Жребият за елиминационните плейофи на Лига на конференциите – Лудогорец с преодолим съперник

16 ное. | МИН ЗА ЧЕТЕНЕ |
Жребият за елиминационните плейофи на Лига на конференциите – Лудогорец с преодолим съперник

Жребият за елиминационните плейофи на Лига на конференциите бе изтеглен. Въпреки по – непретенциозния статут на този турнир, ние все пак ще се насладим на някои сериозни сблъсъци. Родният футболен запалянко ще се радва на българско участие във фазата на директните елиминации в третия по сила европейски клубен турнир.

1/16-финалите на надпреварата ще се проведат на 16 и 23 февруари. Класиралите се като втори в груповата фаза на турнира ще бъдат домакини в реваншите. Отборите, отпаднали от Лига Европа, ще приемат първите двубои на собствен терен. 

Всички мачове от Лига на конференциите може да откриете на нашия сайт Betano.bg.

Всички сблъсъци от 1/16-финалите в Лига на конференциите

Станаха ясни осемте двойки, които ще ни радват с играта си в средата на месец февруари. Безспорно, едно от най – големите изтеглени имена в този жребий, е това на Лацио. Италианският колос ще пътува до Румъния, за да премери сили с шампионите от ЧФР Клуж. Както вече знаем, Лудогорец също ще вземе участие в шестнайсетина финалите на турнира. Разградчани може и да отпаднаха от Лига Европа, но те продължават европейския си поход, като следващата спирка е Белгия. “Зелените” ще играят срещу Андерлехт. 

Двойката между Брага и Фиорентина също приковава внимание. Друг непредсказуем сблъсък е този между Трабзонспор и Базел. Сръбският гранд Партизан ще се противопостави на Шериф, докато сензацията от миналата кампания Бодьо/Глимт излиза срещу Лех Познан. Останалите два сблъсъка са Карабах – Гент и АЕК Ларнака – Днипро-1. Първенците от групите на Лига на конференциите чакат победителите от тези мачове. Отборите, които се класираха директно на 1/8-финалите като първи в своите групи са АЗ Алкмаар, Юргорден, Истанбул Башакшехир, Ница, Сивасспор, Слован (Братислава), Виляреал и Уест Хям. 

Лудогорец срещу бивш европейски гранд в плейофите на Лига на конференциите

Жребият в Нион отреди на българския шампион да срещне Андерлехт в плейофите на Лига на конференциите. Първият двубой е на 16 февруари в Разград, а седмица по – късно ще се изиграе и реваншът в Белгия. Кой е Андерлехт? Може би повече от вас не се нуждаят от представяне на този белгийски гранд, но нека все пак видим що за клуб са “лилаво-белите”. 

Андерлехт е най – титулуваният отбор в Белгия с 34 титли. Още по – впечатляващо е, че тимът може да се похвали с 5 европейски отличия – една купа на УЕФА, две КНК и две Суперкупи на УЕФА. Всички тези постижения са далеч в историята.

Моментното състояние на клуба не е от най – доброто. Андерлехт се намира на 11-о място в местното първенство с актив от 20 точки, на 5 от 8-о място, даващо право на европейски футбол, както и на цели 26 точки от върха. Имената, които се отличават в състава на белгийците са Ян Вертонген и Амаду Диавара.  Андерлехт си осигури сблъсък с Лудогорец, след като се класира на второ място в група “В” с 8 спечелени точки.

Въпреки състояние на клуба, Андерлехт все пак е определян от букмейкърите на Betano за фаворит в първата среща. Славното име на тима му определя коефициент за победа от 2.62*. Успехът за Лудогорец на свой стадион се равнява на 2.75*.  Андерлехт е големият фаворит за продължаване в следваща фаза от турнира с коефициент от 1.39*, докато този за българския шампион е 3.00*. 

Ще поднесат ли чудо “орлите”, като успеят да отстранят бившия европейски колос?

Фаворити, очаквания и прогнози на двубоите от шестнайсетина финалите

Мачовете от Лига на конференциите са крайно непредсказуеми. Все пак, това е едва второто издание на турнира. Ако посетите нашия сайт Betano и изберете срещите от третия по сила европейски клубен турнир, ще видите, че коефициентите в двубоите са изключително равностойни. Изключение прави Лацио, който е абсолютен фаворит за успех в първия мач. “Небесносините” влизат в топ 3 на най – очакван шампион в надпреварата с коефициент от 6.00*. Като основен такъв е сочен тимът на Виляреал, чийто триумф е оценен на 5.00*, а веднага след тях се намира Уест Хям с 5.50*.

Със сигурност, няма отбор, който да излезе и да мисли за това как да не загуби срещата. Всички излизат за победа, а това означава само едно – много попадения. Дали тази висока резултатност ще се окаже печеливша? Заложете в Betano и се убедете сами. Броят голове не е единствената възможност, на която може да залагате. Изборът е огромен, а за да го разгледате, може да посетите Betano.bg. Нашият екип пожелава на Лудогорец възможно най – далечно класиране, а на вас много печалби и незабравима игра!

Автор: Николай Василев

 

*Коефициентите са съобразени с времето, в което е писана статията и подлежат на промени.  

ТАГОВЕ
Gloria Tamashova

Gloria Tamashova

Gloria Tamashova

Gloria Tamashova

ОЩЕ ОТ Футбол
Футбол 21 мар.

BETANO oпредели шампионите от топ 5 първенства! Залозите са изплатени

Висша Лига Англия 08 мар.

Часът на истината във Висшата лига – Ливърпул посреща Манчестър Сити

Betano Новини 29 фев.

Ще направи ли услуга Манчестър Юнайтед на преследвачите на Манчестър Сити за титлата

Шампионска Лигa 21 фев.

Наполи и Барселона ще се опитат да загърбят лошите резултати в бляскав сблъсък от осминафиналите на Шампионска лига

Betano Новини 13 фев.

Шампионска лига се завръща – Порто ще изкачва планина на осминафинал

Висша Лига Англия 01 фев.

Краят на една вълнуваща приказка – кои са най-спряганите заместници на Юрген Клоп начело на Ливърпул

Висша Лига Англия 31 ян.

Ливърпул и Челси изпращат първия месец от новата година с важен сблъсък помежду си

Анализи и Прогнози 25 ян.

Лацио ще защитава честта на Рим срещу Наполи в мач от 22-рия кръг на италианската Серия „А“

Betano Новини 24 ян.

Все още непобеденият Байерн Леверкузен посреща Борусия Мьонхенгладбах

Ла Лига Испания 19 ян.

Колебливият тим на Севиля ще се опита да прекъсне приказното представяне на Жирона

ЗАРЕДИ ОЩЕ