Севиля посреща Реал Мадрид в опит за знаменита победа срещу „кралете

18 окт. | МИН ЗА ЧЕТЕНЕ |
Севиля посреща Реал Мадрид в опит за знаменита победа срещу „кралете

Севиля срещу Реал Мадрид – пореден интересен сблъсък в Ла Лига

Сезонът в испанската Ла Лига е безкрайно интересен. Голямата изненада за момента е отборът на Жирона, който се намира в чудесна форма и е само на 2 точки от лидера Реал Мадрид.

Именно на „кралете“ предстои интересен двубой срещу Севиля. Майсторите на турнира Лига Европа ще посрещнат първенеца в класирането на своя стадион „Рамон Санчес Писхуан“ и ще се опитат да нанесат втора загуба на „белия балет“ от началото на настоящата кампания. В редиците на Севиля присъства и името на Серхио Рамос. Испанският защитник изживя най-прекрасните моменти от своята кариера, защитавайки цветовете на Реал Мадрид. Сега Рамос ще се срещне отново със старите си познайници, но този път в ролята на опонент. Ще се надяваме на прекрасен тактически сблъсък между два от най-големите символи на испанския футбол.

Срещата ще се изиграе на 21 октомври от 19:30 българско време.

Ефектът на новия мениджър в Севиля

Футболът понякога може да бъде много коварна игра. Това в пълна степен важи както за играчите, така и за треньорите. Хосе Луис Мендилибар е идеален пример. Той пое Севиля, когато отборът беше в доста тежко положение в Ла Лига и се бореше за всяка една точка със зъби и нокти. Мендилибар успя да вдъхнови възпитаниците си и да им припомни ценностите, които изповядва отборът на Севиля. „Андалусийците“ отново възкръснаха и показаха истинското си лице на борбен тим, който преследва целите си. Така бе спечелен и седмият трофей от турнира „Лига Европа“ – запазената марка на Севиля. Освен това отборът запази и елитния си статут и посрещна с оптимизъм новия сезон.

Всичко изглеждаше прекрасно за Мендилибар, докато не дойде една лоша серия от слаби резултати. Само две победи в първите осем мача от първенството бяха достатъчни, за да накарат ръководството да се раздели с Хосе Луис Мендилибар.

На мястото на вече бившия треньор на Севиля пристигна уругваецът Диего Алонсо. За последно той бе селекционер на националния отбор на Уругвай, с който участва на „Мондиал 2020“. Алонсо познава много добре испанския футбол. Той е играл като нападател в първите години на XXI век за отбори като Валенсия, Атлетико Мадрид и Малага. Дебютът му ще бъде именно срещу Реал Мадрид. Статистиката показва, че първите мачове на даден отбор с нов наставник са в повечето случаи успешни. Дали Алонсо ще може да започне с фамозна победа срещу „кралете“?

Джуд Белингам – перлата в „белия балет“

Реал Мадрид е мечтан клуб за доста голям брой изгряващи звезди. Славната история, модерна инфраструктура и амбицията за спечелване на всички възможни отличия всеки сезон са само малка част от това, което „кралете“ слагат на масата. Реал Мадрид е известен със своите „галактикос“ трансфери – покупки на най-добрите млади играчи, които впоследствие стават най-добрите в света.

Макар и в състава на Реал Мадрид вече да има немалко бляскави перли, една от тях като че ли се отличава най-силно. Става въпрос за Джуд Белингам. Полузащитникът беше привлечен от Борусия Дортмунд за малко над 100 милиона евро, плюс бонуси. Надеждите върху англичанина бяха огромни и от него се очакваше да е двигателят в халфовата линия на „белия балет“. Белингам прави точно това, а и даже повече. В Ла Лига за този сезон в 8 мача Белингам има реализирани 8 гола и 2 асистенции. Формата му е, меко казано, впечатляваща предвид факта, че не е нападател.

Невероятните мачове на най-новата перла на Реал Мадрид в немалка степен водят и до прекрасното представяне на „кралете“ в първенството. Те към момента заемат първата позиция с актив от 24 точки и имат само 1 загуба от началото на сезона.

