Сезонът в НБА се завръща: Ранна битка за Лос Анджелис – Клипърс срещу Лейкърс

17 окт. | МИН ЗА ЧЕТЕНЕ |
Сезонът в НБА се завръща: Ранна битка за Лос Анджелис – Клипърс срещу Лейкърс

Титаничен сблъсък на територията на Ел Ей – Клипърс се изправя срещу градския съперник Лейкърс в първия си мач от новия сезон

Сезонът в Националната баскетболна асоциация – НБА, се завръща на 19 октомври с два интригуващи сблъсъка. Два дена по – късно, на 21.09 от 5:00 часа сутринта, ще видим и първата битка за Лос Анджелис.
Клипърс се изправя срещу градския съперник Лейкърс в първия си мач от новия сезон. За “езерняците” това ще бъде втори двубой, след като те откриват сезона срещу шампионите от Голдън Стейт Уориърс.

“Ножиците” имат сериозно превъзходство в последните няколко издания на това съперничество. Клипърс са със седем поредни успеха над своя съперник. Тази лоша серия със сигурност не се харесва на Леброн Джеймс и компания и те ще искат да я прекъснат.
Двата тима са сред фаворитите за спечелването на трофея “Лари О’Брайън”. Може да очакваме силен сезон от двете организации, стига разбира се, играчите да се запазят здрави. Тъй като точно тези два отбора често изпитват кадрови проблеми, надяваме се този сезон да е различен, за да може да се насладим на най – доброто от тях.

Повече информация за това събитие може да намерите на нашия сайт Betano.bg.

Какво може да очакваме от Лос Анджелис Клипърс този сезон?

Със завръщането на звездата на Ел Ей Клипърс – Кауай Ленард, “ножиците” отново влизат в листта с фаворитите за отличието на края на сезона. Лекото крило пропусна целия минал сезон поради контузия. Това се отрази на представянето на отбора, който дори не успя да стигне до плейофите.

Освен завръщането на Ленард, Клипърс успяха да си осигурят подписа на Джон Уол. Гардът бе сочен за един от най – добрите на тази позиция до преди няколко години. За съжаление на баскетболиста, тежките контузии не спряха да го преследват и вадят от игра за продължително време. Ако Уол успее да се опази здрав, то неговите качества ще помогнат много в борбата за титлата.
Плеймейкърът взе участие в предсезонната подготовка на тима. Формата му изглеждаше добра и нямаме търпение да го видим отново в официален мач.

Подготовката на Клипърс се състоя от четири двубоя. Три от тях бяха срещу отбори от НБА, а един от тях срещу европейски тим. Американците надделяха със 121-81 над израелския Макаби Раанана. След това, Клипърс се изправи срещу Портланд Трейлблейзърс. Момчетата на Тай Лу спечелиха със 102-97. Последваха две загуби от Минесота Тимбъруулвс и Денвър Нъгетс.
Новата кампания започва ударно за Ел Ей Клипърс. Ще успеят ли да удължат победната си серия срещу Лейкърс, предстои да разберем.

Ще се реваншира ли Лос Анджелис Лейкърс за изминалия сезон?

Ел Ей Лейкърс, на чело с Леброн Джеймс, със сигурност искат да забравят колкото се може по – бързо за последния сезон. “Езерняци” завършиха на 11-а позиция, като това ги остави извън плейофите. Този факт не се прие добре от привържениците на Лейкърс.

Не се приемат добре и резултатите от предсезонната подготовка на тима. Една от най – успешните баскетболни организации записа едва една победа от шестте мача, които изигра. Тя бе постигната срещу шампиона от миналия сезон – Голдън Стейт Уориърс. Петте загуби дойдоха от Сакраменто Кингс на два пъти с 30 и 47 точки, Финикс Сънс и Тимбъруулвс на два пъти. Лос Анджелис Лейкърс направи някои промени в редиците си това лято. На първо място бе привлечен нов треньор. Това е Дарвин Хем, който бе помощник-треньор в Милуоки Бъкс. Други нови имена, които правят впечатление, са Денис Шрьодер и Патрик Бевърли. Вторият е бивш състезател на Клипърс и мачовете с тях ще са по – специални за него.

Ще се окажат ли тези промени печеливши? Как ще се представи Леброн Джеймс в 20-ия си сезон в НБА? Въпроси, на които само времето може да даде отговор.

Прогноза и потенциални залози на Клипърс – Лейкърс, заслужава си да покорим спортните залози в Betano

Баскетболът винаги е бил динамичен и атрактивен спорт. Доста подходящ за залагане На Живо. Betano ще се погрижи да Ви предостави това дерби и много разнообразни пазари към него. Трудно е да опредим фаворит в този сблъсък. Все пак коефициентът на Клипърс за победа е 1.62*, докато този за Лейкърс е 2.35*. Очаква ни истинско шоу и много резултатна игра. Опцията за Над/Под точки винаги е вариант в едно подобно дерби. Границата е 221.5 точки.

В секция “Играчи” може да откриете не малко на брой опции за всеки един състезател, като започнем с точки, борби, асистенции и други. Предлагат се възможности и за залози на всяка четвърт. Изборът е ваш, а той не е никак ограничен. Оставяме ви да се насладите на този мега сблъсък от най – високо ниво. Не забравяйте и да се забавлявате с играта при нас! Пожелаваме ви късмет и много печалби!

Автор: Николай Василев

*Коефициентите са съобразени с времето, в което е писана статията и подлежат на промени.

ТАГОВЕ
Gloria Tamashova

Gloria Tamashova

Gloria Tamashova

Gloria Tamashova

ОЩЕ ОТ Баскетбол
Баскетбол 12 фев.

Янис и Леброн отново извеждат Изтока и Запада в поредния “Мач на звездите” в НБА

Баскетбол 29 ян.

Янис и Милуоки Бъкс гостуват на шампионите от Денвър Нъгетс в сблъсък на Източната и Западната конференция

Анализи и Прогнози 11 ян.

Янис и “елените” посрещат “келтите” в битка за върха на Източната конференция в НБА

Баскетбол 07 ян.

Битката за Лос Анджелис или градското дерби между Лейкърс и Клипърс

Анализи и Прогнози 20 дек.

Обзор и всичко най-интересно от изминалата календарна година в НБА

Betano Новини 14 дек.

Глобалният посланик на Betano – Янис Адетокумбо, постави абсолютен рекорд в НБА

Баскетбол 01 дек.

Александър Везенков и неговите “крале” продължават на четвъртфиналите на новия турнир в НБА

Баскетбол 16 ное.

Черноморец (Бургас) посреща Балкан (Ботевград) в повторение на финала от миналия сезон

Баскетбол 25 окт.

Александър Везенков и Сакраменто Кингс започват своето приключение в редовния сезон на НБА срещу Юта Джаз

Баскетбол 24 окт.

Янис Антетокумпо ще поведе Милуоки Бъкс в новия сезон от Националната баскетболна асоциация

ЗАРЕДИ ОЩЕ