. Срещата няма да е лесна, защото идва само няколко дни след мача реванш от Шампионска лига срещу Челси. Севиля сам по себе си е труден съперник, а ако добавим и ангажиментите на Реал в евро турнирите, задачата става още по – сложна.

“Белият балет” е най – добре представящия се гост от началото на кампанията. Също така е и най – резултатният отбор в Испания.

Реал Мадрид напомни на себе си след катастрофалния резултат в Ел Класико. Тимът записа две последователни победи след него. Една, от които в Примера Дивисион и една в Шампионска лига. Преди мача със Севиля, мадридчани приемат отбора на Хетафе. Момчетата на Карло Анчелоти са сочени за абсолютни фаворити в този двубой.

Реал Мадрид са непобедени в последните шест мача срещу Севиля, в които са записали пет победи и едно равенство. “Кралският” клуб е сочен за фаворит в неделния сблъсък. Много зависи от настроението, с което испанският първенец ще влезе в срещата. Все пак не бива да забравяме четвъртфиналния двубой с Челси преди това.

Възможно ли е Севиля да поднесе изненада и да спъне Реал Мадрид по пътя им към титлата в Ла лига? Коефициентът, който предлагаме от Betano за победа на Реал Мадрид е 2.25*.

Прогноза и потенциални залози

32-ят кръг в Ла Лига ще ни предостави сблъсък между първия и втория, най – добрата атака срещу най – добрата защита. Обикновено подобен тип мачове са често равностойни. Това прави прогнозирането още по – трудно.
Въпреки това, Betano предлага широк набор от пазари, което да улесни сформирането на определен фиш.

Реал Мадрид най – вероятно ще излезе една идея по – прибрано, тъй като съставът на Карло Анчелоти не се нуждае от задължителната победа. Преднината на върха е достатъчна и за едно евентуално равенство. Коефициентът, който се предлага за равенство е 3.40.

Събитието предпоставя игра на Полувреме, като равенството е добър вариант. Коефициентът, за равенство на полувреме е 2.07, който е може да се комбинира с други събития.

Тук е мястото да си припомним опцията MatchCombo. В нея може да се включат резултат на полувреме, голове, корнери и картони. Залогът е висок и по – грубите нарушения не са изключени. Изборът ще оставим на вас. Пожелаваме ви късмет и не забравяйте да се забавлявате, докато играете в Betano.

Автор: Николай Василев
*Коефициентите са съобразени с времето, в което е писана статията и подлежат на промени.

ТАГОВЕ
Linda Hristova

Linda Hristova

Linda Hristova

Linda Hristova

ОЩЕ ОТ Анализи и Прогнози
Анализи и Прогнози 25 ян.

Лацио ще защитава честта на Рим срещу Наполи в мач от 22-рия кръг на италианската Серия „А“

Анализи и Прогнози 16 ян.

Откритото първенство на Австралия за 2024 – кой ще покори първия турнир от Големия шлем за календарната година

Анализи и Прогнози 12 ян.

Юнайтед – Тотнъм е черешката на тортата от 21 кръг на Английската Висша Лига

Анализи и Прогнози 11 ян.

Янис и “елените” посрещат “келтите” в битка за върха на Източната конференция в НБА

Всичко за залозите 09 ян.

Най-добрите спортни бетинг моменти от 2023 от Betano, Kaizen Gaming

Анализи и Прогнози 01 ян.

Ливърпул и Нюкасъл ще дадат подобаващ старт на Новата година в Английската Висша Лига

Анализи и Прогнози 20 дек.

Обзор и всичко най-интересно от изминалата календарна година в НБА

Анализи и Прогнози 14 дек.

Ливърпул и Манчестър Юнайтед ще приповдигат коледното настроение с класически двубой във Висшата лига

Betano Новини 08 дек.

Ювентус приема Наполи с мисия да отдалечи още повече шампионите от титлата

Анализи и Прогнози 06 дек.

Летящият Астън Вила посреща шампиона Манчестър Сити с нагласа за победа

ЗАРЕДИ ОЩЕ