Как ще изглежда преобразеният Тотнъм срещу Манчестър Юнайтед на Ерик тен Хаг – Тотнъм срещу Манчестър Юнайтед

16 авг. | МИН ЗА ЧЕТЕНЕ |
Как ще изглежда преобразеният Тотнъм срещу Манчестър Юнайтед на Ерик тен Хаг – Тотнъм срещу Манчестър Юнайтед

Постекоглу срещу тен Хаг

 

Английската Висша Лига отново ще задава стандарт за най-високо ниво на футбол и през този сезон. Както всяка година, много нови лица се присъединиха към необятния свят на английския футбол и ще допринесат за още по-вълнуващо първенство. Един от тези хора се казва Анге Постекоглу. Австралиецът, който родом е от Гърция, пое отбора на Тотнъм. След спечелването на требъл със Селтик Постекоглу реши, че е време да поеме по нов път и да се потопи в едно от най-трудните възможни предизвикателства. Всички в Тотнъм се надяват той отново да върне Тотнъм в битката за челните позиции. 

Следващото предизвикателство пред Тотнъм е домакинство на Манчестър Юнайтед. “Червените дяволи” също изповядват нов стил на игра под ръководството на Ерик тен Хаг и ще се надяват да покажат най-доброто от себе си. Битката между Постекоглу и тен Хаг ще си заслужава гледането. Двамата треньори играят офанзивен стил на игра и шоуто на “Тотнъм Хотспър Стейдиъм” е гарантирано.

Двубоят ще се изиграе на 19 август от 19:30 българско време.

 

Краят на ерата на Хари Кейн

 

Отборът на Тотнъм започва нова ера в своята история. След изминалия разочароващ сезон, в който “шпорите” завършиха извън местата за евротурнирите, сега е време за промени. Най-голямата от тях категорично е напускането на голямата звезда Хари Кейн. Най-резултатният голмайстор в историята на Тотнъм и капитан на английския национален отбор продължи кариерата си в Байерн Мюнхен. Желанието на Кейн да печели трофеи така и не успя да се материализира в Тотнъм. Напускането на Кейн със сигурност ще остави празнина в атаката на “шпорите”. Тепърва предстои да разберем кой ще замести англичанина на върха на нападението на Тотнъм. Хюн Мин Сон получи капитанската лента и се очаква да бъде новия лидер на отбора. Защитната линия беше подсилена с привличането на защитника Мики Ван де Вен и крайния бранител Дестини Удожи. Тотнъм си осигури и нов вратар в лицето на Гилиелмо Викарио 

“Шпорите” започнаха новия сезон с равенство 2-2 срещу Брентфорд като гост. Хората на Постекоглу загантаха за новия стил на игра, който ще изповядват под ръководството на австралиеца. Личеше си изявена преса в предни позиции, както и повече комбинативни действия и атакуващ стил на игра. Разбира се, ще отнеме време преди планът на новия наставник да сработи напълно. Дали Манчестър Юнайтед ще се окаже твърде голяма хапка за този отбор на Тотнъм?

 

Проблемите за “червените дяволи”

 

Манчестър Юнайтед навлезе в следващата фаза на развитието си като отбор на Ерик тен Хаг. Холандецът има изключително ясно виждане за това как трябва да изглежда неговия отбор на терена. Настоящият летен трансферен прозорец се характеризира с много промени за клуба. Андре Онана замени де Хеа на вратата, а Мейсън Маунт внесе допълнителна свежест в халфовата линия след трансфера си от Челси. Размус Хойлунд пък ще поеме отговорността на крехката възраст от 20 години да поведе нападението на “червените дяволи”. 

Редица футболисти също така напуснаха отбора, като най-отличителните имена засега са тези на де Хеа и Фред. Друг играч, който почти сигурно щеше да напусне отбора, е Хари Магуайър. С оглед на настоящите събития обаче Магуайър е по-вероятно да остане в отбора. Това, от друга страна, може да повлияе сериозно на плановете на Манчестър Юнайтед на трансферния пазар.

