Kaizen Gaming получи две престижни награди от EGR Маркетинг и иновации 2023

14 юни | МИН ЗА ЧЕТЕНЕ |
Kaizen Gaming получи две престижни награди от EGR Маркетинг и иновации 2023

И тази година Kaizen Gaming бе отличена на дългоочакваните EGR награди за маркетинг и иновации издание 2023, които се  проведоха в Лондон на 8-ми юни. “Оскарите” в онлайн гейминга е събитието, което награждава най-реномираните компании в индустрията по света. Изключителните постижения на Kaizen Gaming бяха признати в две от най-престижните категории: Бранд на годината и Афилиейт кампания на годината.

 

Наградата за Бранд на годината затвърждава позицията на Kaizen Gaming като глобална лидерска компания, задминаваща популярни гиганти в гейминга. Честта да бъде носител на това отличие отразява ангажиментът на компанията да предостави изключително и завладяващо изживяване на своите клиенти. С Betano и Stoiximan в портфолиото си, Kaizen Gaming бележи успех като се фокусира върху иновациите и непрекъснатото развитие на пазара.

 

В допълнение, наградата за Афилиейт кампания на годината е доказателство за изключителния професионализъм, който бележи популяризирането на нашите продуктови марки. Това признание подчертава и забележителните усилия, положени от Kaizen Gaming за създаване на ефективни кампании, които ангажират нови и лоялни потребители.

 

„Изключително горди сме да получим тези награди, които са признателност за цялостното представяне на компанията и способността ни да предоставяме ангажиращо изживяване на нашите клиенти. Бранд на годината и Афилиейт кампания на годината отразяват целта на Kaizen Gaming: да създава завладяващи и ефективни кампании, за да предложи първокласна услуга. Гордея се с екипа и съм сигурен, че ще използваме това признание като здрава основа за изграждане на бъдещи кампании за нашите марки Betano и Stoiximan по света“, коментира Пабло Пуертас, Маркетинг директор на Kaizen Gaming. 

 

 Наградите на EGR Маркетинг и иновации са широко аплодирани и се считат за най-престижните маркетингови отличия, в чест на най-иновативните и креативни компании в сектора за онлайн игри.  Изключителното представяне на Kaizen Gaming в тазгодишното издание затвърждава позиционирането на компанията сред лидерите в индустрията.

 

В допълнение към Бранд на годината и Афилиейт кампания на годината., Kaizen Gaming беше номинирана и в четири допълнителни категории, включително Маркетингова кампания за спортни залагания, Най-добро позициониране на посланик на марката и Социална маркетингова кампания.

 

ТАГОВЕ
Gloria Tamashova

Gloria Tamashova

Gloria Tamashova

Gloria Tamashova

ОЩЕ ОТ Betano Новини
Betano Новини 26 апр. | news

BETANO ще краси фланелките на големия Астън Вила

Betano Новини 29 фев.

Ще направи ли услуга Манчестър Юнайтед на преследвачите на Манчестър Сити за титлата

Betano Спонсорства 21 фев.

INZONE: Порто и BETANO отварят нова сензорна стая на стадион „До Драгао“

Betano Новини 13 фев.

Шампионска лига се завръща – Порто ще изкачва планина на осминафинал

Betano Новини 07 фев.

Kaizen Gaming обяви Betano за официален спонсор на Копа Америка 2024

Betano Новини 24 ян.

Все още непобеденият Байерн Леверкузен посреща Борусия Мьонхенгладбах

Betano Новини 17 ян.

Атлетико Мадрид и Реал Мадрид излизат в нова епична битка за Купата на краля

Betano Новини 14 дек.

Глобалният посланик на Betano – Янис Адетокумбо, постави абсолютен рекорд в НБА

Betano Новини 08 дек.

Ювентус приема Наполи с мисия да отдалечи още повече шампионите от титлата

Betano Новини 01 дек.

Барселона срещу Атлетико Мадрид в едно от най-интересните дербита в Ла Лига

ЗАРЕДИ ОЩЕ