Кой ще стигне големия финал на „Уембли“?

08 май | news | МИН ЗА ЧЕТЕНЕ |
Кой ще стигне големия финал на „Уембли“?

Отборите на Реал Мадрид и Байерн (Мюнхен) се изправят в нов епичен сблъсък от Шампионската лига след страхотния мач миналата седмица в Германия, завършила наравно 2:2. Победителят от полуфиналния реванш ще се класира за мечтания финал на “Уембли” на 1 юни, където да се изправи срещу Борусия (Дортмунд)

По пътя си към тази фаза на елиминациите Байерн се справи с Лацио и Арсенал. Реал Мадрид пък с известни затруднения елиминира друг немски тим – РБ Лайпциг, както и миналогодишния носител на трофея Манчестър Сити след две равенства и дузпи.

Според BETANO домакините имат предимство в битката днес, като коефициентът за успех на кралския клуб е 1.98. За гостите ставката е 3.80, а за ново равенство може да се играе на 3.95.

Реал Мадрид определено намира баварците за удобен съперник в най-новите времена, като испанците в последните три пъти неизменно елиминират съперника си. Германците изпитват затруднения срещу “лос бланкос” и в последните осем срещи между двата отбора имат цели шест поражения и само две равенства

ТАГОВЕ