Антонио Конте и четата му излизат срещу другия претендент за титлата. Ще успеят ли да спънат и него? Ливърпул – Тотнъм

05 май | МИН ЗА ЧЕТЕНЕ |
Антонио Конте и четата му излизат срещу другия претендент за титлата. Ще успеят ли да спънат и него? Ливърпул – Тотнъм

Ливърпул срещу Тотнъм

Ливърпул и Тотнъм излизат в мач от 36-ия кръг в английската Висша лига. Двубоят е изключително важен и за двата отбора, от гледна точка на целите, които са си поставили.

Ливърпул продължава да се бори с всички сили за титлата на Англия, но за тази цел не трябва да допуска грешки до края на сезона. “Мърсисайдци” се надяват това да направи отбора на Манчестър Сити, който се намира на една точка пред тях в класирането.

От друга страна, Тотнъм продължава да води люта битка с градския си съперник Арсенал за последното място даващо право на участие в Шампионска лига.

Първата среща между двата тима, по – рано през сезона, завърши при резултат 2:2. Сблъсъкът бе доста оспорван и равностоен. Справедливо, точките бяха поделени. Какво са ни подготвили двата отбора този път? Кой ще се доближи до своята голяма цел през сезона? Отговор на тези въпроси ще получим на “Анфийлд” от 21:45 часа на 7 май. Повече информация за това събитие може да намерите на Betano.bg.

Ливърпул – цели и представяне 2021/22

Ливърпул продължава с велипоколепното си представяне във Висшата лига и за пореден път доказва, че заедно с Ман Сити са с крачка пред всички останали. Двата отбора са се откъснали на върха и се надиграват за титлата на Англия. Разликата между тях е само една точка. Това е причината всеки един мач да е толкова важен за Ливърпул.

Цифрите през настоящия сезон говорят категорично за представянето на “мърсисайдци”. След изиграването на 34 кръга, тимът се намира на втора позиция с актив от 82 точки. Това означава, че футболистите на Юрген Клоп печелят по близо две точки и половина средно на мач. Начинът, по който го правят също е впечатляващ. “Червените” са отбелязали цели 86 гола до момента. Ливърпул е допуснал най-малко на брой загуби през кампанията (2).

“Мърсисайдци” играят доста успешно срещу лондонския си съперник на свой терен. За последно те допуснаха загуба от Тотнъм на “Анфийлд” през месец май 2011 година. Една много впечатляваща серия, която продължава повече от едно десетилетие.

Ще успее ли Тотнъм да спре не само тази негативна поредица, но и шансовете на Ливърпул за шампионска титла? Ливърпул е сочен за абсолютен фаворит в тази среща, като коефициента, който предлагаме от Betano за победа на домакина е 1.40*.

Тотнъм – цели и представяне 2021/22

Най-сериозният проблем на Тотнъм през сезон 2021/22 е постоянството. Представянето им е на приливи и отливи от самото начало. Това не се промени дори след идването на Антонио Конте. Треньор, който е печелил английската Висша лига.

“Шпорите” редуват положителни и негативни периоди почти през цялото време. Въпреки това, тимът все още се бори за голямата си цел, а именно класиране в Шампионска лига на есен. Лондончани се намират на 5-а позиция във временно класиране с актив от 58 точки, две по – малко от Арсенал, който заема 4-о място. Това остава и голямата цел пред състава на Антонио Конте и всяка една точка е от голямо значение.

Тотнъм прекърши с 3:2 другия претендент за титлата и то на техен терен – Манчестър Сити. Възможно ли е “шпорите” да върнат услугата и да попарят Ливърпул? Коефициентът, който предлагаме от Betano за победа на госта е 7.40.

Прогноза и потенциални залози

Ливърпул е сочен за задължителен победител в мача. Да, формата и класата на отбора от Мърсисайд предпоставят именно такъв завършек на срещата. Нека обаче не забравяме, че тук става въпрос за двубой от английската Висша лига. Нищо никога не е сигурно. Ставали сме свидетели на много подобни случаи. Ливърпул не би се хвърлил с всички сили напред в търсене на разгром. По-скоро, съставът предвождан от Юрген Клоп ще се опита да контролира събитията на терена и да се възползва от всеки открил се пред тях шанс.

Въпреки класата на двата отбора може да очакваме не чак толкова резултатен мач. Разбира се, ако Ливърпул вкара ранен гол и започне да играе една идея по-спокойно и с настроение, резултатът може да набъбне драстично. Коефициентът, който предлагаме за Под 2.5 гола е 2.45, а този за Над е 1.55.

Срещата се води дерби, а те са много удобни за създаване на фиш. Тук е мястото да споменен за опцията Bet Builder. С нея може да комбинирате няколко селекции от едно събитие в един фиш.

Разполагате с два дни, в която да сътворите идеалния фиш. Ние от Betano.bg Ви пожелаваме късмет и не пропускайте двубоя между два много класни отбора, както и сблъсъка между Юрген Клоп и Антонио Конте.

Николай Василев

*Коефициентите са съобразени с времето, в което е писана статията и подлежат на промени.

ТАГОВЕ
Linda Hristova

Linda Hristova

Linda Hristova

Linda Hristova

ОЩЕ ОТ Премиър лийг
Betano Новини 26 апр. | news

BETANO ще краси фланелките на големия Астън Вила

Премиър лийг 08 мар.

Часът на истината във Висшата лига – Ливърпул посреща Манчестър Сити

Betano Новини 29 фев.

Ще направи ли услуга Манчестър Юнайтед на преследвачите на Манчестър Сити за титлата

Премиър лийг 01 фев.

Краят на една вълнуваща приказка – кои са най-спряганите заместници на Юрген Клоп начело на Ливърпул

Премиър лийг 31 ян.

Ливърпул и Челси изпращат първия месец от новата година с важен сблъсък помежду си

Премиър лийг 05 ян.

Сър Джим Ратклиф и сделката с Манчестър Юнайтед – големите въпроси пред британския милиардер

Премиър лийг 20 дек.

Най-интересното от Английската Висша Лига през годината

Премиър лийг 19 дек.

Ливърпул и Арсенал излизат в ожесточен сблъсък за първото място във Висшата лига

Анализи и Прогнози 14 дек.

Ливърпул и Манчестър Юнайтед ще приповдигат коледното настроение с класически двубой във Висшата лига

Анализи и Прогнози 06 дек.

Летящият Астън Вила посреща шампиона Манчестър Сити с нагласа за победа

ЗАРЕДИ ОЩЕ