Шампионска лига се завръща с мега сблъсък – Пари Сен Жермен – Реал Мадрид

14 фев. | МИН ЗА ЧЕТЕНЕ |
Шампионска лига се завръща с мега сблъсък – Пари Сен Жермен – Реал Мадрид

ПСЖ – Реал Мадрид

Дългоочаквания момент настъпи. Шампионска лига се завръща на 15.02.2022 с два двубоя. Двубои, които ще проследим заедно. Нека все пак обърнем малко по – голямо внимание на един от тях.
Жребият предопредели на 1/8 финалите да се срещнат титаните от ПСЖ и Реал Мадрид, два от основните фаворити за спечелване на трофея.
За последно, двата тима се срещнаха в груповата фаза на Шампионска лига през 2019 година. Мачът в Испания завърши при резултат 2:2, а този във Франция – 3:0 в полза на “парижани”.
Предстои да станем свидетели на един много качествен осминафинал между два гранда изпълнени с много звезди и безкрайна история.

 

Пътят на Пари Сен Жермен до осминафиналите

ПСЖ завърши втори в своята група “А”, което автоматично означаваше по – тежък съперник на осминафиналите. Те деляха първата група с отборите на Манчестър Сити, Лайпциг и Брюж. Първи в групата завърши отбора от Манчестър, а Лайпциг ще продължи участието си в Лига Европа.

“Парижани” показаха доста колеблива игра в груповата фаза, като в нея записаха 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, с обща голова разлика 13-8. С оглед на имената, които привлякоха през лятото, това тяхно представяне не се прие много добре.
Разбира се, елиминационната фаза е съвсем различна от тази в групите и може да очакваме Пари Сен Жермен да заиграе по начина, по който всички се надяваме.

Тук е важно да отбележим някои от липсите в състава на французите за този двубой от Шампионска лига. Като сигурен пропускащ тази среща е легендата на предстоящия съперник – Серхио Рамос. Испанецът продължава да се бори с най – различни контузии, откакто смени клубната си принадлежност. За негово огромно съжаление, той няма да може да вземе участие срещу бившия си тим.

Другото голямо име, което е под въпрос за тази среща е Неймар. Бразилецът получи контузия в областта на глезена през ноември и, въпреки че поднови индивидуални тренировки, участието му в тази среща е малко вероятно.
Въпреки тези огромни липси, ПСЖ остава фаворит в този мач от Шампионска лига
Коефициентът, който предлагаме от Betano за победа на домакините от Париж е 2.00.*

Пътят на Реал Мадрид до осминафиналите

Пътят на Реал Мадрид до осминафиналите се оказа доста по – лесен от този на своя опонент. “Белият балет” излезе от своята групата “D” като едноличен лидер. Момчетата на Карло Анчелоти записаха 5 победи и 1 загуба. Тази загуба дойде от възможно най – изненадващия противник в лицето на абсолютния дебютант – Шериф Тираспол (1:2). Компания на тези два отбора правиха още отборите на Интер и Шахтьор.
Реал Мадрид се отчете с най – добрата защита в груповата фаза, делейки тази позиция с Байерн Мюнхен. Те допуснаха едва по 3 гола в своята врата в шест мача.
Двубоят във Франция срещу ПСЖ ще е много тежък. Дали Реал ще продължат своето силно представяне в Шампионска лига, предстои да разберем.
Коефициентът, който предлагаме от Betano за победа на “мадричани” е 3.60. Това не е често срещан коефициент за “кралския” клуб.

Прогноза и потенциални залози

Прогнозирането на мач от такова ниво е доста трудно. Особено, когато става дума за толкова класни отбори. Нека все пак се опитаме да направим някаква прогноза, която да задоволи всички залагащи.
Както споменахме по – горе, Реал Мадрид е с най – добрата защита до тук в турнира. От друга страна ПСЖ са вкарали едва 13 гола за шест двубоя. Ако следваме пътя на логиката, то този мач не се очаква да е от най – резултатните.
Към момента, коефициента, който предлагаме от Betano за Под 2.5 гола е 2.18. Това на пръв поглед е един доста добър коефициент, но да не забравяме, че тук става въпрос за футболисти от световна класа.
Друг интересен вариант е игра на полувреме. До колкото познаваме Маурисио Почетино и Карло Анчелоти, никой от тях не би се хвърлил да напада с всички сили от първата минута. В такъв случай опцията Под на полувреме е доста привлекателна. За по – смелите, Под 0.5 гола на полувреме с коефициент 3.20 е трудно за изпускане.
Ние от Betano сме се погрижили да Ви предоставим всякакви пазари на събитията от Шампионска лига. За повече информация относно тях, моля, посетете нашия сайт – Betano.bg.
Това, което остава е да се насладим на спектакъла, който са ни подготвили отборите на Пари Сен Жермен и Реал Мадрид.
Не забравяйте и да се забавлявате, докато играете в Betano.

Автор: Николай Василев

*Коефициентите са съобразени с времето, в което е писана статията.

ТАГОВЕ
Linda Hristova

Linda Hristova

Linda Hristova

Linda Hristova

ОЩЕ ОТ Анализи и Прогнози
Анализи и Прогнози 25 ян.

Лацио ще защитава честта на Рим срещу Наполи в мач от 22-рия кръг на италианската Серия „А“

Анализи и Прогнози 16 ян.

Откритото първенство на Австралия за 2024 – кой ще покори първия турнир от Големия шлем за календарната година

Анализи и Прогнози 12 ян.

Юнайтед – Тотнъм е черешката на тортата от 21 кръг на Английската Висша Лига

Анализи и Прогнози 11 ян.

Янис и “елените” посрещат “келтите” в битка за върха на Източната конференция в НБА

Всичко за залозите 09 ян.

Най-добрите спортни бетинг моменти от 2023 от Betano, Kaizen Gaming

Анализи и Прогнози 01 ян.

Ливърпул и Нюкасъл ще дадат подобаващ старт на Новата година в Английската Висша Лига

Анализи и Прогнози 20 дек.

Обзор и всичко най-интересно от изминалата календарна година в НБА

Анализи и Прогнози 14 дек.

Ливърпул и Манчестър Юнайтед ще приповдигат коледното настроение с класически двубой във Висшата лига

Betano Новини 08 дек.

Ювентус приема Наполи с мисия да отдалечи още повече шампионите от титлата

Анализи и Прогнози 06 дек.

Летящият Астън Вила посреща шампиона Манчестър Сити с нагласа за победа

ЗАРЕДИ ОЩЕ