Само отборът на Жирона е с по-добра форма като гост от Реал Мадрид. „Белият балет“ излиза за победата срещу Севиля.

На какво да залагаме – атрактивни пазари и оферти от Betano

Реал Мадрид е фаворит за трите точки в този мач. „Кралете“ са с 1.90* коефициент да победят Севиля. Триумф за домакините е оценен на 4.05* коефициент. Да няма победител след последния съдийски сигнал, е с 3.65* коефициент.

Реал Мадрид доминира и в статистиката по общ брой победи срещу Севиля в последните 32 мача във всички турнири. „Белият балет“ има 24 победи срещу само 6 за Севиля и 2 равенства.

Последните два мача, в които Севиля бе домакин на Реал Мадрид в Ла Лига, завършиха с победа за гостите. Във въпросните два мача и двата отбора отбелязаха гол. Можете да заложите Реал Мадрид да спечели мача и гол/гол. Пазарът, който ви е нужен, ако желаете да направите такъв залог, е „Краен резултат и Двата отбора да отбележат гол“. Победа за гостите и поне по един отбелязан гол в двете врати е с 3.25* коефициент.

Пазарите около това колко попадения ще има в този двубой, са доста. Друг изгоден пазар към момента е „Двата отбора да отбележат и Над/Под 3.5“. Последният двубой между Севиля и Реал Мадрид, в който „андалусийците“ бяха домакини, завърши 1:2. Ако смятате, че отново можем да станем свидетели на подобен резултат, гол в двете врати и да има до 3 попадения в този двубой е с коефициент 3.10* към този момент в Betano.bg.

Bet Builder

Понякога единичният залог не е достатъчен, за да заложите на желаните от вас пазари за даден мач. С функцията Bet Builder ще можете да се насладите на повече от един пазар за едно събитие. Нужно е само да отбележите опцията Bet Builder конкретното събитие и системата ще филтрира автоматично всички налични пазари, които можете да комбинирате в един залог. Повече информация можете да намерите на началната ни страница „Спорт“.

Какъв ще е дебютът на Диего Алонсо начело на Севиля? Ще вкара ли отново Джуд Белингам гол за Реал Мадрид? Много скоро ще разберем отговорите на тези въпроси. На вас желаем успешна седмица и позитивни емоции в нашата платформа.

 

Автор: Тодор Вълков

 

*Коефициентите и класирането са съобразени с времето, в което е писана статията, и подлежат на промени.

ТАГОВЕ
Gloria Tamashova

Gloria Tamashova

Gloria Tamashova

Gloria Tamashova

ОЩЕ ОТ Ла Лига
Ла Лига 19 ян.

Колебливият тим на Севиля ще се опита да прекъсне приказното представяне на Жирона

Ла Лига 17 сеп.

Първо мадридско дерби за новата суперзвезда на “кралския” клуб – Атлетико Мадрид срещу Реал Мадрид

Ла Лига 05 авг.

Испанската Ла Лига се завръща – големите претенденти с тежки гостувания на старта

Ла Лига 11 мар.

Величието на “Ел Класико” отново завладява футболния свят – Барселона срещу Реал Мадрид

Ла Лига 03 фев.

Ще успее ли Барселона да премине и през Виляреал по пътя към титлата в испанската Ла Лига

Ла Лига 14 сеп.

Кой ще покори Мадрид в дербито – Атлетико Мадрид срещу Реал Мадрид

Анализи и Прогнози 13 апр.

Ще успее ли Севиля да върне интригата в Ла Лига или Реал Мадрид ще се доближи още до титлата?

Анализи и Прогнози 28 мар.

Барселона срещу Севиля в Ла Лига – прогнози и коефициенти

Анализи и Прогнози 14 мар.

Ла Лига Испания Вечното дерби: Реал Мадрид срещу Барселона – прогнози и коефициенти

ЗАРЕДИ ОЩЕ