Квалификации за Световното първенство по футбол – Плейофен турнир – полуфинали Португалия – Турция

21 мар. | МИН ЗА ЧЕТЕНЕ |
Квалификации за Световното първенство по футбол – Плейофен турнир – полуфинали Португалия – Турция

Световно първенство по футбол 2022

Годината е 2022, а това означава само едно – Световно първенство по футбол.
Едно от най – големите спортни мероприятия в световен мащаб. Тази година, за първи път, ще се проведе през зимата в периода 21 Ноември – 18 Декември.

Страната домакин е Катар. Това е 22-я такъв турнир, като той ще бъде последен в сегашния си формат с 32 страни участнички. Следващото Световно първенство, което ще се проведе през 2026 година, ще увеличи броя на участниците до 48.
За да стигнем до там, първо трябва да проследим плейофен турнир, който да определи и последните участници.

В тази статия ще обърнем внимание на един от потоци в това състезание и по – точно на един от двубоите – между Португалия и Турция. Победителят от тази двойка ще играе финал срещу победителя от Италия – Северна Македония.

Това означава, че за съжаление, някой измежду Португалия и Италия няма да се класира за Световното първенство тази година, което е лоша новина за всеки един футболен запалянко.

Ще успее ли Португалия да си осигури мач с Италия на финала, предстои да разберем в близките няколко дни.

Португалия – Турция

Националният отбор по футбол на Португалия ще приеме тима на Турция на “Ещадио до Драгао” в Порто. Двубоят се води полуфинален от квалификационния турнир за класиране на Световното първенство по – късно тази година. Победителят от тази среща ще се изправи срещу победителя от мача на Италия със Северна Македония.

Ние от Betano ще ви предоставим квалификационната фаза, на която може да залагате. Португалия е сочен за големия фаворит. Все пак, “мореплавателите” са домакини и разполагат с един изключителен състав. Въпреки всичко това, не бива да подценяваме турския отбор, който не веднъж или два пъти е доказвал, че е труден съперник.

Двете страни са играли помежду си едва шест пъти. Португалия имат сериозна преднина в преките двубои, в които са излизали като краен победител пет пъти. Турция са го правили един единствен път.

Най – вероятно това ще се окаже и последно Световно първенство за голямата звезда на Португалия – Кристиано Роналдо. Съотборниците му ще играят, както за родината си, така и за него. Всички знаем на какво е способен нападателят на Манчестър Юнайтед. Може да очакваме много от него, който със сигурност ще се раздава на 100%, ако не и повече. Когато футболист от ранга на Роналдо играе с толкова хъс и мотивация, то тогава може да очакваме много от него.

Очаква се твърд и много оспорван двубой. Разбира се, фазата е директна елиминация. Няма да има реванш в Турция, затова и двата отбора имат само един шанс.

Кой ще грабне този шанс и ще се класира на финала, предстои да видим на 24.03.2022 от 21:45 часа. Коефициентите, които предлагаме за победа на Португалия е 1.42*, а този за Турция е 7.50*.

Прогноза и потенциални залози

Както вече отбелязахме по – горе, португалският национален отбор е сочен за абсолютен фаворит в срещата. Коефициентът, който сме дали за тях също не е лош. Може да се комбинира с други събития. Нека обаче се опитаме да измислим и единичен залог.

Тук е мястото да споменем за опцията MatchCombo. Тази опция позволява да комбинирате различни пазари от едно събитие. Двубоят е подходящ, както и изпълнители в него. Имаме ясен фаворит, като разбира се, не бива да омаловажаваме качествата на турските футболисти. Освен победа за домакина, може да комбинираме и “играчи”, като Кристиано Роналдо е основен заподозрян да отбележи гол. Към тези пазари може да добавим и “картони”. Все пак залогът е огромен и има вероятност да станем свидетели на малко по – твърда игра.

Хубавото на опцията MatchCombo е, че при малко по – голямо въображение може да се създаде един уникален фиш. Изборът оставяме на вас.
Това, което остава е да се насладим на предпоследната фаза на Световното първенство. Пожелаваме ви късмет и не забравяйте да се забавлявате и насладите на играта при нас.

Автор: Николай Василев

*Коефициентите са актуални по времето, в което е писана статията и подлежат на промени.

 

ТАГОВЕ
Linda Hristova

Linda Hristova

Linda Hristova

Linda Hristova

ОЩЕ ОТ Анализи и Прогнози
Анализи и Прогнози 25 ян.

Лацио ще защитава честта на Рим срещу Наполи в мач от 22-рия кръг на италианската Серия „А“

Анализи и Прогнози 16 ян.

Откритото първенство на Австралия за 2024 – кой ще покори първия турнир от Големия шлем за календарната година

Анализи и Прогнози 12 ян.

Юнайтед – Тотнъм е черешката на тортата от 21 кръг на Английската Висша Лига

Анализи и Прогнози 11 ян.

Янис и “елените” посрещат “келтите” в битка за върха на Източната конференция в НБА

Всичко за залозите 09 ян.

Най-добрите спортни бетинг моменти от 2023 от Betano, Kaizen Gaming

Анализи и Прогнози 01 ян.

Ливърпул и Нюкасъл ще дадат подобаващ старт на Новата година в Английската Висша Лига

Анализи и Прогнози 20 дек.

Обзор и всичко най-интересно от изминалата календарна година в НБА

Анализи и Прогнози 14 дек.

Ливърпул и Манчестър Юнайтед ще приповдигат коледното настроение с класически двубой във Висшата лига

Betano Новини 08 дек.

Ювентус приема Наполи с мисия да отдалечи още повече шампионите от титлата

Анализи и Прогнози 06 дек.

Летящият Астън Вила посреща шампиона Манчестър Сити с нагласа за победа

ЗАРЕДИ ОЩЕ