Kaizen Gaming – абсолютният победител на тазгодишните EGR награди

Компанията майка на BETANO затвърди лидерската си позиция с цели 5 отличия

Kaizen Gaming триумфира като един от големите победители на EGR Awards 2023. Компанията победи безапелационно и взе отличие в цели пет от общо десет категории! Така гръцкият холдинг категорично затвърди позицията си на един от основните играчи в гейминг индустрията. Церемонията по награждаването бе проведена на 26 октомври 2023г. в Лондон.

Наградите EGR са едни от най-престижните в игралната индустрия. Изключителното представяне на Kaizen Gaming (респективно брандовете Betano и Stoiximan) бе признато отново, като постиженията на компанията бяха отличени в следните пет категории:

  • Оператор за спортни залагания
  • Маркетингова кампания
  • Оператор за залози на живо
  • Мобилен спортен продукт
  • Собствен продукт

„Цели пет отличия, най-много спечелени от една компания на EGR Operator Awards, е огромно постижение за нас и висока оценка от страна на индустрията. Това признание е доказателство за невероятните усилия на нашите 2000+ служители, които се стремят да предоставят на нашите клиенти най-доброто игрово изживяване. Ние продължаваме да бъдем отдадени и ангажирани с иновативни решения и същевременно да предлагаме високо качество на всички наши продукти и услуги”, каза Джордж Даскалакис, основател и главен изпълнителен директор на Kaizen Gaming.

————————————————————

Повече за Kaizen Gaming | BETANO

Kaizen Gaming, компанията майка на BETANO, е една от най-бързо развиващите се международни GameTech компании. С фокус върху технологиите и хората, ние се стремим непрекъснато да подобряваме нашите продукти и услуги. Нашата основна цел е да предложим пълноценно и надеждно онлайн изживяване на нашите клиенти по целия свят. С екип от над 2000 професионалисти, предоставяме премиум свят за залози в 11 държави и управляваме марката Stoiximan в Гърция и Кипър.
Kaizen Gaming е носител на множество международни отличия в индустрията. Като признат лидер на глобалния пазар за спортни залагания и казино игри, през 2022 компанията получи 4 престижни награди от EGR. Включително “Мобилен оператор на годината” „Оператор на годината“, „Най-добър оператор за футболни залози на годината“ и „Оператор на годината за Обслужване на клиенти“ ”.

Повече информация можете да намерите на нашия сайт – Kaizen Gaming

 

Следвайте ни и споделете: