Лудогорец се готви за празненства

28 апр. | news | МИН ЗА ЧЕТЕНЕ |
Лудогорец се готви за празненства
Лудогорец

Лудогорец и Крумовград се изправят един срещу друг в двубой от първия кръг на първа група в плейофната фаза на Първа лига. Мачът може да ознаменува поредната 13-а титла на „орлите“.

Разградчани са на върха в класирането със 75 точки и с оставащите четири мача до края са им нужни само три пункта, за да бъдат недостижими на върха. Освен това те са в серия от 13 поредни победи в шампионата. Крумовград от своя страна може да бъде горд от дебютния си сезон в елита. Момчетата на Станислав Генчев попаднаха сред най-добрите шест отбора, въпреки че са новаци. “Сините” на практика нямат за какво да се борят до края на кампанията, тъй като към момента са с 44 точки на шестото място.

Според BETANO Лудогорец няма да има особени проблеми в мача и още днес ще триумфира с шампионската титла. Коефициентът за успех на домакините е 1.18. За гостите ставката е доста висока – 14.50, а за равенство може да се играе на 6.60.

По-рано през сезона Лудогорец и Крумовград вече играха два пъти помежду си. В първия мач от първия кръг “сините” хвърлиха бомбата и се наложиха с 3:1 у дома. В Разград обаче “орлите” се реваншираха и победиха с 1:0.

ТАГОВЕ