Битката за Лос Анджелис: ЛА Лейкърс срещу ЛА Клипърс

20 ян. | МИН ЗА ЧЕТЕНЕ |
Битката за Лос Анджелис: ЛА Лейкърс срещу ЛА Клипърс

Битка извън върха на Западната конференция – Сезонът на НБА е в разгара си

 

Великите двубои и големите обрати правят настоящата кампания повече от невероятна. На 20 януари миналогодишният финалист Бостън Селтикс надви зрелищно шампионите Голдън Стейт Уориърс в невероятен мач след продължения. Балансът на силите постоянно се променя. Предстои ни поредното бомбастично съперничество със същия заряд – ЛА Лейкърс срещу ЛА Клипърс. Отборите от Лос Анджелис ще се изправят един срещу друг за честта на ЛА. Изненадваща е позицията на двата отбора в Западната конференция. При други обстоятелства тези отбори се борят за първите места в класирането. Този път обаче ситуацията и за двата състава е по-различна. Въпреки това ни очаква зрелище от световна класа. Враждата между двата отбора е необикновена. Клипърс и Лейкърс са единствените два отбора в НБА, които споделят една и съща зала за своите мачове.

Арената на този сблъсък ще бъде Crypto.com Arena в Лос Анджелис.

 

Ще поведе ли ЛеБрон Лейкърс към успеха – Езерняците” редуват гръмки победи със разочароващи поражения. Бланасът им в първенството го доказва – 20 победи и 25 загуби засега в първенството

 

За момента настоящата кампания върви на приливи и отливи за ЛА Лейкърс. “Езерняците” редуват гръмки победи със разочароващи поражения. Бланасът им в първенството го доказва – 20 победи и 25 загуби засега в първенството. Контузиите на важни играчи като ЛеБрон Джеймс и Антъни Дейвис определено не помагат на незавидната ситуация, в която се намира ЛА Лейкърс. При Дейвис положението никак не е розово. Той получи контузия срещу Денвър Нъгетс на 16 декември в десния крак и ще отсъства за неопределено време. Добрата новина за Лейкърс е, че ЛеБрон Джеймс е на линия за големия сблъсък срещу Клипърс. “Кралят” а твърдо амбициран да вкара своя отбор в плейофите през този сезон. Това няма да е никак лека задача предвид 13-ата позиция, на която се намират “езерняците” в Западната конференция към момента. ЛеБрон преследва легендарния рекорд на Карим Абдул – Джабар за най – много отбелязани точки в историята на НБА. Според прогнозите рано или късно този рекорд ще бъде счупен от ЛеБрон. Ще може ли ЛеБрон да изведе “езерняците” до успеха срещу Клипърс и да се доближи още повече до историческото постижение?

 

Потенциалните проблеми за Клипърс преди двубоя

 

Битката за Лос Анджелис ще бъде повече от интересна поради близкото ниво, на което се намират и двата отбора. Клипърс заемат осмата позиция в Западната конференция с актив от 23 победи и 24 загуби. Последният двубой на Клипърс завърши със загуба срещу Юта Джаз със 103:126. Някои от проблемите, които хората на Тайрън Лу изпитаха в този двубой може да продължат и при битката срещу Лейкърс. Лидерите на Клипърс Пол Джордж и Кауай Ленърд не играха в мача срещу “джазмените” поради контузии. Към момента все още не е ясно дали те ще се възстановят навреме за мача срещу Лейкърс. Тайрън Лу със сигурност вече планира варианти без звездното си дуо. Потенциалното отсъствие на Джордж и Ленърд ще хвърли светлината на прожекторите върху Нормън Пауъл и Ивица Зубац. Пауъл към момента записва средно по 16 точки на мач. От него ще се очаква да вкара достатъчно точки, за да може отборът му да надделее срещу ЛеБрон и компания.

 

На какво да залагаме – можете да разгледате коефициентите, които предлагаме за това кой ще бъде победител в Западната конференция, като се взимат под внимание и плейофите

 

Съвсем скоро ще бъдат налични и съответните пазари за епичната битка за Лос Анджелис. През това време можете да разгледате нашите дългосрочни и специални пазари за този сезон на НБА. Можете да разгледате коефициентите, които предлагаме за това кой ще бъде победител в Западната конференция, като се взимат под внимание и плейофите. Коефициентът за Клипърс не е никак лош – 7.50 до момента. Когато Кауай Ленърд и Пол Джордж навлязат в оптимална форма, очакваме Кипърс да се издигнат в подреждането и да достигнат плейофите. Колегите им от Лейкърс са с 20.00 коефициент засега в Betano.bg да изненадат всички и да завоюват първото място в Западната конференция. 

Специално за вас е наличен и уникалният ни пазар за ЛеБрон Джеймс. Можете да заложите за това в кой от оставащите мачове от редовния сезон “кралят” ще подобри рекорда за най-много отбелязани точки в историята на НБА. Коефициент от 1000.00 предлагат нашите букмейкъри към момента за това ЛеБрон да счупи рекорда срещу Бруклин Нетс на 31 януари. Можете да разгледате и останалите коефициенти, като отидете на Баскетбол – Специални. 

 

20 точки аванс – при аванс от 20 точки залогът ви може да се уреди автоматично като печеливш с нашата оферта 20 точки аванс

 

В баскетбола понякога дори и 20 точки аванс не са достатъчни, за да спечелиш мача. В Betano.bg обаче при аванс от 20 точки залогът ви може да се уреди автоматично като печеливш с нашата оферта 20 точки аванс. При залог на пазара Head to Head на който и да е мач от Евролигата или НБА залогът залогът ви автоматично ще се уреди като печеливш, ако вашият отбор поведе в който и да е момент с 20 точки. За пълните правила и условия можете да разгледате офертата “20 точки аванс” от началната страница на секция Спорт.

Кой отбор ще надделее в епохалната битка за Лос Анджелис? Не пропускайте големия сблъсък и заложете на вашия фаворит още сега в Betano.bg. Желаем ви успех и позитивна седмица.

 

Автор: Тодор Вълков

 

* Коефициентите, класирането и пазарите са съобразени с времето, в което е писана статията и подлежат на промени.

ТАГОВЕ
Gloria Tamashova

Gloria Tamashova

Gloria Tamashova

Gloria Tamashova

ОЩЕ ОТ Волейбол
Анализи и Прогнози 16 окт.

Българската СуперЛига по волейбол се завръща с нова порция интригуващи двубои

Анализи и Прогнози 25 сеп.

След провала на Евроволей следват Олимпийски квалификации за националния ни отбор

Волейбол 14 юли

Време е за финали! Волейболната Лига на нации се завръща с четвъртфиналните сблъсъци

Волейбол 20 юни

Полша и САЩ се изправят една срещу друга в суперсблъсък във втория турнир на Лига на нациите

Волейбол 15 юни

България излиза срещу Бразилия в търсене на втората си победа от волейболния турнир „Лига на нациите“ за мъже

Анализи и Прогнози 02 юни

България започва участието си в Лига на нациите с двубой срещу Китай

Волейбол 10 май

Големият европейски клубен финал по волейбол CEV. ЗАКСА Кенджежин-Кожле ще защитава трофея си срещу Ястжембски Венгел

Волейбол 02 сеп.

Иран или Бразилия ще достигнат следващата фаза на Световното първенство по волейбол за мъже 2022 г.

Анализи и Прогнози 25 авг.

Световно първенство по волейбол 2023 – очаквания, прогнози и фаворити

ЗАРЕДИ ОЩЕ