Лудогорец приветства почти безгрешния Локомотив (Пловдив) в едно от най-големите дербита в Българската Първа Лига за сезона

25 сеп. | МИН ЗА ЧЕТЕНЕ |
Лудогорец приветства почти безгрешния Локомотив (Пловдив) в едно от най-големите дербита в Българската Първа Лига за сезона

Лудогорец срещу Локомотив (Пловдив)

През този сезон в Българската Първа Лига се очертават повече изненади от обикновено. Всички сме свикнали да гледаме Лудогорец на върха в подреждането. “Разградчани” всяка година преследват титлата и 12 години подред шампионите постигаха своята цел.

Пътят към фаталната 13-та титла обаче към момента се оказва по-трънлив от всякога. Лудогорец вече стъпи няколко пъти накриво през настоящата кампания и е далеч от челните места, макар и с два мача по-малко.

Следващият двубой на Лудогорец е домакинство срещу лидера в подреждането Локомотив (Пловдив). “Смърфовете” до момента се представят повече от впечатляващо и са почти перфектни в изявите си. За първи път от доста време насам няма да видим Лудогорец в ролята на абсолютния фаворит за спечелване на трите точки. Само победа обаче върши работа на шампионите. Всеки различен сценарий ще направи разликата между “разградчани” и първото място още по-голяма.

Звездното дерби от 11-тия кръг на Българската Първа Лига ще се изиграе на 27 септември от 20:30 българско време.

Златната възможност за домакините

Предстоящият двубой срещу Локомотив (Пловдив) безспорно ще е един от най-важните за отбора на Лудогорец. “Разградчани” не се представят на нужното ниво от началото на кампанията. Загубите срещу Крумовград и Черно море в комбинация с шокиращото равенство с Ботев (Пловдив) и ангажиментите на отбора в евротурнирите повлия на ритъма на Лудогорец.

Хората на Ивайло Петев се намират на седмата позиция с актив от 13 точки. Нужно е да се отбележи, че шампионите имат изиграни два мача по-малко от останалите отбори. Въпреки това, плановете със сигурност са били Лудогорец да има повече точки преди 11-тия кръг на Българската Първа Лига.
Евентуална победа срещу Локомотив (Пловдив) би повдигнала значително духа на Лудогорец. Така разликата до първото място ще бъде скъсена и емоцията от триумфа срещу първия в класирането ще окрили отбора от Разград.

Предстои да видим дали Лудогорец ще намери заместник на голямата си звезда Кирил Десподов. Крилото премина в редиците на ПАОК и пред ръководството е налице нелеката задача да осигури качествено ново попълнение на позицията на Десподов.
Дали Лудогорец ще покаже най-добрата си версия срещу Локомотив (Пловдив? Предстои ни да разберем много скоро.

Летящите “смърфове” с нелека задача за спечелването на 3-те точки

Задачата пред Лудогорец да вземе трите точки няма да е никак лесна, макар и “разградчани” да са домакини. Локомотив (Пловдив) се намират в страхотна форма и заедно с Черно море са се настанили комфортно на челните позиции. “Смърфовете” имат 8 победи и само едно равенство в 9 мача от Българската Първа Лига към този момент.

Локомотив (Пловдив) засега е и отборът с най-резултатната атака в първенството – 22 отбелязани гола в 9 мача и само 7 допуснати. Представянето на възпитаниците на “Александър Томаш” е впечатляващо и те дават сериозна заявка за титлата.

Голям принос към тази невероятна серия има младият защитник Калоян Кръстев. Той бе неизменен титуляр до мача с Хебър (Пазарджик), където претърпя тежка контузия на коляното. Това неизменно ще е тежък удар за състава и по-конкретно – за защитата на “смърфовете”. Дали Лудогорец ще може да се възползва от отсъствието на Кръстев и до каква степен липсата на защитника ще се отрази върху постройката на отбраната на гостите?

Атрактивни пазари и предложения за залози на срещата Лудогорец – Локомотив (Пловдив) в Betano.bg

Брилянтната форма на Локомотив (Пловдив) в първенството не се отразява на коефициентите за краен резултат. Лудогорец все още е абсолютният фаворит за това да спечели трите точки и да скъси разликата до върха. Шампионите са с 1.36* коефициент да сразят съперника пред своите фенове в Разград. Триумф за гостите е оценен на 8.00* коефициент. Равенството е с 4.75* коефициент да се случи.

Моментната форма на Локомотив (Пловдив) е впечатляваща, но Лудогорец доминира в общия брой изиграни мачове между тези два отбора. “Разградчани” имат 27 победи в последните 41 двубоя срещу Локомотив (Пловдив). “Смърфовете” са спечелили само 9 двубоя, а останалите 5 мача са завършили наравно.

Последните два мача между тези два отбора на “Хювефарма Арена” в Българската Първа Лига са завършили с победа за Лудогорец – 1-0 и 2-0. Пазарът “Точен резултат” може да ви донесе високи печалби при познат точен резултат. Мачът да завърши 1-0 за домакините от Разград е с коефициент 6.60*. Точен резултат 2-0 пък е с 6.80* коефициент в Betano.bg.

Лудогорец е винаги по-резултатен през второто полувреме. Шампионите бележат цели 29% от головете си между 61 и 75 минута. Локомотив (Пловдив) също е далеч по-активен през втората част. “Смърфовете” се отбелязали 27% от головете си между 76 и 90 минута. Очакванията са за по-резултатно второ полувреме, отколкото първо. Можете да се възползвате от пазара “Второ полувреме – Общо голове Над/Под”. Лудогорец да отбележи 2 или повече попадения през второто полувреме е с коефициент 2.47*. Същото да направи Локомотив (Пловдив) е с коефициент 8.00* в Betano.bg.

Ще се наложи ли Лудогорец срещу лидера в подреждането или Локомотив (Пловдив) ще покори “Хювефарма Арена”? Дали пък няма да станем свидетели на равенство? Не пропускайте дербито между Лудогорец и Локомотив (Пловдив). Желаем ви успешна седмица и позитивни емоции в нашата платформа за Спорт и Казино.

Автор: Тодор Вълков

*Коефициентите и класирането са съобразени с времето, в което е писана статията и подлежат на промени.

ТАГОВЕ
Gloria Tamashova

Gloria Tamashova

Gloria Tamashova

Gloria Tamashova

ОЩЕ ОТ Анализи и Прогнози
Анализи и Прогнози 27 апр. | news

Голове в дербито на кръга в Португалия

Анализи и Прогнози 25 ян.

Лацио ще защитава честта на Рим срещу Наполи в мач от 22-рия кръг на италианската Серия „А“

Анализи и Прогнози 16 ян.

Откритото първенство на Австралия за 2024 – кой ще покори първия турнир от Големия шлем за календарната година

Анализи и Прогнози 12 ян.

Юнайтед – Тотнъм е черешката на тортата от 21 кръг на Английската Висша Лига

Анализи и Прогнози 11 ян.

Янис и “елените” посрещат “келтите” в битка за върха на Източната конференция в НБА

Всичко за залозите 09 ян.

Най-добрите спортни бетинг моменти от 2023 от Betano, Kaizen Gaming

Анализи и Прогнози 01 ян.

Ливърпул и Нюкасъл ще дадат подобаващ старт на Новата година в Английската Висша Лига

Анализи и Прогнози 20 дек.

Обзор и всичко най-интересно от изминалата календарна година в НБА

Анализи и Прогнози 14 дек.

Ливърпул и Манчестър Юнайтед ще приповдигат коледното настроение с класически двубой във Висшата лига

Betano Новини 08 дек.

Ювентус приема Наполи с мисия да отдалечи още повече шампионите от титлата

ЗАРЕДИ ОЩЕ