Манчестър Юнайтед посреща Тотнъм в битка за топ 4 във Висшата Лига

09 мар. | МИН ЗА ЧЕТЕНЕ |
Манчестър Юнайтед посреща Тотнъм в битка за топ 4 във Висшата Лига

Манчестър Юнайтед – Тотнъм

Тази година, Висшата лига ни предоставя изключително интересна и оспорвана битка за топ 4. С реални шансове за това толкова важно четвърто място са цели пет отбора. Това са Манчестър Юнайтед, Уест Хям, Арсенал, Тотнъм и Уулвърхямптън. Разликата в точките между четвъртия и осмия е едва 7 точки. Да, някои отбори са изиграли по – малко срещи, но при оставащи десет кръга до края на сезона, всеки един от изброените има своя шанс за класиране в Шампионска лига през следващия сезон.

В събота вечер, на 12.03., един срещу друг ще излязат два от тези отбора. Мачът е от изключително важно значение в борбата за последното място, даващо право на участие в Шампионска лига.

Манчестър Юнайтед посреща Тотнъм на своя “Олд Трафорд”. В първата среща между двата тима, по – рано през сезона, “червените дяволи” разгромиха Тотнъм насред Лондон с 3:0. Сега, начело с Антонио Конте, “шпорите” излизат за реванш, който може да ги доближи до мечтаното четвърто място.

Дали това ще се случи и може ли Тотнъм да победи и другия манчестърски гранд в рамките на по – малко от месец, предстои да разберем.

Представянето на Манчестър Юнайтед от началото на сезона

Не е тайна за никого, че Ман Юнайтед изпитват известни трудности от началото на сезона. Дори след привличането на клубната легенда Кристиано Роналдо, тимът не успява да намери тази постоянност, която да ги доближи до отборите на върха.

Назначаването на Ралф Рангник, като старши треньор, не доведе до кой знае какви промени. Да, загубите намаляха, но “червените дяволи” продължават да допускат равенства срещу отбори много по – надолу в класирането. Последният им двубой от първенството е точно такъв пример. Юнайтед не успя да победи намиращия се в зоната на изпадащи отбор на Уотфорд, притова на свой терен.
Манчестър Юнайтед не е от най – убедителните домакини от началото на сезона. Те допуснаха някои доста неприятни резултати. Всички помним какво се случи с тях, когато посрещнаха отбора на Ливърпул на “Олд Трафорд”.

Тотнъм е съперник срещу, който “червените дяволи” се чувстват комфортно. В последните пет срещи по между им, Юнайтед са излизали като краен победител три пъти. Последната им загуба срещу “шпорите” е от 04.10.2020. Тази загуба бе записана насред Манчестър и то с внушителния резултат от 1:6.

Интересното е, че Юнайтед записва две поредни победи срещу Тотнъм след този двубой, като общият резултат е 6:1, но този път в тяхна полза.

Със сигурност една нова победа и то в толкова напреднала фаза от кампанията, ще им се отрази добре. Коефициентът, който предлагаме от Betano за победа на Ман Юнайтед е 1.95*.

Представянето на Тотнъм от началото на сезона

Сезонът на “шпорите” до тук е, както ние обичаме да се изразяваме на “приливи и отливи”. Тотнъм, по подобие на своя съперник, също се раздели с треньора, който започна настоящата кампания. Нуну Еспириту Сантос, който бе назначен през лятото, изкара едва 10 мача начело на тима. Веднага след неговото отстраняване, тази позиция бе наследена от Антонио Конте. Италианецът е добре запознат с футбола на острова и всички обвързани с клуба приеха рокадата, като подобрение.

Това беше факт, след като в първите девет срещи на италианския специалнист, Тотнъм не познаваше вкуса на загубата. По ирония на съдбата, първата му загуба дойде именно срещу бившия му клуб, с който той стана шампион – Челси (0:2). Веднага след това, последваха още две загуби, които отдалечиха “шпорите” още повече от челната четворка.

За тяхна радост, те успяха да прекъснат тази негативна поредица и то срещу големия фаворит за спечелване на титлата – Манчестър Сити (3:2). “Лондончани” попариха шампионите от предния сезон с гол на Хари Кейн в 90-та минута и така записаха престижен дубъл срещу този съперник. Нещо, с което малко отбори може да се похвалят.

Коефициентът, който предлагаме от Betano за победа на Тотнъм е 3.65.

Прогноза и потенциални залози

Да прогнозираш мач от Висшата лига между два толкова големи клуба си е истинско препятствие. Препятствие, което ще се опитаме да преодолеем заедно. Разбира се, срещата може да намерите в нашия сайт Betano.bg. Погрижили сме се да ви предоставим куп възможности за залози на това събитие.

В последните няколко срещи между двата тима, станахме свидетели на много голове. Победата е важна както за едните, така и за другите. Има всички предпоставки двубоят да е резултатен. Предлагаме коефициент от 1.78 за Над 2.5, както и 1.65 за Двата отбора да отбележат гол. Това не са лоши коефициенти, с оглед на изпълнителите в предни позиции за двата тима.

Напомняме ви за опцията MatchCombo, в която може да комбинирате различни залози в едно. Двубоят се очертава да бъде доста оспорван и емоционален, с оглед на залога в него. Именно за това, MatchCombo-то може да влезе в употреба.
За повече информация относно залози, свързани с тази среща, както и много други, може да намерите като посетите Betano.bg.

Пожелаваме ви много късмет и не забравяйте да се забавлявате докато играете при нас!

Автор: Николай Василев

*Коефициентите са съобразени с времето, в което е писана статията и подлежат на промени.

ТАГОВЕ
Linda Hristova

Linda Hristova

Linda Hristova

Linda Hristova

ОЩЕ ОТ Анализи и Прогнози
Анализи и Прогнози 25 ян.

Лацио ще защитава честта на Рим срещу Наполи в мач от 22-рия кръг на италианската Серия „А“

Анализи и Прогнози 16 ян.

Откритото първенство на Австралия за 2024 – кой ще покори първия турнир от Големия шлем за календарната година

Анализи и Прогнози 12 ян.

Юнайтед – Тотнъм е черешката на тортата от 21 кръг на Английската Висша Лига

Анализи и Прогнози 11 ян.

Янис и “елените” посрещат “келтите” в битка за върха на Източната конференция в НБА

Всичко за залозите 09 ян.

Най-добрите спортни бетинг моменти от 2023 от Betano, Kaizen Gaming

Анализи и Прогнози 01 ян.

Ливърпул и Нюкасъл ще дадат подобаващ старт на Новата година в Английската Висша Лига

Анализи и Прогнози 20 дек.

Обзор и всичко най-интересно от изминалата календарна година в НБА

Анализи и Прогнози 14 дек.

Ливърпул и Манчестър Юнайтед ще приповдигат коледното настроение с класически двубой във Висшата лига

Betano Новини 08 дек.

Ювентус приема Наполи с мисия да отдалечи още повече шампионите от титлата

Анализи и Прогнози 06 дек.

Летящият Астън Вила посреща шампиона Манчестър Сити с нагласа за победа

ЗАРЕДИ ОЩЕ