Ливърпул ще опита да завърши сезона подобаващо

05 май | news | МИН ЗА ЧЕТЕНЕ |
Ливърпул ще опита да завърши сезона подобаващо

Ливърпул има три мача до края на сезона и ще иска да изпрати Юрген Клоп с нещо положитено. Днес е предпоследният мач на германеца на „Анфийлд“ и той е срещу Тотнъм. Шансовете на мърсисайдци да завършат сезона с още един трофей след Купата на Лигата се изпариха последните седмици, но отборът ще е мотивиран да покаже малко по-добра игра.

Ливърпул има само една победа в първенството в последните си пет мача. Тотнъм бе първият отбор, който победи „червените“ този сезон. Това се случи през септември и дълго време това бе единствената загуба на тима на Клоп. Вирджил Ван Дайк не тренира през седмицата и може да пропусне двубоя. Диого Жота пък е аут поради мускулна травма. Въпреки това Ливърпул е близо до оптималния си състав.

Лондончани вече изостават на седем точки от Астън Вила в битката за четвъртото място и шансовете им да стигнат до него вече са минимални. „Шпорите“ загубиха три поредни мача и две лондонски дербита поред. Анге Постекоглу направи ротации за последната среща, която бе срещу Челси, но резултатът бе незадоволително представяне.

Очакванията са атрактивен и резултатен двубой. Коефициентът на BETANO за над 3.5 гола е 1.65, а този за под 3.5 гола е 2.25.

ТАГОВЕ