Битката за Северен Лондон във Висшата Лига. Битката за топ 4. Тотнъм или Арсенал?

11 май | МИН ЗА ЧЕТЕНЕ |
Битката за Северен Лондон във Висшата Лига. Битката за топ 4. Тотнъм или Арсенал?

Тотнъм срещу Арсенал – битката за топ 4 във Висшата Лига

Тотнъм посреща отбора на Арсенал в последното лондонско дерби за сезон 2021/22. Какъв по-добър завършек на лондонските битки от едно от най-ожесточените столични дербита? За да бъде по-интересно, освен честта, тук е заложено и евентуално последното четвърто място даващо право на участие в Шампионска лига.

Арсенал е близо до завръщане в най-престижния европейски клубен турнир за пръв път от сезон 2016/17, но за тази цел не бива да губи на “Тотнъм Хотспър Стейдиъм”.

От друга страна, Тотнъм има тежко гостуване на Ливърпул преди това. Загуба на точки на “Анфийлд” ще означава само едно, а именно търсене на задължителна победа срещу Арсенал.

Първата среща между двата тима завърши в полза на “топчиите”. Отборът на Микел Артета победи с 3:1 и търси дубъл над градския си съперник. “Артилеристите” се намират в по-изгодна позиция с две точки преднина. Всичко е в техни ръце. Ще си осигурят ли предварително място в топ 4 или ще треперят до последния кръг?

Срещатата ще се играе на 12 май от 21:45 часа.
Повече информация за това събитие може да намерите на нашия сайт Betano.bg.

Ще спаси ли Тотнъм Хотспър своя сезон?

Отборът на Тотнъм е на път да изпрати още един разочароващ сезон от Висшата лига. “Шпорите” загубиха възможността да спечелят трофей за поредна година. Единственото, което може да спаси сезона на “лондончани”, е класиране в четворката. Задачата няма да е никак лесна с оглед на предстоящите съперници на тима и факта, че изостават в класирането.

Добрата новина за тях е, че в последно време тимът бележи доста често. Тотнъм е пропуснал да се разпише във врата на своя противник два пъти в последните десет кръга. В останали осем срещи, Хари Кейн и компания са отбелязали цели 28 попадения. “Шпорите” са четвъртият най-резултатен отбор във Висшата лига и определено знаят как да бележат голове.

Дали това ще е достатъчно срещу Арсенал, който се намира в изключителна форма? Тотнъм е сочен за фаворит в срещата, като коефициента, който предлагаме от Betano за тяхна победа е 2.40*.

Пътят на Арсенал към завръщане в Шампионска лига

Арсенал е напът да се завърне в турнира на най-добрите след пет годишно отсъствие. Това е нещо, което трудно бихме казали в началото на сезона, когато “топчиите” допускаха загуба след загуба.

Микел Артета свърши отлична работа стабилизирайки клуба. Той ги превърна в отбор, с който всеки е необходимо да се съобразява, не само заради името, но и заради качествата му. Арсенал спечели последните си три двубоя, които бяха срещу съперници намиращите се около тях в класирането. Това са Челси, Манчестър Юнайтед и Уест Хям. Във всички тези срещи станахме свидетели на голям брой попадения.

“Артилеристите” спечелиха гостуванията си на Челси (4:2) и Уест Хям (2:1). Ще успее ли да подчини още един градски съперник в трето поредно гостуване?
Отговорът на този въпрос ще разберем в четвъртък вечер.

Коефициентът, който предлагаме от Betano за победа на Арсенал е 2.95.

Прогноза и потенциални залози

Дойде време и за забавната част, а именно създаването на залог. Както споменахме, Тотнъм и Арсенал ни предлагат доста резултатни двубои. По всичко изглежда, че ни очаква още един такъв. Коефициените, които предлагаме от Betano за “двата отбора да отбележат” – 1.65 и “над/под общо голове – над” – 1.87 не са за подценяване.
Betano се е погрижил да ви предостави богат набор от възможности на пазара “Голове”, който изглежда подходящ за събитието. За повече информация, може да посетите Betano.bg.

Това, което остава е да се насладим на шоуто с марка “английска Висша лига”. Ние от Betano ви пожелаваме късмет и много положителни емоции с играта при нас.

Николай Василев

*Коефициентите са съобразени с времето, в което е писана статията и подлежат на промени.

ТАГОВЕ
Linda Hristova

Linda Hristova

Linda Hristova

Linda Hristova

ОЩЕ ОТ Анализи и Прогнози
Анализи и Прогнози 27 апр. | news

Голове в дербито на кръга в Португалия

Анализи и Прогнози 25 ян.

Лацио ще защитава честта на Рим срещу Наполи в мач от 22-рия кръг на италианската Серия „А“

Анализи и Прогнози 16 ян.

Откритото първенство на Австралия за 2024 – кой ще покори първия турнир от Големия шлем за календарната година

Анализи и Прогнози 12 ян.

Юнайтед – Тотнъм е черешката на тортата от 21 кръг на Английската Висша Лига

Анализи и Прогнози 11 ян.

Янис и “елените” посрещат “келтите” в битка за върха на Източната конференция в НБА

Всичко за залозите 09 ян.

Най-добрите спортни бетинг моменти от 2023 от Betano, Kaizen Gaming

Анализи и Прогнози 01 ян.

Ливърпул и Нюкасъл ще дадат подобаващ старт на Новата година в Английската Висша Лига

Анализи и Прогнози 20 дек.

Обзор и всичко най-интересно от изминалата календарна година в НБА

Анализи и Прогнози 14 дек.

Ливърпул и Манчестър Юнайтед ще приповдигат коледното настроение с класически двубой във Висшата лига

Betano Новини 08 дек.

Ювентус приема Наполи с мисия да отдалечи още повече шампионите от титлата

ЗАРЕДИ ОЩЕ