Челси ще опита да се върне на победния път срещу Астън Вила

18 сеп. | МИН ЗА ЧЕТЕНЕ |
Челси ще опита да се върне на победния път срещу Астън Вила

Челси срещу Астън Вила – ще покажат ли „сините“ от Лондон характер

В английската Висша Лига очакванията към големите отбори са изключително високи и определено няма място за грешки.
Не по-различна е и картината с Челси. “Сините” започнаха своя нов път под ръководството на Маурисио Почетино. Отборът от западен Лондон похарчи внушителна сума пари за трансфери в опит да скъси дистанцията до шампиона Манчестър Сити.

Преобразеният Челси обаче към момента се затруднява да покаже най-доброто от себе си на терена. След грешните стъпки срещу Нотингам Форест и Борнемут, идва ред за домакинство срещу Астън Вила. “Виланите” ще се опитат да вгорчат още повече настроението на “Стамфорд Бридж”. Треньорът на Астън Вила – Унай Емери, има нужният опит във Висшата лига на Англия и знае как да печели подобни мачове.

Мачът ще се изиграе на 24 септември от 16:00 българско време.

Ще се отпуши ли най-накрая Челси и ще продължи ли подкрепата на феновете към Маурисио Почетино

Феновете на Челси се стараят да бъдат максимално търпеливи към клуба и да подкрепят Маурисио Почетино. Новият наставник на “сините” получи дузина нови футболисти. Аржентинският специалист все още търси правилната единайсеторка на игрището. Макар стилът на игра на Почетино все още да не е напълно ясен, основният проблем през последните два мача бе липсата на попадения. При загубата на Челси срещу Форест с 0-1, “лондончани” отправиха цели 21 удара към противниковата врата. Шокиращото беше, че само 2 от тях бяха точни. Това до голяма степен разказва историята на този мач предвид крайния резултат.

Нулевото равенството с Борнемут протече по идентичен начин – 13 удара, от които само 4 точни. Точно за това бяха привлечени играчи като Михайло Мудрик, Николас Джаксън и Кристофър Нкунку. Последният се контузи точно преди началото на сезона и се очаква още дълго време да е извън строя. Джаксън и Мудрик все още свикват с английския футбол. Стърлинг се очаква да бъде основния катализатор в атаката на Челси. Дали той ще може да вдъхнови своите съотборници и Челси да спечели срещу Астън Вила?

Какво да очакваме от Астън Вила?

Един от най-интересните отбори за наблюдаване през този сезон е Астън Вила. Клубът от Бирмингам също инвестира в нови футболисти по време на летния трансферен прозорец. Атаката на “виланите” доби още повече експлозивност с привличането на Муса Диаби от Байерн Леверкузен. Крилото прави страхотен сезон до момента и има 2 гола и 2 асистенции в 5 мача от Английската Висша Лига. Именно Диаби може да е ключът към това Вила да си тръгне с трите точки от “Стамфорд Бридж”. Очакванията ще са за Челси да доминира притежанието на топката. Астън Вила обаче може да създаде много проблеми на своя съперник, ако отнеме топката в полето на Челси. Тогава техниката и скоростта на футболисти като Диаби, Бейли, и усетът в наказателното поле на Уоткинс могат да наклонят везните в полза на “виланите”.

Центурионът в защитата на Астън Вила -Тайрон Мингс, най-вероятно ще пропусне целия сезон поради тежка контузия. Има очаквания новото попълнение Поу Торес да се окаже достоен заместник в сърцето на отбраната. Въпреки безспорните качества на испанеца, ще му е нужно време да се адаптира към интензитета на английския футбол. Дали именно през неговата зона Челси ще може да отбележи гол?

Атрактивни пазари и предложения за залози на срещата Челси – Астън Вила в Betano.bg

Нашите букмейкъри смятат, че Челси най-накрая ще могат да зарадват своите фенове с победа. “Сините” са с коефициент от 1.85* да победят Астън Вила. Ценен успех далеч от дома за “виланите” пък е оценен на 4.45* коефициент. Равенството да властва след последния съдийски сигнал е с 3.55* коефициент в Betano.bg.

Челси може да сe похвали с доста добро представяне в исторически план срещу Астън Вила. “Лондончани” имат цели 14 победи в последните 23 мача във всички турнири. Астън Вила е триумфирал само в 5 от тези 23 двубоя. Останалите 4 са завършили наравно.
Последният двубой между тези два отбора на “Стамфорд Бридж” в Английската Висша Лига завършва 2-0 в полза на Астън Вила. Това съперничество по традиция не предлага много попадения. Предвид фактът, че и двата отбора са сравнително стабилни в защитен план, пазарът “Двата отбора да отбележат или Над 2.5 гола-НЕ” може да се окаже доста печеливш. С него вие залагате на резултат, който изключва и двете гореописани условия – 2-0, 1-0, 0-0, 0-1, 0-2. Мачът да завърши с някой от тези резултати е с коефициент 2.82*.

Пазарите за корнери могат да ви донесат добри печалби. Тези маркети са изключително вълнуващи и непредвидими. Можете да разгледате пазара “Корнери 3 опции”. Отборът на Астън Вила в последния си двубой от Висшата лига има 4 корнера, а Челси- 7. Да има над 10 корнера в предстоящия двубой между Челси и Астън Вила е с коефициент 2.02* в Betano.bg. Също така, пазарът “Общо корнери” передлага доста добри коефициенти. Да има между 9 и 11 корнера в мача е с коефициент 2.52*.

Дали Челси ще успее да се събуди и да покаже по-добра версия на себе си или Астън Вила ще направи агонията за Почетино и компания още по-голяма? Ние ще следим с интерес развоя от този двубой. На вас желаем ползотворна седмица и печеливши фишове на Betano.bg.

Автор: Тодор Вълков

*Коефициентите са съобразени с времето, в което е писана статията и подлежат на промени.

 

ТАГОВЕ
Gloria Tamashova

Gloria Tamashova

Gloria Tamashova

Gloria Tamashova

ОЩЕ ОТ Анализи и Прогнози
Анализи и Прогнози 27 апр. | news

Голове в дербито на кръга в Португалия

Анализи и Прогнози 25 ян.

Лацио ще защитава честта на Рим срещу Наполи в мач от 22-рия кръг на италианската Серия „А“

Анализи и Прогнози 16 ян.

Откритото първенство на Австралия за 2024 – кой ще покори първия турнир от Големия шлем за календарната година

Анализи и Прогнози 12 ян.

Юнайтед – Тотнъм е черешката на тортата от 21 кръг на Английската Висша Лига

Анализи и Прогнози 11 ян.

Янис и “елените” посрещат “келтите” в битка за върха на Източната конференция в НБА

Всичко за залозите 09 ян.

Най-добрите спортни бетинг моменти от 2023 от Betano, Kaizen Gaming

Анализи и Прогнози 01 ян.

Ливърпул и Нюкасъл ще дадат подобаващ старт на Новата година в Английската Висша Лига

Анализи и Прогнози 20 дек.

Обзор и всичко най-интересно от изминалата календарна година в НБА

Анализи и Прогнози 14 дек.

Ливърпул и Манчестър Юнайтед ще приповдигат коледното настроение с класически двубой във Висшата лига

Betano Новини 08 дек.

Ювентус приема Наполи с мисия да отдалечи още повече шампионите от титлата

ЗАРЕДИ ОЩЕ