Шампионите пристигат на „Локомотив“ – Локомотив София срещу Лудогорец

27 сеп. | МИН ЗА ЧЕТЕНЕ |
Шампионите пристигат на „Локомотив“ – Локомотив София срещу Лудогорец

Екстаз в софийския квартал “Надежда” преди мача между Локо София и Лудогорец

Всички футболни фенове се наслаждават на мачовете, които предлага паузата за националните отбори. Нищо обаче не може да замени тръпката от клубните първенства, освен, може би, Световно или Европейско първенство. Добрата новина за запалянковците е, че скоро първенствата се завръщат ударно. В софийския квартал “Надежда” вълнението расте със всеки изминал ден. Причината е ясна – Локомотив София ще посрещне Лудогорец в мач от 12 – тия кръг на Българската Първа Лига. Бившият треньор на “орлите” Станислав Генчев ще посрещне старите си познайници, този път в ролята си на наставник на “железничарите”. Ще успее ли да намери правилната формула за успеха – предстои ни да разберем.

Срещата ще се състои на 1 октомври, събота, от 13:45, на стадион “Локомотив”.

Локомотив София може би направи най – ключовият си трансфер през лятото на 2022 година

Локомотив София може би направи най – ключовият си трансфер през лятото на 2022 година. Тогава “железничарите” наеха Станислав Генчев в ролята на треньор. Откакто той е начело на клуба, “столичани” се намират в коренно различна форма спрямо миналия сезон. Към този момент Локомотив София се намира в серия от две поредни победи, сред които и героичен триумф с 3:2 срещу Левски. В основата на всичко това са начинът на управление на Станислав Генчев. Бившият наставник на Лудогорец превърна своите настоящи възпитаници в един атрактивен отбор с много потенциал. Комфортното 7 – мо място в българския елит доказва прогреса, който “железничарите” бележат с новия си треньор.

В предстоящия двубой срещу шампионите ролята на Станислав Генчев ще е от огромно значение. Той е бивш футболист и треньор на “разградчани” и е носител на Купата и Суперкупата на България, също така е и ставал шампион на България с “орлите”. Ако някой познава Лудогорец до мозъка на костите си, то това е Станислав Генчев. Ще бъде любопитно да видим дали неговите решения ще спомогнат за сензационна победа на Локомотив София срещу шампионите.

Ще се огъне ли отново Лудогорец – – борба на всички фронтове в България и добро представяне в евротурнирите

Всеки сезон целите пред Лудогорец са почти идентични – борба на всички фронтове в България и добро представяне в евротурнирите. “Разградчани” са фаворити за спечелването на поредната титла в Българската Първа Лига. В Европа нещата също са доста обнадеждаващи – “орлите” записаха победа с 2:1 срещу Рома и достойна загуба с 2:3 от носителя на Купата на Краля – Реал Бетис. Дори и хегемон като Лудогорец може да стъпи накриво. Това доказа драматичното равенство 1:1 срещу Арда в първенството. Макар и с помощта на някои спорни решения от страна на съдиите, играта на Арда показа как може да бъде спрян шампионът на България.

Лудогорец към момента е на първата позиция в класирането. “Разградчани” са с равен брой точки, но със значително по – добра голова разлика от втория в подреждането ЦСКА 1948. Възпитаниците на Анте Шимунджа няма да искат да допуснат втора поредна грешка в първенството и да дадат надежда на своите преследвачи за титлата. Очакванията са да видим един фокусиран Лудогорец, но Локомотив София няма да се даде без бой.

На какво да залагаме, вижте нашите прогнози и предложения

Втора грешна стъпка за шампионите би била твърде сензационна. Точно така мислят и нашите букмейкъри относно това събитие. Лудогорец е твърд фаворит за спечелването на трите точки с 1.45 коефициент до момента. Локомотив София да хвърли голямата бомба в 12 – тия кръг е с 6.90 коефициент да се случи. Равенството е оценено на 4.65 коефициент към този момент.

Статистиката в дългосрочен план също напълно подкрепя “орлите”. От момента, в който тези два отбора са играли за първи път един срещу друг, Лудогорец няма загуба в това съперничество. “Разградчани” са с 10 победи срещу нито една за техния съперник и две равенства в 12 мача.

Подобрението в атаката на “железничарите” този сезон е осезаемо. Трите гола във вратата на Левски дадоха голяма увереност на Локомотив София. Шансът и вратата на шампионите да бъде разпечатана на стадион “Локомотив” не е никак малка. Интригуващи пазари би били “Двата отбора да отбележат”, който е с 1.93 коефициент към момента и “Краен резултат и Над/Под”. Очакванията са головете да преобладават в този двубой. Атакуващата сила на Лудогорец може да се окаже прекалено голямо предизвикателство за Локомотив София. Победа за “орлите” и над 3.5 гола е с коефициент 3.45 към този момент в Betano.bg. Можете да увеличите вашия шанс за успех и с пазара “Двоен шанс и Над/Под 3.5 гола”. Победа за домакина или госта и над 3.5 гола е с 3.25 коефициент до този момент.

Функцията Bet Builder в Betano – време е за залози

Единичен залог би бил абсолютният минимум за събитие с толкова потенциал за секция “Спорт”. Преоткрийте вашите възможности с нашата оферта Bet Builder. Изберете Локомотив София – Лудогорец и изберете опцията Bet Builder за това събитие. Системата автоматично ще филтрира всички налични пазари, които ще можете да комбинирате в Bet Builder залог. Можете да изберете от 2 до 7 пазара.

Ще вземе ли скалпа на още един гигант амбицираният състав на Локомотив София или Лудогорец ще приземи устрема на “железничарите”? Не пропускайте да заложите на вашия фаворит още сега в Betano.bg. Желаем ви успешна седмица и печеливши фишове.

Автор: Тодор Вълков

Коефициентите и класирането са съобразени с времето, в което е писана статията и подлежат на промени.

ТАГОВЕ
Gloria Tamashova

Gloria Tamashova

Gloria Tamashova

Gloria Tamashova

ОЩЕ ОТ Първа Българска Лига
Betano Новини 07 ное.

Столичният “Локомотив” ще търси реванш във второто Железничарско дерби за сезона

Първа Българска Лига 06 окт.

Вечното дерби на българския футбол – ЦСКА-София срещу Левски(София)

Анализи и Прогнози 25 сеп.

Лудогорец приветства почти безгрешния Локомотив (Пловдив) в едно от най-големите дербита в Българската Първа Лига за сезона

Първа Българска Лига 14 сеп.

Локомотив (София) посреща шампионите от Разград в Първа Българска лига

Анализи и Прогнози 16 юли

Ботев Пловдив посреща Левски София в дербито на втория кръг от Първа лига

Анализи и Прогнози 07 юли

Началото на Първа Лига – Левски срещу ЦСКА 1948

Първа Българска Лига 27 май

Ще успее ли ЦСКА-София да сломи съпротивата и на ЦСКА 1948 по пътя си към титлата

Първа Българска Лига 14 май

Драма в Разград и Бистрица определиха финалистите за Купата на България

Betano Новини 09 апр.

Вечната българска футболна класика: ЦСКА-София срещу Левски (София)

Първа Българска Лига 03 апр.

Походът на ЦСКА-София за титлата продължава на стадион „Александър Шаламанов“ – Славия срещу ЦСКА-София

ЗАРЕДИ ОЩЕ