Янис Антетокумпо ще поведе Милуоки Бъкс в новия сезон от Националната баскетболна асоциация

24 окт. | МИН ЗА ЧЕТЕНЕ |
Янис Антетокумпо ще поведе Милуоки Бъкс в новия сезон от Националната баскетболна асоциация

Нов сезон, но същата цел пред Янис и компания

На Янис Антетокумпо му предстои десети юбилеен сезон в Националната баскетболна асоциация и определено може да се похвали с не малко постижения. “Гръцкото чудо”, както е известен отвъд океана, се превърна в един от най-атрактивните играчи на паркета.

Въпреки огромния ръст, с който Янис разполага, той притежава завидна техника и атлетизъм. Комбинирайки тези негови качества, играта му се превръща в истински шоу. Шоу, което не само радва баскетболното око, но и носи големи успехи на организацията Милуоки Бъкс.

Янис Антетокумпо се превърна не само в лице на Betano, но и в лице на “елените”. Гръкът имаше основен принос за това Милуоки Бъкс да спечелят първата си титла в НБА през 2021 година след 50 години пауза! Янис спечели приза за най-полезен играч на финалите през същия този сезон, когато Бъкс победиха Финикс Сънс с 4-2. Към този приз може да добавим и други две индивидуални отличия. Посланикът на Betano разполага с две награди за най-полезен играч на редовния сезон (2019, 2020).
Ще успее ли “гръцкото чудо” да качи “елените” отново на върха, ще разберем на пролет.

 

Първо препятствие пред Милуоки Бъкс за сезон 2023/24

Началото на сезона за Милуоки Бъкс ще бъде поставено в тяхната зала “Фисерв Форум”, а първият противник на “елените” се казва Филаделфия Севънти Сиксърс. Сблъсъкът между двете организации започва да се превръща в изявено съперничество. Страстите са на лице, особено когато става въпрос за битка между звездите на двата отбора – Янис Антетокумпо и Джоел Ембийд.

Резултатите през последните няколко сезона са сравнително равностойни, но все пак Бъкс имат леко предимство. “Елените” са постигнали седем успеха в последните десет двубоя, съответно три са победите за Севънти Сиксърс. Всички резултати обаче са изключително близки и разликата в точките е минимална.
Кой ще стъпи в правилната посока след първия двубой за новия сезон?

Срещата ще се играе на 27 октомври от 02:30 часа сутринта.

 

Сделката на годината – Деймън Лилард се присъедини към редиците на „елените“

Според мнозина, Бъкс осъществи най-голямата и изненадваща сделка, след всички трансфери това лято . Цели три отбора взеха участие по нея. Към редиците на “елените” се присъедини една от най-големите звезди в лигата. Това е Деймиън Лилард. Бившата суперзвезда на Портланд Трейл Блейзърс смени клубната си принадлежност след дълги години на вярна служба.

В посока Портланд бяха изпратени ДиАндре Ейтън, Камара, Джру Холидей и няколко избора от предстоящи драфтове. Третият отбор замесен в тази размяна е Финикс Сънс. Те се сдобиха с правата на Юсуф Нуркич, Насир Литъл, Кеон Джонсън и Грейсън Алън.
Ще видим как тези промени ще се отразят и на трите организации. Към момента промяната в Милуоки Бъкс изглежда най-обнадеждаваща и прави тима фаворит за отличието в края на сезона.

 

Прогноза и евентуални залози на срещата Милуоки Бъкс – Филаделфия Севънти Сиксърс на Betano

Янис Антетокумпо и компания са абсолютни фаворити в откриващата среща. Въпреки, че Севънти Сиксърс разполагат със страхотни играчи и суперзвезди, Betano дава по-големи шансове за победа на Бъкс.

Домакинският успех се равнява на 1.44* коефициент, докато този за гостите от Филаделфия достига до 2.87*. Във всеки един от последните три двубоя между двата тима ставаме свидетели на резултатни сблъсъци. Няма мач, който да е завършил с по-малко от 212 точки. Истински спектакъл бе последната среща в Милуоки, когато Севънти Сиксърс спечелиха със 133-130. Сега, линията която предлага Betano e 225.5 точки. А множителят тази граница да бъде премината е 1.90*. Ако все пак мислите, че тимовете ще бъдат една идея по-предпазливи в дебютния двубой от сезона, може да заложите на Под точки, на същата тази граница, със същия този коефициент (1.90*).

Очаквайте повече пазари за тази среща с приближаването на първия съдийски сигнал. Янис Антетокумпо, като част от звездното семейство на Betano, ще разполага с безброй възможности за залози. Не веднъж или два пъти сме виждали как трупа индивидуални показатели, които може да включвате във вашите фишове. Прогнозира се дуото Янис и Деймиън Лилард да внесе смут в цялата лига. Пожелаваме ви късмет и не забравяйте да се наслаждавате на шоуто с марка НБА!

Автор: Николай Василев

*Коефициентите са съобразени с времето, в което е писана статията и подлежат на промени.

ТАГОВЕ
Gloria Tamashova

Gloria Tamashova

Gloria Tamashova

Gloria Tamashova