Байерн разочарова Залцбург в последните минути. Ще станем ли свидетели на обратно?

07 мар. | МИН ЗА ЧЕТЕНЕ |
Байерн разочарова Залцбург в последните минути. Ще станем ли свидетели на обратно?

Реваншите от осминафиналите в Шампионска лига 21/22 – Байерн Мюнхен – Ред Бул Залцбург

Първите реванши от 1/8 финалите в тазгодишното издание на Шампионска лига ще се изиграят във вторник вечер на 08.03.2022.
Началото на тези срещи ще дадат отборите на Байерн Мюнхен – Ред Бул Залцбург, както и Ливърпул – Интер.
В тази статия, ще обърнем по – голямо внимание на една от тези срещи. Става въпрос за Байерн – Залцбург, тъй като двата отбора имат реален шанс да продължат напред. Да, “баварците” са големия фаворит, но не бива да подценяваме австрийския шампион.

 

РБ Залцбург – Байерн Мюнхен

“Баварската машина” се измъкна на косъм, като по този начин удължи рекордната си серия от поредни гостувания в Шампионска лига без загуба. Двубоят на “Ред Бул Арена” завърши при резултат 1:1. Германският гранд Байерн вече е с 22 последователни срещи при гостувания в турнира без поражение. Последната загуба на гранда от Мюнхен като гост е през септември 2017 година от Пари Сен Жермен (0:3).

Загубата, този път, бе избегната в последния момент, след като Кингсли Коман изравни в 90-та минута на двубоя.
Чуквубуике Адаму донесе преднина за Залцбург, разписвайки се в 21-ата минута. Така, той записа името си в историята на Шампионска лига. Неговият гол бе най – ранното попадение, реализирано от резерва в мач от турнира. Легендата Тиенри Анри бележи в същата минута за Арсенал срещу Спарта Прага през далечната 2005 година.
Байерн доминираше през по – голямата част от срещата, като отправи над 20 изстрела към вратата на младия страж на Залцбург – Филип Кон. Това бе два пъти повече, отколкото австрийците отправиха към Свен Улрайх, който заместваше контузения Мануел Нойер. Този двубой се превърна в дебют на РБ Залцбург в 1/8 финалите на Шампионска лига, който стана първия представител на Австрия в тази фаза.

Макар и да липсват звездни имена в състава на “биковете”, те разполагат с много талантливи млади футболисти, които са мотивирани да се докажат срещу най – големите в света. Понякога, този хъс се оказва достатъчен за елиминирането на по – именити и опитни отбори. Байерн Мюнхен е доста голям залък за преглъщане. Те са абсолютен фаворит, като много специалисти определят сблъсъка между двата тима като битка между Давид и Голиат. Е, в първата среща това не бе точно така.
Дали това ще се случи и в реванша на немска земя, предстои да разберем.

Прогноза и потенциални залози

Мачовете от фазата на директна елиминация в Шампионска лига са трудни за предвиждане. Ставали сме свидетели на каквили не изненади. В този случай, прогнозата е още по – трудна понеже, както вече знаете, от този сезон правилото за гол на чужд терен отпадна. Отборите продължават от там, от където започнаха. Резултатът е равен и всичко е възможно в рамките на една среща.
Ние от Betano сме се погрижили да Ви предоставим широк набор от пазари на мачовете от Шампионска лига. Този двубой не е изключение.

Нека започнем с факта, че Байерн Мюнхен не се намира в най – доброто си състояние и със сигурност не показват онази мощ, която свикнахме да наблюдаваме през последните години. Като прибавим някои контузии на ключови играчи, победа не изглежда да е в кърпа вързана. РБ Залцбург водят по убедителен начин в класирането на австрийската Бундеслига. Може да очакваме да хвърлят всички възможни сили в този двубой. За по смелите играчи предлагаме коефициент от 15.50 за победа на “биковете”.

Двоен шанс – Х2 изглежда добра опция в случая, а коефициентът не е никак лош – 4.75*. Интересното е, че в тази фаза от турнира излиза още една възможност за залог. Това е опцията “Да се класира”. Коефициентът, това да направи Залцбург, е 8.00.
На пръв поглед, това изглежда малко вероятно, но след всичко споменато до сега, защо да не пробваме?

За всички, които вярват в чудеса, предложените залози не са никак лоши и биха могли да се пробват. Големите коефициенти са налице, както и потенциала на австрийския шампион. Разбира се, не ограничаме никого с тези залози, като в нашия сайт Betano.bg може да намерите още много възможности.
Това, което остава да направим е да си пожелаем късмет и да се насладим на атрактивния футбол, който проповядват двата отбора.
Срещата ще се проведе на 08.03.2022 от 22:00 часа на “Алианц Арена” в Мюнхен.

Автор: Николай Василев

*Коефициентите са съобразени с времето, в което е писана статията и подлежат на промени.

ТАГОВЕ
Linda Hristova

Linda Hristova

Linda Hristova

Linda Hristova

ОЩЕ ОТ Анализи и Прогнози
Анализи и Прогнози 25 ян.

Лацио ще защитава честта на Рим срещу Наполи в мач от 22-рия кръг на италианската Серия „А“

Анализи и Прогнози 16 ян.

Откритото първенство на Австралия за 2024 – кой ще покори първия турнир от Големия шлем за календарната година

Анализи и Прогнози 12 ян.

Юнайтед – Тотнъм е черешката на тортата от 21 кръг на Английската Висша Лига

Анализи и Прогнози 11 ян.

Янис и “елените” посрещат “келтите” в битка за върха на Източната конференция в НБА

Всичко за залозите 09 ян.

Най-добрите спортни бетинг моменти от 2023 от Betano, Kaizen Gaming

Анализи и Прогнози 01 ян.

Ливърпул и Нюкасъл ще дадат подобаващ старт на Новата година в Английската Висша Лига

Анализи и Прогнози 20 дек.

Обзор и всичко най-интересно от изминалата календарна година в НБА

Анализи и Прогнози 14 дек.

Ливърпул и Манчестър Юнайтед ще приповдигат коледното настроение с класически двубой във Висшата лига

Betano Новини 08 дек.

Ювентус приема Наполи с мисия да отдалечи още повече шампионите от титлата

Анализи и Прогнози 06 дек.

Летящият Астън Вила посреща шампиона Манчестър Сити с нагласа за победа

ЗАРЕДИ ОЩЕ