Италианската Серия “А” се завръща след едноседмична пауза с “Дерби де ла Мадонина”

10 сеп. | МИН ЗА ЧЕТЕНЕ |
Италианската Серия “А” се завръща след едноседмична пауза с “Дерби де ла Мадонина”

Серия “А” – кръг 4

Kвалификациите за Евро 2024 прекъснаха клубните първенства за една седмица. Италианската Серия “А” се възобновява на 19-и септември. А какво по-хубаво начало от най-историческото дерби в италианския футбол? Интер и Милан подновяват съперничеството си през този сезон в битка, която ще се проведе на 16.09 от 19:00 часа, на стадион “Джузепе Меаца”.

Двата отбора са все още със стопроцентов актив от победи след изиграването на първите три кръга в “Скудето”. Последната среща между двата милански гранда бе в средата на месец май, в мач реванш от полуфиналите в Шампионска лига. “Нерадзурите” триумфираха в края на двубоя и по този начин се класираха на финал за най-престижното европейско клубно отличие.

Милан ще търси реванш, но Интер няма да се даде толкова лесно. Кой ще спечели дербито на Милано? Кой ще продължи стопроцентовия си актив от началото на сезона или ще видим коварно равенство?

Невероятен Лаутаро Мартинес и Интер в първите мачове

Новият любимец в “черно-синята” част на Милано – Лаутаро Мартинес, започна кампанията по страхотен начин. Световният шампион с Аржентина наниза цели пет попадения в първите три кръга.

Интер се представя повече от великолепно през новия сезон, въпреки че осъществи никак не малко промени през това лято. Много от основните футболисти на “нерадзурите” през последните години смениха клубната принадлежност. Това не се отразява до момента на резултатите на Интер. Миланският клуб записа три успеха в първите си три двубоя без дори да допусне гол в своята врата. Сред победените са Монца с 2:0, Каляри с 2:0 и Фиорентина с гръмкото 4:0.

Името, което си тръгна и прави най-голямо впечатление, е безспорно Аднре Онана. Камерунският вратар пое в посока Манчестър Юнайтед. Напуснаха също така и Ромелу Лукаку, и Един Джеко, които бяха важна част от атаката на Симоне Индзаги. И като че ли това не бе достатъчно изпитание за отбора, капитанът Марсело Брозович бе изкушен с предложение от Саудитска Арабия.

Разбира се, Интер успя да привлече заместници на всички напуснали. Някои от тях са добре познати на всички на стария континент. Алексис Санчес за завърна сред “черно-сините”. Ян Зомер пък ще бъде новия титулярен страж. Маркъс Тюрам ще застане редом до Лаутаро Мартинес на върха на атаката. Хуан Куадрадо и Марко Арнаутович също подписаха с “нерадзурите”.
Някои от новите попълнения вече оставиха и следа в първите мачове. Могат ли и останалите да се превърнат във важна част от състава на миналогодишния финалист в Шампионска лига?

Положителни промени в редиците на Милан

По подобие на градския си съперник, Милан също реализира доста на брой сделки през това лято.
Нека започнем с един изходящ трансфер, който със сигурност ще окаже влияние. Капитанът и сърцето на клуба Сандро Тонали бе продаден на английския Нюкасъл. Продажбата на италианския халф не оказва негативно влияние до този момент, след като Милан спечели първите си три мача през новата кампания. “Росонери” се наложиха над Болоня с 2:0, Торино с 4:1 и Рома с 2:1. Най-голямо впечатление до момента правят Оливие Жиру, който отбеляза четири гола в първите си три мача, както и новата покупка Кристиан Пулишич.

“Капитан Америка”, както е познат по футболните терени, пристигна от Челси. Американецът успя да отбележи в дебютния си мач за “черно-червените”. Второто му попадение също не се забави. То дойде в първия мач на крилото на “Сан-Сиро”. Милан успя да осъществи и друга сделка със “сините” от Лондон, след като привлече Рубен Лофтус-Чийк. Англичанът вече се отчете с асистенция в един от мачовете. Други познати имена, които преминаха в редиците на “росонерите” са Самуел Чуквуезе и Лука Йович.
Ще успеят ли новите любимци сред “миланисти” да върнат шампионския статут на този велик клуб?

Прогноза и евентуални залози на срещата Интер – Милан

“Дерби де ла Мадонина” е гаранция за великолепен футбол. Ще видими много оспорвани и нервни моменти по терена, които определено прилягат на едно подобно градско съперничество. Betano се е уверил да ви предложени този спектакъл. Интер е сочен за фаворит, но развоят на събитията може да се наклони в двете посоки. Както знаете, когато един срещу друг се изправят Интер и Милан, домакинското предимство не е фактор. Двата клуба делят един и същ стадион – “Джузепе Меаца”.

Коефициентът за победа, който е предложен на “нерадзурите” е 2.20*. Успехът на “росонерите” се равнява на 3.25* множител. Везните клонят в полза на Интер заради по-убедителните резултати, които записа от началото на сезона, както и на факта, че “черно-сините” са спечелили последните четири дербита на Милано. Във всички тези успехи Интер запазва вратата си суха.

Betano предлага интересен коефициент на пазара “Двата отбора да отбележат гол – Не”, достигащ до 2.07*. Друга интересна възможност е пазарът “Равенство няма залог”. В него може да изберете своя победител, но ако случайно срещата завърши на равно, залогът ви ще бъде възстановен. В тези случаи коефициентите за победа спадат. Победата на Интер в този тип залог се равнява на 1.57*, докато тази за Милан е 2.30*.

Посетете Betano за повече информация. Възможностите за залози са безкрай. Пожелаваме ви приятна и изпълнена с много печалби игра при нас!

Автор: Николай Василев

*Коефициентите са съобразени с времето, в което е писана статията и подлежат на промени.

ТАГОВЕ
Gloria Tamashova

Gloria Tamashova

Gloria Tamashova

Gloria Tamashova

ОЩЕ ОТ Анализи и Прогнози
Анализи и Прогнози 27 апр. | news

Голове в дербито на кръга в Португалия

Анализи и Прогнози 25 ян.

Лацио ще защитава честта на Рим срещу Наполи в мач от 22-рия кръг на италианската Серия „А“

Анализи и Прогнози 16 ян.

Откритото първенство на Австралия за 2024 – кой ще покори първия турнир от Големия шлем за календарната година

Анализи и Прогнози 12 ян.

Юнайтед – Тотнъм е черешката на тортата от 21 кръг на Английската Висша Лига

Анализи и Прогнози 11 ян.

Янис и “елените” посрещат “келтите” в битка за върха на Източната конференция в НБА

Всичко за залозите 09 ян.

Най-добрите спортни бетинг моменти от 2023 от Betano, Kaizen Gaming

Анализи и Прогнози 01 ян.

Ливърпул и Нюкасъл ще дадат подобаващ старт на Новата година в Английската Висша Лига

Анализи и Прогнози 20 дек.

Обзор и всичко най-интересно от изминалата календарна година в НБА

Анализи и Прогнози 14 дек.

Ливърпул и Манчестър Юнайтед ще приповдигат коледното настроение с класически двубой във Висшата лига

Betano Новини 08 дек.

Ювентус приема Наполи с мисия да отдалечи още повече шампионите от титлата

ЗАРЕДИ ОЩЕ