Лудогорец ще преследва втора поредна победа в Дания и Лига на конференциите

05 окт. | МИН ЗА ЧЕТЕНЕ |
Лудогорец ще преследва втора поредна победа в Дания и Лига на конференциите

Нордселанд – Лудогорец

Лудогорец ще пътува до Дания, за да се изправи за първи път в клубната си история срещу тима на Нордселанд. Срещата ще бъде част от програмата на втория кръг в груповата фаза на турнира Лига на конференции.

Двубоите от втория кръг започват в четвъртък, на 5 октомври, а мачът между Нордселанд и Лудогорец е с начален час 22:00.

Българският клуб има известен опит срещу датски съперници. За тяхно нещастие, отборът на Ивайло Петев все още не е побеждавал тим от Скандинавските страни. “Зелените” са се изправяли три пъти срещу Мидтиланд, но без успех. “Орлите” имат допуснато едно поражение и два пъти са завършвали наравно. Ще успее ли Лудогорец най-накрая да запише успех срещу датски представител? Успех, който ще им осигури спокойствие в група “Н”, на третия по значимост европейски клубен турнир. Опитът е на тяхна страна, но нито един отбор не бива да бъде подценяван.

Тежко начало за тима на Нордселанд в Лига на конференциите

Отборът на Нордселанд не е участвал в европейски клубни турнири от 2018-а година насам. Тогава за последно се провали да се класира в групова фаза. Последното участие на “тигрите” в някой от турнирите на УЕФА е през сезон 2012/13 в Шампионска лига. Датчани не преминаха успешно своята група.

Завръщането на Нордселанд в евротурнирите не се оказа много благоприятно. Тимът отстъпи визитата си на Фенербахче с 1:3 и по този начин затруднява евентуалното си класиране в следващата фаза. Датчаните играха добре, като дори владееха топката в по-голяма част от срещата. Въпреки това, положенията следваха едно след друго пред собствената им врата. “Жълтите канарчета” се оказаха достатъчно хладнокръвни и отбелязаха три безответни гола. Нордселанд все пак успя да върне едно попадение, колкото да намали щетите.

“Тигрите” се намират на удобна позиция в класирането на вътрешното първенство на Дания. Те заемат трето място във временното подреждане, намирайки се на три точки от върха.

Нордселанд е един от водещите тимове в Дания през последните години, но никога не се е изправял срещу български съперник. Ще видим ли късмета на начинаещите или по-големия опит на Лудогорец ще си каже думата?

Безкомпромисен Лудогорец на старта на Лига на конференциите

Лудогорец започна поредната си европейска кампания с гръмка победа над словашки противник.
Началото на сезона в Европа за “орлите” бе поставено в Разград, на “Хювефарма арена”. Едно полувреме бе напълно достатъчно на момчетата на Ивайло Петев, за да покажат по-голямата си класа. Първият противник на разградчани в третия по сила европейски клубен турнир за сезон 2023/24 бе Спартак (Търнава).

Първото полувреме се развиваше доста равностойно, с леко предимство за домакините. Това предимство не бе достатъчно, за да се стигне до преднина в резултата. Двата тима се оттеглиха на почивката при нулево равенство. Никой от щаба на словашкия клуб не подозираше какво ги очаква през втората част.

Вторите 45 минути започнаха по възможно най-добрия начин за българския представител. Гол в 46-ата минута донесе нужното спокойствие и увереност сред състезателите в зелено. Той бе дело на Иван Йорданов. След това попаденията заваляха във вратата на “белите ангели”. Якуб Пьотровски се отчете с две попадения, а Руан Секо се отчете с едно в последната минута на двубоя.
Лудогорец даде заявка в групата, но Спартак (Търнава) се очаква да бъде най-лесния съперник. Ще успеят ли “зелените” да пренесат агресивната си игра от второто полувреме на откриващия двубой в Дания?

Прогноза, евентуални залози и атрактивни пазари на срещата Нордселанд – Лудогорец

Скандинавският полуостров със сигурност не е от най-гостоприемните места на стария континент. Лудогорец знае това от личен опит. Въпреки разликата в представянето на двата отбора в първия кръг, Нордселанд е сочен за фаворит от Betano в предстоящия сблъсък.

Победата на “тигрите” се равнява на коефициент 1.87*, докато този за “орлите” достига до 3.95*. Видяхме по четири гола в двата мача, в които отборите взеха участие. Този път не се очакват много такива. Залозите за Под 2.5 гола в срещата се умножават по 2.15*. Пазарът за “Двата отбора да отбележат – Не” се предлага отново с коефициент 2.15*.

Централният нападател на разградчани Руен Секо е основен заподозрян да отбележи. Бразилецът донесе победата в дербито с Левски в последния кръг от Първа българска лига, а сега разполага с коефициент от 3.75* да зарадва феновете на разградчани във втори пореден мач.

Разгледайте Betano за всички налични пазари. Те не са малко. Пожелаваме късмет както на Лудогорец, така и на вас за безброй печалби и приятни моменти с играта при нас!

Автор: Николай Василев

*Коефициентите са съобразени с времето, в което е писана статията и подлежат на промени.

ТАГОВЕ
Gloria Tamashova

Gloria Tamashova

Gloria Tamashova

Gloria Tamashova

ОЩЕ ОТ Анализи и Прогнози
Анализи и Прогнози 27 апр. | news

Голове в дербито на кръга в Португалия

Анализи и Прогнози 25 ян.

Лацио ще защитава честта на Рим срещу Наполи в мач от 22-рия кръг на италианската Серия „А“

Анализи и Прогнози 16 ян.

Откритото първенство на Австралия за 2024 – кой ще покори първия турнир от Големия шлем за календарната година

Анализи и Прогнози 12 ян.

Юнайтед – Тотнъм е черешката на тортата от 21 кръг на Английската Висша Лига

Анализи и Прогнози 11 ян.

Янис и “елените” посрещат “келтите” в битка за върха на Източната конференция в НБА

Всичко за залозите 09 ян.

Най-добрите спортни бетинг моменти от 2023 от Betano, Kaizen Gaming

Анализи и Прогнози 01 ян.

Ливърпул и Нюкасъл ще дадат подобаващ старт на Новата година в Английската Висша Лига

Анализи и Прогнози 20 дек.

Обзор и всичко най-интересно от изминалата календарна година в НБА

Анализи и Прогнози 14 дек.

Ливърпул и Манчестър Юнайтед ще приповдигат коледното настроение с класически двубой във Висшата лига

Betano Новини 08 дек.

Ювентус приема Наполи с мисия да отдалечи още повече шампионите от титлата

ЗАРЕДИ ОЩЕ