Все още непобеденият Байерн Леверкузен посреща Борусия Мьонхенгладбах

24 ян. | МИН ЗА ЧЕТЕНЕ |
Все още непобеденият Байерн Леверкузен посреща Борусия Мьонхенгладбах

Байерн Леверкузен срещу Борусия Мьонхенгладбах

Байерн Леверкузен уверено върви към спечелването на първата си титла в Бундеслигата. Шави Алосно успя да изгради истинска машина за резултати, която преминава изключително убедително през всяко едно препятствие. Отборът към този момент заема първата позиция в класирането с актив от 48 точки и се намира на цели 7 от Байерн Мюнхен с мач повече.

Следващата задача пред “аспирините” на пръв поглед не представлява кой знае какво предизвикателство. На стадион “Бай Арена” пристига Борусия Мьонхенгладбах. “Жребчетата” се лутат около средата на класирането с 20 точки от 18 мача. Целта пред хората на Херардо Сеоане ще е влизане в Лигата на конференциите, но пътят е дълъг. Положителен резултат срещу потенциалния бъдещ шампион на Германия би вдъхнало надежда на Гладбах за повече успехи.

Мачът ще се излъчи на 27 януари от 19:30.

Шампионският манталитет на Леверкузен

Един истински шампион винаги се познава по неизчерпаемата воля за победа. През този сезон Байерн Леверкузен олицетворява по един чудесен начин образа на бъдещ шампион на немската Бундеслига. Възпитаниците на Шави Алонсо все още нямат загуба не само в Бундеслигата, а и в евротурнирите.

Това, което отличава “аспирините” от другите отбори е безкрайното желание за победа. Неведнъж през сезона Леверкузен постигна драматичен успех в заключителните части на мачовете си. Точно такъв бе случаят с последната победа срещу РБ Лайпциг като гост с 3:2. Тогава домакините на два пъти поведоха в резултата. Гостите обаче никога нямаше да се задоволят с по-малко от три точки. Те на два пъти изравниха резултата преди да грабнат победата с късен гол в добавеното време.

Впечатляващ показател от доминацията на Леверкузен в немския елит през този сезон е броят на точни подавания за мач. “Аспирините” демонстрират страхотен за окото футбол, който е примесен със стабилна игра в защита и вдъхновяващо нападение. За да бъде всичко това възможно е необходимо подаванията да бъдат точни. Байерн Леверкузен е абсолютен шампион в този показател с 601.7 точни подавания. Доскорошният специалист в това – Байерн Мюнхен, е на второ място с 563.7 подавания.
Хората на Шави Алонсо продължават да впечатляват. Дали Гладбах ще е следващият наказан от “аспирините”?

Непредвидимите “жребчета”

Когато спортните запалянковци залагат на Гладбах, крайният изход не е ясен до последния съдийски сигнал. През този сезон “жребчетата” неведнъж бяха въвлечени в едни от спиращите дъха трилъри в немската Бундеслига. Още с първия си мач от новата кампания Гладбах зададе тон за зрелищни мачове и незабравими обрати. Равенството 4:4 с Аусбург като гост бе белязано от неспособността на Гладбах да запази своята преднина. Хората на Херардо Сеоане водеха с два гола малко преди края на първото полувреме, но допуснаха изравняване точно преди края на първата част.

Противно на развоя на този двубой “жребчетата” показаха непоклатим дух при друго сензационно равенство – 3:3 срещу Дармщат. Тогава Гладбах успя да навакса цели 3 гола пасив, за да се добере до равенството в мача.
Загубата с 2:4 срещу Борусия Дортмунд отново демонстрира липсата на концентрация на игрището. Гладбах водеше с 2:0 до 30 минута на мача, но допуснаха цели четири гола до края му.

Потенциалът е категорично налице за “жребчетата”. Те обаче трябва да подобрят играта в защита и контролът им върху развоя на събитията. Дали времето за подобрение няма да настъпи именно срещу Леверкузен?

На какво да залагаме – атрактивни пазари и коефициенти на Betano

Коефициентът е категорично в полза на Байерн Леверкузен за победа в този мач. Напълно очаквано хората на Шави Алонсо са фаворити с 1.33* коефициент да вземат поредните си три точки по пътя към титлата. Не отписвайте още Борусия Мьонхенгладбах. “Жребчетата” са с 9.25* коефициент да нанесат първата загуба на Байерн Леверкузен в немския елит.
Да не бъде излъчен победител след последния съдийски сигнал е оценен на 5.30* коефициент.

Байерн Леверкузен се наслаждава на лъвския пай откъм общо победи срещу Гладбах. “Аспирините” са с 15 победи от последните 30 мача във всички турнири. “Жребчетата” са с 9 победи срещу Леверкузен, а останалите 6 мача са завършили наравно.
Когато тези два отбора се изправят един срещу друг в немската Бундеслига, головете са гарантирани. Точно затова и линията за Над/Под общо голове е за 3.5 гола. В 4 от последните 5 мача между Леверкузен и Гладбах е имало минимум 4 отбелязани попадения. В следващата среща отново да има 4 или повече голове е с коефициент 2.00* към този момент в Betano.bg.

Комфорт за Байерн срещу Боруся Мьонхенгладбах

Байерн Леверкузен се чувства комфортно срещу Борусия Мьонхенгладбах на “Бай Арена”. Последната победа на “жребчетата” на този стадион датира от ноември 2019 година. През последните 3 мача на “Бай Арена” между главните заподозрени в тази статия са били отбелязани 4 или повече попадения, а два от тях са завършили с победа за домакините. Това ни кара да насочим вниманието ви към пазара “Краен резултат и Над/Под 3.5”. Победа за домакините и отбелязани 4 гола или повече е с коефициент 2.35* в Betano.bg. Равенство заедно със същия брой отбелязани попадения пък е с коефициент 12.00*.

Ще разгроми ли Байерн Леверкузен поредната си жертва в немската Бундеслига или Борусия Мьонхенгладбах ще поднесе изненада? Не пропускайте да заложите в Betano.bg и да се насладите на всички атрактивни предложения на нашата спортна секция. Желаем ви печеливши фишове.

Автор: Тодор Вълков

*Коефициентите и класирането са съобразени с времето, в което е писана статията и подлежат на промени.

ТАГОВЕ
Yasena Vracheva

Yasena Vracheva

Yasena Vracheva

Yasena Vracheva

ОЩЕ ОТ Betano Новини
Betano Новини 26 апр. | news

BETANO ще краси фланелките на големия Астън Вила

Betano Новини 29 фев.

Ще направи ли услуга Манчестър Юнайтед на преследвачите на Манчестър Сити за титлата

Betano Спонсорства 21 фев.

INZONE: Порто и BETANO отварят нова сензорна стая на стадион „До Драгао“

Betano Новини 13 фев.

Шампионска лига се завръща – Порто ще изкачва планина на осминафинал

Betano Новини 07 фев.

Kaizen Gaming обяви Betano за официален спонсор на Копа Америка 2024

Betano Новини 17 ян.

Атлетико Мадрид и Реал Мадрид излизат в нова епична битка за Купата на краля

Betano Новини 14 дек.

Глобалният посланик на Betano – Янис Адетокумбо, постави абсолютен рекорд в НБА

Betano Новини 08 дек.

Ювентус приема Наполи с мисия да отдалечи още повече шампионите от титлата

Betano Новини 01 дек.

Барселона срещу Атлетико Мадрид в едно от най-интересните дербита в Ла Лига

ЗАРЕДИ ОЩЕ