Нюкасъл срещу Астън Вила в един от интригуващите мачове от 14 – ия кръг на Английската Висша Лига

25 окт. | МИН ЗА ЧЕТЕНЕ |
Нюкасъл срещу Астън Вила в един от интригуващите мачове от 14 – ия кръг на Английската Висша Лига

Сблъсък с голям залог на “Сейнт Джеймсис Парк” на Английската Висша Лига

Съботният следобед е дългоочакван от всеки един привърженик на Английската Висша Лига. В този ден се изиграват голяма част от двубоите. Предстоящият уикенд също няма да разочарова и ще ни предостави богат избор от мачове. Един от тях е този между Нюкасъл и Астън Вила. Развитието на тези два отбора последно време е повече от любопитно, а сега те ще премерят сили за ценни три точки. Арената на сблъсъка ще бъде митичният стадион “Сейнт Джеймсис Парк”, който е един от утвърдените храмове на английския футбол още от зародиша на Английската Висша Лига.
Двубоят ще се изиграе на 29 октомври в 17:00 българско време.

Преобразеният Нюкасъл, който премина през абсолютна трансформация

Ако има отбор, който премина през абсолютна трансформация, то това е Нюкасъл. “Свраките” бяха в доста неизгодно положение през изминалия сезон и даже циркулираха спекулации за евентуално изпадане в Чемпиъншип. Новите собственици в комбинация с модерен и амбициозен треньор в лицето на Еди Хал обаче възродиха Нюкасъл. Отборът завърши на 11 – ата позиция и гледаше уверено към новия сезон. Входящите трансфери вкараха Нюкасъл в следващото ниво от развитието на отбора. Хора като Бруно Гимараеш и Кийрън Трипиер бързо се утвърдиха в състава като ключови фигури.
Всичко това се отразява и в резултатите през този сезон. Нюкасъл е със само една загуба от началото на сезона – поражение с 1:2 от Ливърпул на “Анфийлд”. Отборът също така записа и сензационно равенство 3:3 със шампиона Манчестър Сити.
Огромният прогрес се забелязва и в класирането, където Нюкасъл е шести с актив от 18 точки.

Трусовете в Астън Вила – Ситуацията този сезон е повече от интересна

Ситуацията този сезон в Астън Вила е повече от интересна. Очакванията бяха Стивън Джерард да поведе “виланите” към по – горните позиции от първата половина на таблицата. Реалността обаче се стовари с пълна сила върху колебливия състав на Астън Вила. През този сезон “виланите” са неузнаваеми и имат едва 2 победи от началото на настоящата кампания. Проблемите на Астън Вила пред противниковата врата, както и елементарните допуснати голове рано или късно щяха да рефлектират върху бъдещето на Стивън Джерард. Точно това се случи след загубата от Фулъм с 0:3. Веднага след този мач легендата на Ливърпул си събра багажа и скоропостижно напусна “Вила Парк”. Вече се спрягат различни имена като Маурисио Почетино и Стив Брус.
Неблагоприятната ситуация в първенството отрежда на Астън Вила към момента 17 – ата позиция в таблицата с 9 точки. Толкова има и отборът на Уулвърхямптън, който е на 18 – то място.
Предстоящите мачове са от огромно значение за “виланите”, ако те искат да избегнат местата на дъното.

На какво да залагаме, вижте нашите прогнози и идеи за залози

Няма изненади относно предложението на нашите букмейкъри за краен резултат – Нюкасъл е фаворит за спечелването на трите точки с 1.83 коефициент към момента. Гостите от Бирмингам пък са с 4.25 коефициент до момента да шокират “Сейнт Джеймсис Парк” и да си тръгнат с победа. Равенството е оценено на 3.75 коефициент към този момент.
В исторически план Нюкасъл отново има предимство в това съперничество. В последните 20 мача във всички турнири “свраките” са с 8 победи срещу 4 за Астън Вила и 4 равенства.
Доста любопитен факт от статистиката между тези два отбора е, че на “Сейнт Джеймсис Парк” Астън Вила няма победа от 2010 година. Този стадион е доста неудобен за гостуване за “виланите”. Според прогнозите, тази тенденция ще се запази и след предстоящия двубой в събота.
Доминацията на Нюкасъл над Астън Вила като домакин се изразява предимно в резултати като 2-1, 1-0 или 2-0. Във връзка с това можете веднага да се потопите в един от най – трудните пазари за прогнозиране – “Точен резултат”. Със статистиката трудно се спори, а в случая тя може да ви донесе задоволителни печалби при точно познат резултат. Победа с 1-0 е оценена на 6.70 коефициент, а 2-0 е с 8.75 коефициент до този момент в Betano.bg.
Хендикап пазарите също биха били печеливша опция в този двубой. -1 за Нюкасъл означава, че за да ви е печеливш залога, хората на Еди Хал трябва да спечелят с поне 2 гола разлика. -1 Нюкасъл към момента е с 3.20 коефициент.

Гледай на живо и залагай – функцията е вече налична в Betano

Направете изживяването в Betano.bg незабравимо. Изберете опцията Live Stream, с която можете да гледате на живо футболни, баскетболни и тенис събития. Можете да комбинирате следенето на живо със залагане. Без да излизате от екрана за предаване на живо можете да правите вашите залози. По този начин няма да пропускате и секунда от играта. За повече информация, можете да се насочите към опцията “Гледай на живо и залагай” в началната страница на секция Спорт.
Ще бъде ли удължена допълнително агонията на Астън Вила или устремът на Нюкасъл ще бъде спрян? Заложете още сега на вашия фаворит в Betano.bg. Изживейте емоцията на най – вълнуващото първенство в света през призмата на Betano.bg. Желаем ви печеливши фишове и незабравими емоции в Betano.bg.

Автор: Тодор Вълков

*Коефициентите и класирането на отборите са съобразени с времето, в което е писана статията и подлежат на промени.

ТАГОВЕ
Gloria Tamashova

Gloria Tamashova

Gloria Tamashova

Gloria Tamashova

ОЩЕ ОТ Премиър лийг
Премиър лийг 26 апр. | news

Астън Вила на крачка от Шампионската лига

Betano Новини 26 апр. | news

BETANO ще краси фланелките на големия Астън Вила

Премиър лийг 08 мар.

Часът на истината във Висшата лига – Ливърпул посреща Манчестър Сити

Betano Новини 29 фев.

Ще направи ли услуга Манчестър Юнайтед на преследвачите на Манчестър Сити за титлата

Премиър лийг 01 фев.

Краят на една вълнуваща приказка – кои са най-спряганите заместници на Юрген Клоп начело на Ливърпул

Премиър лийг 31 ян.

Ливърпул и Челси изпращат първия месец от новата година с важен сблъсък помежду си

Премиър лийг 05 ян.

Сър Джим Ратклиф и сделката с Манчестър Юнайтед – големите въпроси пред британския милиардер

Премиър лийг 20 дек.

Най-интересното от Английската Висша Лига през годината

Премиър лийг 19 дек.

Ливърпул и Арсенал излизат в ожесточен сблъсък за първото място във Висшата лига

Анализи и Прогнози 14 дек.

Ливърпул и Манчестър Юнайтед ще приповдигат коледното настроение с класически двубой във Висшата лига

ЗАРЕДИ ОЩЕ