Посланиците на Betano – Саша Везенков и Янис Адетокумбо във финалната 8-ца на In-Season турнира на НБА

И двамата играчи с впечатляващо представяне за своите отбори

Александър Везенков и Янис Адетокумбо, заедно с техните отбори – “Сакраменто Кингс” и “Милуоки Бъкс” се класираха във финалната осмица, в първия в историята In-Season турнир на НБА.

Шампионатът се провежда едновременно с редовния сезон на Националната баскетболна асоциация, като финалът е насрочен за 9 декември, а наградният фонд е 18 млн. долара.

Betano e горд партньор на двете НБА звезди, които към момента имат впечатляващо представяне, както в редовния сезон, така и в този нов за асоциацията In-Season турнир.

Александър Везенков и Янис Антетокумбо – звезди на друго ниво

Янис Антетокумбо се превърна не само в лице на Betano, но и в лице на “елените” от Милуоки Бъкс. Гръкът имаше основен принос за това отборът да спечели първата си титла в НБА през 2021 година след 50 години пауза!

От друга страна Александър Везенков е едва вторият българин успял да бъде част от “Лигата на извънземните”, като с това доказа как упоритостта, постоянството и професионализма са сигурен път към успех на друго ниво!

————————————————————————————-

Повече за Kaizen Gaming | BETANO
Kaizen Gaming, компанията майка на BETANO, е една от най-бързо развиващите се международни GameTech компании. С фокус върху технологиите и хората, ние се стремим непрекъснато да подобряваме нашите продукти и услуги. Нашата основна цел е да предложим пълноценно и надеждно онлайн изживяване на нашите клиенти по целия свят. С екип от над 2000 професионалисти, предоставяме премиум свят за залози в 11 държави и управляваме марката Stoiximan в Гърция и Кипър.
Kaizen Gaming е носител на множество международни отличия в индустрията. Като признат лидер на глобалния пазар за спортни залагания и казино игри, през 2023 компанията получи 5 престижни награди от EGR. Включително за “Оператор за спортни залагания”, “Маркетингова кампания”, “Оператор за залози на живо”, “Мобилен спортен продукт”, и “Собствен продукт”.
Повече информация можете да намерите на Kaizen Gaming.com

Следвайте ни и споделете: