ФК Локомотив София и Betano – Нова ера за футболния клуб на Железничарите

11 фев. | МИН ЗА ЧЕТЕНЕ |
ФК Локомотив София и Betano – Нова ера за футболния клуб на Железничарите

Betano България, е новият основен спонсор на ФК Локомотив София, 1929. С това се поставя нова ера за футболния клуб на Железничарите и началото на едно дългосрочно партньорство с един от най-обичаните български футболни отбори.

ФК Локомотив София, 1929 е първият български клуб, който ще бъде спонсориран от Betano.

Железничарите ще излязат с емблемата на Betano на гърдите си, още в мача с ЦСКА-София на 13 февруари 2022 в българската Първа Лига.

„Горд съм, че именно „Локомотив“ (София) е първият български клуб, на който доказаната на международния пазар компания става спонсор. За мен „Локомотив“ (София) не е просто клуб, а е мисия. Затова Betano е повече от генерален спонсор – стабилен партньор, с който заедно ще развиваме мисията „Локомотив“ (София). Убеден съм, че заедно ще постигаме целите си и това е само началото на устойчиво и успешно партньорство” – обяви Иван Василев, собственик на Локомотив София.

„Радостен съм да обявя партньорството ни с „Локомотив“ София – исторически футболен клуб в България и невероятен отбор с толкова много верни фенове. Развълнувани сме, че логото на Betano отсега нататък ще бъде на екипите на „железничарите“. Това е клуб със страхотна футболна история. Целите и ценностите ни като компания се препокриват с тези на клуба. В момента не преговаряме с други отбори. Концентрираме се с първия ни партньор. С нетърпение очакваме да празнуваме победи и да реализираме социални инициативи заедно. Това спонсорство ясно подчертава нашата силна ангажираност към българския пазар и подкрепата за българския спорт и българското общество”- каза Цветин Йорданов, регионален директор на Kaizen Gaming за България.

„Надявам се да вървим напред и да имаме успехи заедно с новия спонсор. Силно се надявам да направим добър мач срещу ЦСКА и да излезем с положителен за нас резултат“, каза капитанът на столичните „железничари“ – Красимир Милошев, капитан на Локомотив София

С това партньорство ФК Локомотив София, 1929, се присъединява към съзвездието от клубове, спонсорирани от Betano по целия свят.

Betano, марката под която Кайзен Гайминг оперира в Португалия, Германия, Бразилия и Румъния, спонсорира спонсорира “трите гранда” в Португалия – Спортинг, Бенфика и Порто, както и Брага и Маритимо.

В Бразилия Betano е спонсор на настоящия шампион Атлетико (Минейро), както и на Флуминензе.

В Румъния Betano подкрепя ФКСБ и Университатя (Крайова).

Стихиман, марката, под която Кайзен Гайминг оперира в Гърция и Кипър, е спонсор на Олимпиакос и ПАОК в Гърция.

За Kaizen Gaming

Kaizen Gaming е една от най-бързо развиващите се онлайн гейминг компании в света. С фокус върху технологиите и хората ние се стремим непрекъснато да подобряваме нашите продукти и услуги, за да предоставим най-доброто и най-надеждното онлайн гейминг изживяване на клиентите си по целия свят.

Оперираме с два бранда в 8 държави: Betano (Португалия Румъния, Германия, Бразилия, Чили, България) и Stoixman (Гърция, Кипър), и имаме над 1100 служители на два континента. Отдадени на нашите клиенти използваме технологии и данни, за да разширяваме постоянно границите на забавлението чрез онлайн гейминг.

ТАГОВЕ
Linda Hristova

Linda Hristova

Linda Hristova

Linda Hristova

ОЩЕ ОТ Betano Новини
Betano Новини 29 фев.

Ще направи ли услуга Манчестър Юнайтед на преследвачите на Манчестър Сити за титлата

Betano Спонсорства 21 фев.

INZONE: Порто и BETANO отварят нова сензорна стая на стадион „До Драгао“

Betano Новини 13 фев.

Шампионска лига се завръща – Порто ще изкачва планина на осминафинал

Betano Новини 07 фев.

Kaizen Gaming обяви Betano за официален спонсор на Копа Америка 2024

Betano Новини 24 ян.

Все още непобеденият Байерн Леверкузен посреща Борусия Мьонхенгладбах

Betano Новини 17 ян.

Атлетико Мадрид и Реал Мадрид излизат в нова епична битка за Купата на краля

Betano Новини 14 дек.

Глобалният посланик на Betano – Янис Адетокумбо, постави абсолютен рекорд в НБА

Betano Новини 08 дек.

Ювентус приема Наполи с мисия да отдалечи още повече шампионите от титлата

Betano Новини 01 дек.

Барселона срещу Атлетико Мадрид в едно от най-интересните дербита в Ла Лига

Betano Новини 30 ное.

Kaizen Gaming обяви Betano за официален спонсор на UEFA EURO 2024™

ЗАРЕДИ ОЩЕ