Янис Адетокунбо, глобален посланик на Betano, отново номер 1 в NBA

13 окт. | МИН ЗА ЧЕТЕНЕ |
Янис Адетокунбо, глобален посланик на Betano, отново номер 1 в NBA

Суперзвездата на „Милуоки Бъкс“ оглавява класацията за трети път

Американският телевизионен канал ESPN традиционно публикува класация на 100-те най-добри играчи в NBA, а вчера излезе и дългоочакваният топ 10. Според гласовете на панела на NBArank, съставен от близо 150 репортери, редактори, продуценти и анализатори, Янис Адетокумбо от „Милуоки Бъкс“ е най-добрият играч в Лигата.

Второ място за Никола Йокич

Действащият шампион с „Денвър Нъгетс“ Никола Йокич отново спечели второ място в крайното класиране, а най-добрият играч от миналия сезон Джоел Ембийд е на трето място.

Струва си да се спомене, че според ESPN „надпреварата за първото място е една от най-напрегнатите в историята на NBArank, тъй като разликата между номер 2 и 3 беше почти 16 пъти по-голяма от тази между номер 1 и 2“.

Пореден триумф за The Greek Freak

В крайна сметка, Янис Адетокунбо триумфира в тази престижна класация. Суперзвездата на „Милуоки бъкс“, известен с прякора си The Greek Freak („Гръцката откачалка“), е глобален посланик на бранда Betano от началото на тази година.

Betano и Янис Адетокунбо споделят общи гръцки корени, както и сходен път, когато говорим за успехи и отличия. Едва вчера бе споделена новината за невероятния успех на Kaizen Gaming (компанията майка на Betano) на Международните SBC награди, а днес Адетокунбо жъне свой пореден световен успех.

Неслучайно синергията между Betano и Янис Адетокунбо е толкова силна. Самата гръцка звезда споделя следното: „Подхождам с отговорност и винаги се стремя към партньорства, които означават нещо за мен. С Betano имаме невероятно сходство както по отношение на споделената ни страст към спорта, така и в нашия стремеж и отдаденост към непрекъснатото усъвършенстване.“
—––––––––––––––––––––––––––––––––––-
Повече за Kaizen Gaming | BETANO
Kaizen Gaming, компанията майка на BETANO, е една от най-бързо развиващите се международни GameTech компании. С фокус върху технологиите и хората, ние се стремим непрекъснато да подобряваме нашите продукти и услуги. Нашата основна цел е да предложим пълноценно и надеждно онлайн изживяване на нашите клиенти по целия свят. С екип от над 2000 професионалисти, предоставяме премиум свят за залози в 11 държави и управляваме марката Stoiximan в Гърция и Кипър.
Kaizen Gaming е носител на множество международни отличия в индустрията. Като признат лидер на глобалния пазар за спортни залагания и казино игри, през 2022 компанията получи 4 престижни награди от EGR. Включително “Мобилен оператор на годината” „Оператор на годината“, „Най-добър оператор за футболни залози на годината“ и „Оператор на годината за Обслужване на клиенти“ ”.
Повече информация можете да намерите на нашия сайт – Kaizen Gaming.

ТАГОВЕ
Gloria Tamashova

Gloria Tamashova

Gloria Tamashova

Gloria Tamashova