ФК Локомотив София и Betano – Нова ера за футболния клуб на Железничарите

Betano България, е новият основен спонсор на ФК Локомотив София, 1929. С това се поставя нова ера за футболния клуб на Железничарите и началото на едно дългосрочно партньорство с един от най-обичаните български футболни отбори.

ФК Локомотив София, 1929 е първият български клуб, който ще бъде спонсориран от Betano.

Железничарите ще излязат с емблемата на Betano на гърдите си, още в мача с ЦСКА-София на 13 февруари 2022 в българската Първа Лига.

“Горд съм, че именно “Локомотив” (София) е първият български клуб, на който доказаната на международния пазар компания става спонсор. За мен “Локомотив” (София) не е просто клуб, а е мисия. Затова Betano е повече от генерален спонсор – стабилен партньор, с който заедно ще развиваме мисията “Локомотив” (София). Убеден съм, че заедно ще постигаме целите си и това е само началото на устойчиво и успешно партньорство” – обяви Иван Василев, собственик на Локомотив София.

“Радостен съм да обявя партньорството ни с „Локомотив“ София – исторически футболен клуб в България и невероятен отбор с толкова много верни фенове. Развълнувани сме, че логото на Betano отсега нататък ще бъде на екипите на „железничарите“. Това е клуб със страхотна футболна история. Целите и ценностите ни като компания се препокриват с тези на клуба. В момента не преговаряме с други отбори. Концентрираме се с първия ни партньор. С нетърпение очакваме да празнуваме победи и да реализираме социални инициативи заедно. Това спонсорство ясно подчертава нашата силна ангажираност към българския пазар и подкрепата за българския спорт и българското общество”- каза Цветин Йорданов, регионален директор на Kaizen Gaming за България.

“Надявам се да вървим напред и да имаме успехи заедно с новия спонсор. Силно се надявам да направим добър мач срещу ЦСКА и да излезем с положителен за нас резултат”, каза капитанът на столичните “железничари” – Красимир Милошев, капитан на Локомотив София

С това партньорство ФК Локомотив София, 1929, се присъединява към съзвездието от клубове, спонсорирани от Betano по целия свят.

Betano, марката под която Кайзен Гайминг оперира в Португалия, Германия, Бразилия и Румъния, спонсорира спонсорира “трите гранда” в Португалия – Спортинг, Бенфика и Порто, както и Брага и Маритимо.

В Бразилия Betano е спонсор на настоящия шампион Атлетико (Минейро), както и на Флуминензе.

В Румъния Betano подкрепя ФКСБ и Университатя (Крайова).

Стихиман, марката, под която Кайзен Гайминг оперира в Гърция и Кипър, е спонсор на Олимпиакос и ПАОК в Гърция.

За Kaizen Gaming

Kaizen Gaming е една от най-бързо развиващите се онлайн гейминг компании в света. С фокус върху технологиите и хората ние се стремим непрекъснато да подобряваме нашите продукти и услуги, за да предоставим най-доброто и най-надеждното онлайн гейминг изживяване на клиентите си по целия свят.

Оперираме с два бранда в 8 държави: Betano (Португалия Румъния, Германия, Бразилия, Чили, България) и Stoixman (Гърция, Кипър), и имаме над 1100 служители на два континента. Отдадени на нашите клиенти използваме технологии и данни, за да разширяваме постоянно границите на забавлението чрез онлайн гейминг.

Следвайте ни и споделете: