Испания ще търси реванш срещу безгрешна Шотландия в група “А” на евроквалификациите

12 окт. | МИН ЗА ЧЕТЕНЕ |
Испания ще търси реванш срещу безгрешна Шотландия в група “А” на евроквалификациите

“Ла Фурия Роха” в търсене на задължителна победа

Испанският национален отбор по футбол има възможност да се реваншира на своите фенове за допуснатото поражение от Шотландия по-рано в европейските квалификации. Както знаете, всеки участник в груповата фаза се изправя срещу съперниците си по два пъти с разменено гостуване.

Двубоят в Глазгоу, играл се на националния стадион “Хемпдън Парк”, завърши с резултат 2:0 в полза на “Тартан териерите”. Това се оказа първата победа на шотландците над този съперник от 1988-а година насам. Успех, който на 90% им подпечатва класирането на Евро 2024.

Испанците обаче не могат да бъдат сигурни за участието си в надпреварата, която ще се проведе в Германия. Състезателите на Луис де ла Фуенте изостават значително от върха в група “А” и към момента заемат втората позиция. Ерлинг Холанд и норвежкият тим им дишат във врата и очакват нова грешна стъпка от тяхна страна.
Представянето на Испания срещу Шотландия и останалите претенденти в първа група е коренно различно. Какво лице ще ни покаже сега “Ла Фурия Роха”, предстои да разберем на 12-и октомври, в четвъртък, от 21:45 часа, на стадион “Ла Картуха”.

 

Испания ще спира шотландците с могъщо нападение

Испания може и да отстъпи на Шотландия в първия двубой, но въпреки това ще излезе като фаворит в предстоящия сблъсък. Да, шотландците са безгрешни, но нападението на “Ла Фурия Роха” започна да достига до стряскащи показатели.

След изиграването на четири кръга, испанци са отбелязали 16 гола като имаме предвид, че те не отбелязаха срещу шотландците. Това прави средно по малко повече от пет попадения на мач! “Червените” победиха Норвегия с 3:0, Грузия със 7:1 и Кипър с 6:0. По този начин момчетата на Луис де ла Фуенте се намират на втора позиция с 9 точки в своя актив и голова разлика +13. Преднината пред третия в класирането Норвегия е само две точки. На Испания  ѝпредстои пътуване до Скандинавската страна, така че точките от мача с Шотландия са задължителни.

Новото поколение в испанския национален тим разполага с всички нужни качества, за да постигне подобни успехи като тези на предишното. Ще започне ли нова испанска ера сега, на Евро 2024?

 

Скот МакТоминей се превръща в герой за своята страна

Въпреки, че Скот Мактоминей играе на позицията централен полузащитник, шотландецът е един от голмайсторите на турнира до момента. Халфът на Манчестър Юнайтед има цели 6 отбелязани попадения и една асистенция. С тези показатели, 26-годишният футболист собственоръчно се опитва да класира страната си на второ поредно европейско първенство.

“Тартан териерите” изглежда, че са с единия крак в Германия, играейки един от най-престижните турнири за национални отбори. Великолепно представяне и 100-процентов актив (5/5) за Шотландия им гарантират първото място във временното класиране на група “А”.

Още по-впечатляващ показател при шотландците са допуснатите попадения. Защитата на Шотландия е допуснала едва един единствен гол в своята врата. Той бе отбелязан от Ерлинг Холанд от дузпа. Тимът на Стийв Кларк все още не е допуснал гол от игра.
Трудно е да си представим, че тази статистика няма да бъде нарушена именно срещу могъщото нападение на испанците. Предстои да разберем.

 

Широк набор от възможности за залози на срещата Испания – Шотландия в Betano

Доминантното представяне на Шотландия до момента е неоспоримо, но испанците са абсолютен фаворит за трите точки. Betano предлага коефициент от 1.31* за победа на “Ла Фурия Роха”, докато този за гостуващите шотландци е 10.25*. Подобен коефициент за отбор, който е записал 5/5 победи не се среща често.

Най-силното оръжие на Испания е атаката, а това на Шотландия е защитата. Често наблюдаваме подобни сблъсъци. Ще станем ли свидетели отново на множество попадения, или отбраната на шотландци отново ще устои на натиска? Пазарът за Над 2.5 гола се оценява с 1.72* множител. Вече споменахме испанската атака, но тази на Шотландия също не е за подценяване. Възможността да видим голове и от двете страни е голяма. Коефициентът това да се случи се равнява на 2.20*.

Betano предлага изключително широк набор от възможности за залози. Освен за попадения, вие може да заложите още за това какво ще се случи първо в срещата – тъч, свободен удар, удар от вратата, корнер или попадение. Може да поставите залози на това по какъв начин ще бъде отбелязан първия гол, като възможните начини и коефициенти не са малко. Всичко това може да видите в секция “Специални” на въпросната селекция.

Играта в Betano може да ви донесе много печалби, което ви и пожелаваме. Разбира се, не забравяйте и да се забавлявате с играта при нас!

Автор: Николай Василев

*Коефициентите са съобразени с времето, в което е писана статията и подлежат на промени.

ТАГОВЕ
Gloria Tamashova

Gloria Tamashova

Gloria Tamashova

Gloria Tamashova

ОЩЕ ОТ Анализи и Прогнози
Анализи и Прогнози 27 апр. | news

Голове в дербито на кръга в Португалия

Анализи и Прогнози 25 ян.

Лацио ще защитава честта на Рим срещу Наполи в мач от 22-рия кръг на италианската Серия „А“

Анализи и Прогнози 16 ян.

Откритото първенство на Австралия за 2024 – кой ще покори първия турнир от Големия шлем за календарната година

Анализи и Прогнози 12 ян.

Юнайтед – Тотнъм е черешката на тортата от 21 кръг на Английската Висша Лига

Анализи и Прогнози 11 ян.

Янис и “елените” посрещат “келтите” в битка за върха на Източната конференция в НБА

Всичко за залозите 09 ян.

Най-добрите спортни бетинг моменти от 2023 от Betano, Kaizen Gaming

Анализи и Прогнози 01 ян.

Ливърпул и Нюкасъл ще дадат подобаващ старт на Новата година в Английската Висша Лига

Анализи и Прогнози 20 дек.

Обзор и всичко най-интересно от изминалата календарна година в НБА

Анализи и Прогнози 14 дек.

Ливърпул и Манчестър Юнайтед ще приповдигат коледното настроение с класически двубой във Висшата лига

Betano Новини 08 дек.

Ювентус приема Наполи с мисия да отдалечи още повече шампионите от титлата

ЗАРЕДИ ОЩЕ