Кой ще продължи в следващата фаза на Шампионска лига: най – интересните групи, прогнози и пазари

18 окт. | МИН ЗА ЧЕТЕНЕ |
Кой ще продължи в следващата фаза на Шампионска лига: най – интересните групи, прогнози и пазари

Интригата в края на груповата фаза на Шампионска лига

Тазгодишното издание на турнира Шампионска лига е в разгара си. Съвсем скоро ще научим пълния списък с отбори, които ще продължат в следващата фаза на турнира на богатите. Някои от претендентите за отличието вече успяха да си осигурят участие в елиминационната фаза. За други пък ще остане утехата от химна на Лига Европа. Отборите, които завършат на трета позиция след последния шести кръг от груповата фаза, ще продължат участието си във втория по сила европейски клубен турнир.

Време е да обърнем внимание на най – интересното до момента в груповата фаза на турнира Шампионска лига.

Подвизите на Брюж – след жребия за груповата фаза на Шампионска лига

Много хора отписаха набързо Брюж след жребия за груповата фаза на Шампионска лига. Белгийският представител се падна в една група с Порто, Атлетико Мадрид и Байерн Леверкузен. Очакванията бяха Брюж да се задоволи най – много с третата позиция и участие в Лига Европа. Възпитаниците на Карл Хофкенс обаче пратиха всички букмейкъри в нокдаун със впечатляващото си представяне. Към този момент Брюж е на първо място в група B с актив от 10 точки и нито един допуснат гол след четири изиграни мача. С оглед на головата разлика на Брюж спрямо третия в групата Атлетико Мадрид, трябва да стане истинско чудо, за да не се класира белгийският отбор напред в турнира. 

Ще бъде безкрайно любопитно да видим докъде може да стигне Брюж и колко време ще продължи тяхната приказка в Шампионска лига.

Новият стар познайник в Лига Европа – “каталунците“ привлякоха в редиците си имена като Левандовски и Рафиня

След невероятното трансферно лято, в лагера на Барселона очакванията бяха разбираемо високи. Водени от клубната легенда Шави, “каталунците“ привлякоха в редиците си имена като Левандовски и Рафиня. Новите попълнения в комбинация с изобилието от талант в състава трябваше да закарат Барселона минимум в следващата фаза на турнира. 

Ситуацията обаче се оказа съвсем различна. Барселона е на път да поеме стремглаво към Лига Европа след само една победа до момента в група C. Хората на Шави трябва да се надяват да са безпогрешни в последните си два мача и да очакват грешна стъпка от Интер. Към този момент очакванията са Барселона на продължи участието си в Лига Европа, което ще предизвика огромно разочарование във феновете. Миналият сезон “каталунците” бяха сполетяни от същата съдба.

От другата страна, Байерн Мюнхен вече си осигури участие в следващата фаза. “Баварците” няма как да бъдат свалени от първите две места, даващи право на участие в елиминациите.

Този сезон в Шампионска лига очертава да се превърне в един от тези с най – много европейски гиганти, които ще поемат в посока Лига Европа

Пореден пример за това е Ювентус. Ситуацията на “бианконерите” никак не е розова. Те са само с една победа и цели три загуби до момента в група H. Последното поражение срещу Макаби Хайфа разяри феновете, които поискаха треньора Масимилиано Алегри да бъде незабавно уволнен. 

Ювентус има гостуване на Бенфика и домакинство на ПСЖ. Прогнозите за “Старата госпожа” са завършване на трето място и участие във втория по сила европейски клубен турнир.

За Бенфика и ПСЖ очакванията са оптимистични и се очаква те да нямат проблеми да се класират за елиминационната фаза на Шампионска лига. 

Пазари и коефициенти в най-доброто място за залози – Betano 

Можете да разгледате нашето богато разнообразие от пазари. За предстоящите двубои печеливша опция би бил пазарът “Равенство няма залог”. Силите са изравнени в някои от мачовете и този пазар може да послужи като застраховка на вашия залог. Залагате на краен победител и ако има равенство, то тогава сумата на Вашия залог ще бъде автоматично върната във вашия профил.

Коефициентите за дългосрочния пазар “Победител Шампионска лига 2022/23” ви очакват. Можете веднага да заложите на някои от колосите на европейския футбол като Реал Мадрид, Байерн Мюнхен или Ливърпул да спечелят трофея. За “баварците” този коефициент към момента е 7.00. Реал Мадрид спечели трофея през изминалия сезон и сега шансът да го направят отново е оценен на 11.00 коефициент към този момент в Betano.bg. Байерн Мюнхен се намират в невероятна форма в турнира до момента и техният коефициент също е 11.00 до този момент.

Можете да разнообразите още повече преживяването в Betano.bg. Възползвайте се от атрактивните ни пазари “Печеливша нация” и “Печеливша група”. С тях можете да направите вашата прогноза още по – вълнуваща в хода на първенството. Залагате на това от коя група и, следователно, от коя държава ще бъде победителят в тазгодишното издание на Шампионска лига. 

“Ушатата купа” чака да бъде спечелена отново. Кой ще извърви дългия път до трофея? Не пропускайте да направите вашия залог сега в Betano.bg. Желаем ви успешна седмица и печеливши фишове, докато играете при нас.

Автор: Тодор Вълков 

*Коефициентите и класирането са съобразени с времето, в което е написана статията и подлежат на промени.

ТАГОВЕ
Gloria Tamashova

Gloria Tamashova

Gloria Tamashova

Gloria Tamashova

ОЩЕ ОТ Футбол
Betano Новини 26 апр. | news

BETANO ще краси фланелките на големия Астън Вила

Първа лига 26 апр. | news

Локо (София) влиза в битката за спасение

Футбол 21 мар.

BETANO oпредели шампионите от топ 5 първенства! Залозите са изплатени

Премиър лийг 08 мар.

Часът на истината във Висшата лига – Ливърпул посреща Манчестър Сити

Betano Новини 29 фев.

Ще направи ли услуга Манчестър Юнайтед на преследвачите на Манчестър Сити за титлата

Шампионска Лигa 21 фев.

Наполи и Барселона ще се опитат да загърбят лошите резултати в бляскав сблъсък от осминафиналите на Шампионска лига

Betano Новини 13 фев.

Шампионска лига се завръща – Порто ще изкачва планина на осминафинал

Премиър лийг 01 фев.

Краят на една вълнуваща приказка – кои са най-спряганите заместници на Юрген Клоп начело на Ливърпул

Премиър лийг 31 ян.

Ливърпул и Челси изпращат първия месец от новата година с важен сблъсък помежду си

Анализи и Прогнози 25 ян.

Лацио ще защитава честта на Рим срещу Наполи в мач от 22-рия кръг на италианската Серия „А“

ЗАРЕДИ ОЩЕ