Посланиците на Betano посетиха дома на Kaizen Gaming в Атина

Нови постижения и престижни международни отличия – повече от успешна година за Kaizen Gaming

2023 година бе изключително ключова в развитието на Kaizen Gaming. Наред с отличията, които компанията спечели до момента ( 5 отличия на EGR Awards, както и двойно отличие на Международните SBC награди), тех гигантът се сдоби и с нов дом в Атина.

Това се случи през месец март, а само няколко месеца по-късно, през октомври, Kaizen Campus (Кайзен Кампус) бе посетен и от официалните посланици на един от брандовете на компанията – Betano. Футболната легенда – Красимир Балъков, както и една от най-популярните български изпълнители – Галена, имаха възможността да опознаят не само дома на Betano, но и да се запознаят с мениджърския екип, както и да научат повече за всички нови инициативи, които се планират.

Малко цифри за Kaizen Campus:

  • разполага със 750 работни места
  • 40 заседателни зали
  • аудитория
  • игрални зали
  • тиха стая
  • кино
  • съблекални, бани и тоалетни
  • както и 100% достъп за хора с ограничени възможности за придвижване

Kaizen Campus определено е сред най-модерните корпоративни центрове на Балканите, ограден със зеленина и внедрявайки в себе си последните тенденции на корпоративната структура.

“Сградата тук е уникална, за първи път я посещавам. Наистина е направено нещо великолепно”, споделя футболната ни легенда Красимир Балъков.

———————————————————————————————————

Повече за Kaizen Gaming | BETANO
Kaizen Gaming, компанията майка на BETANO, е една от най-бързо развиващите се международни GameTech компании. С фокус върху технологиите и хората, ние се стремим непрекъснато да подобряваме нашите продукти и услуги. Нашата основна цел е да предложим пълноценно и надеждно онлайн изживяване на нашите клиенти по целия свят. С екип от над 2000 професионалисти, предоставяме премиум свят за залози в 11 държави и управляваме марката Stoiximan в Гърция и Кипър.
Kaizen Gaming е носител на множество международни отличия в индустрията. Като признат лидер на глобалния пазар за спортни залагания и казино игри, през 2022 компанията получи 4 престижни награди от EGR. Включително “Мобилен оператор на годината” „Оператор на годината“, „Най-добър оператор за футболни залози на годината“ и „Оператор на годината за Обслужване на клиенти“ ”.
Повече информация можете да намерите на нашия сайт – Kaizen Gaming

 

Следвайте ни и споделете: