Глобалният посланик на Betano – Янис Адетокумбо, постави абсолютен рекорд в НБА

14 дек. | МИН ЗА ЧЕТЕНЕ |
Глобалният посланик на Betano – Янис Адетокумбо, постави абсолютен рекорд в НБА

“The Greek freak” успя да вкара рекордните 64 точки за своя отбор

Глобалният посланик на Betano – Янис Адетокумбо, вписа името си със златни букви в историята на „Милуоки Бъкс“, като стана играчът вкарал най-много точки за тима в един мач!

Това се случи в среща от редовния сезон на НБА, в която„Милуоки Бъкс“ спечелиха срещу своя опонент “Индиана Пейсърс” със 140:126.

Впечатляващата форма на Адетокумбо заслужено води до подобни резултати.

“Той е неудържим играч. Не може да бъде опазен само от един . Трябва да имаш някои наистина добри момчета около него, но в края на деня е той“, това споделя треньорът на Бъкс Ейдриън Грифин. „Неговият талант. Неговата способност. Неговата воля. Той има невероятна воля за победа и ще направи всичко необходимо, за да спечели. “

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-
Повече за Kaizen Gaming | BETANO
Kaizen Gaming, компанията майка на BETANO, е една от най-бързо развиващите се международни GameTech компании. С фокус върху технологиите и хората, ние се стремим непрекъснато да подобряваме нашите продукти и услуги. Нашата основна цел е да предложим пълноценно и надеждно онлайн изживяване на нашите клиенти по целия свят. С екип от над 2000 професионалисти, предоставяме премиум свят за залози в 11 държави и управляваме марката Stoiximan в Гърция и Кипър.
Kaizen Gaming е носител на множество международни отличия в индустрията. Като признат лидер на глобалния пазар за спортни залагания и казино игри, през 2023 компанията получи 5 престижни награди от EGR. Включително за “Оператор за спортни залагания”, “Маркетингова кампания”, “Оператор за залози на живо”, “Мобилен спортен продукт”, и “Собствен продукт”.
Повече информация можете да намерите на Kaizen Gaming.com

 

ТАГОВЕ
Yasena Vracheva

Yasena Vracheva

Yasena Vracheva

Yasena Vracheva