“Червените дяволи” започнаха сезона с много трудна победа срещу Уулвърхямптън с 1:0 като домакин. Сериозно притеснение във феновете предизвика дисбалансът в халфовата линия. Каземиро изглеждаше далеч от най-добрия си футбол и полузащитниците на Уулвс минаваха свободно през неговата зона неколкократно. Гостите заслужаваха много повече от загуба и тен Хаг със сигурност ще трябва да обърне внимание на някои неща преди двубоя с Тотнъм. Дали ще видим промени в средата на игрището и нови попълнения в халфовата линия? Феновете изискват още трансфери, ще може ли ръководството на Манчестър Юнайтед да изпълни това желание?

 

На какво да залагаме

 

Гостите от Манчестър са в ролята на фаворити да спечелят нови три точки след края на мача. Манчестър Юнайтед е с 2.35 коефициент да спечели двубоя, докато хората на Постекоглу са с 2.87 коефициент да подарят сладка победа на своите фенове. Да властва равният резултат след последния съдийски сигнал е с 3.65 коефициент.

В исторически план Манчестър Юнайтед се радва на повече успехи от Тотнъм в това съперничество. “Червените дяволи” имат 15 победи в последните 28 двубоя във всички турнири. Тотнъм е бил победител в 7 двубоя, а 6 са завършили наравно. 

Последното домакинство на Тотнъм срещу Манчестър Юнайтед завърши 2-2. Тогава “червените дяволи” бяха господари на терена през първата част, но “шпорите” се върната в двубоя през второто полувреме. Можете да разгледате пазара “Първо полувреме/Краен резултат”, който предлага страхотни коефициенти. Ако мислите, че Юнайтед ще доминира през първата част, но Тотнъм може да се върне в мача през второто полувреме, можете да заложите на 2/X. Така залагате, че Манчестър Юнайтед ще спечели първото полувреме, но мачът ще завърши наравно. Вероятността това да се случи е с 14.00 коефициент. “Червените дяволи” да спечелят първото полувреме и целия мач пък е с коефициент 3.75.

Джейдън Санчо има какво да доказва на Ерик тех Хаг през този сезон. Младият англичанин се очаква да започне като титуляр срещу “шпорите”. При последния двубой между Тотнъм и Манчестър Юнайтед Санчо отбеляза първия гол в мача. Дали ще може отново да се разпише във вратата на Тотнъм? Можете да заложите на това Джейдън Санчо да отбележи по всяко време или да бъде първият реализатор в двубоя. Санчо да отбележи по всяко време е с коефициент 3.70, а да се разпише първи в двубоя – 10.50.

Ще се увенчае ли усърдната работа на Постекоглу в Тотнъм с първа победа в първенството или Манчестър Юнайтед ще продължи с победите? Тотнъм срещу Манчестър Юнайтед. Постекоглу срещу тен Хаг. Шоуто е гарантирано. Желаем ви успешна седмица и нека вашият залог да бъде печеливш.

 

Автор: Тодор Вълков

 

*Коефициентите са съобразени с времето, в което е написана статията и подлежат на промени.

ТАГОВЕ
Gloria Tamashova

Gloria Tamashova

Gloria Tamashova

Gloria Tamashova

ОЩЕ ОТ Анализи и Прогнози
Анализи и Прогнози 27 апр. | news

Голове в дербито на кръга в Португалия

Анализи и Прогнози 25 ян.

Лацио ще защитава честта на Рим срещу Наполи в мач от 22-рия кръг на италианската Серия „А“

Анализи и Прогнози 16 ян.

Откритото първенство на Австралия за 2024 – кой ще покори първия турнир от Големия шлем за календарната година

Анализи и Прогнози 12 ян.

Юнайтед – Тотнъм е черешката на тортата от 21 кръг на Английската Висша Лига

Анализи и Прогнози 11 ян.

Янис и “елените” посрещат “келтите” в битка за върха на Източната конференция в НБА

Всичко за залозите 09 ян.

Най-добрите спортни бетинг моменти от 2023 от Betano, Kaizen Gaming

Анализи и Прогнози 01 ян.

Ливърпул и Нюкасъл ще дадат подобаващ старт на Новата година в Английската Висша Лига

Анализи и Прогнози 20 дек.

Обзор и всичко най-интересно от изминалата календарна година в НБА

Анализи и Прогнози 14 дек.

Ливърпул и Манчестър Юнайтед ще приповдигат коледното настроение с класически двубой във Висшата лига

Betano Новини 08 дек.

Ювентус приема Наполи с мисия да отдалечи още повече шампионите от титлата

ЗАРЕДИ ОЩЕ