Лудогорец с лека задача за довършване?

02 май | news | МИН ЗА ЧЕТЕНЕ |
Лудогорец с лека задача за довършване?

Хебър и Лудогорец се изправят един срещу друг за трети път в рамките на две седмици. За двата отбора предстои реванш от полуфиналите на турнира за Купата на България.

„Орлите“ имат комфортна преднина от четири гола и ако не се стигне до някаква сериозна изненада днес, тимът на Георги Дерменджиев ще си уреди битка за трофея с Ботев (Пловдив). Преди седмица разградчани разбиха днешния си съперник в първия мач с 4:0 и се очаква в Пазарджик голяма част от титулярите да отстъпят мястото си на футболисти, които получават по-малко игрово време.

Наставникът на „гробарите“ Любослав Пенев ще трябва да се справя с известни кадрови проблеми в състава. Аут заради натрупани картони са Мартин Михайлов, Божидар Пенчев, Шейх Диаманка и Атанас Кабов, а след изтърпяно наказание се завръща Архан Исуф.

Според BETANO Лудогорец отново няма да има кой знае какви проблеми и е фаворит с коефициент 1.28. За Хебър ставката е двуцифрена преди точката – 10.25, а за равенство може да се играе на 5.90 към момента.

Ние предвиждаме, че двата тима ще играят освободено и без напрежение, след като крайният изход е малко или много ясен. Затова ще пробваме да хванем класическия оувър. Коефициентът за над 2.5 гола в мача е 1.57.

ТАГОВЕ