Нови проблеми за Манчестър Юнайтед

06 май | news | МИН ЗА ЧЕТЕНЕ |
Нови проблеми за Манчестър Юнайтед

Манчестър Юнайтед продължава да се представя под очакванията. „Червените дяволи“ имат само една победа в първенството в последните си шест мача. Те бяха настигнати от подобрилия формата си Челси и двата отбора се борят за шесто-седмо място и класиране за евротурнирите.

На отбора на Ерик тен Хаг му предстои гостуване на Кристъл Палас. Наставникът на Ман Юнайтед продължава да трябва да се спарвя с много кадрови проблеми. Поради многобройните контузии в защита Каземиро вече играе в центъра на отбраната. Ситуацията обаче се усложни от травмата на Хари Магуайър. Надеждите на Тен Хаг са, че Джони Еванс ще е на линия да запълни дупката.

Кристъл Палас няма много за какво да играе освен за по-добро класиране. Въпреки това лондончани записаха три победи и едно равенство в последните си четири мача, като в този период стигнаха до успехи над Ливърпул и Нюкасъл и разгром над Уест Хам.

Коефициентът на BETANO за победа на Кристъл Палас е 2.23, равенството е оценено на 3.90, а успех на Манчестър Юнайтед на 3.00.

ТАГОВЕ