Ще успее ли Ювентус да се върне в борбата за титлата в Серия А в мача срещу един Интер?

24 мар. | МИН ЗА ЧЕТЕНЕ |
Ще успее ли Ювентус да се върне в борбата за титлата в Серия А в мача срещу един Интер?

Ювентус – Интер

Серия “А” ще ни предостави мега сблъсък между отборите на Ювентус и Интер. Сблъсък, в който залогът е огромен. Мачът е известен като Дербито на Италия. Срещата ще се проведе в първия кръг след паузата за национални отбори. Датата е 03.04.2022, а мястото – “Алианц Стейдиъм”.

Първият двубой между двата гранда завърши без победител. Един Джеко изведе “нерадзурите” в 17-та минтуа, но Пауло Дибала раздели точките в 89-та минута след точно изпълнена дузпа.

Победата е много важна и за двата отбора, които все още са в борбата за титлата. Да, Ювентус изглежда далеч от нея, но чисто математически това е напълно възможно. Една евентуална победа ще ги доближи до рекордната 37-а титла. За целта “старата госпожа” трябва да се надява на грешки от страна на други отбори.

Дали това ще се случи и как ще завърши битката за върха с Серия “А”, предстои да разберем съвсем скоро.

Срещата може да намерите на нашия сайт Betano.bg, който ще ви предостави куп възможности за залагане на това, както и много други събития.

Всичко най – интересно от Ювентус в Серия “А” 21/22

Раздялата с Кристиано Роналдо в началото на сезона се усети в първите няколко мача на тима. Ювентус започна по крайно неубедителен начин. Първата победа на “бианконерите” бе постигната в 5-я кръг. В първите четири срещи от първенството тимът записа две загуби и две равенства. Това се превърна в един от най – слабите стартове в историята на клуба.

Футболистите на Масимилиано Алегри бързо се съвзеха след слабото начало и в момента те са отбора с най – дълга серия без загуба през настоящата кампанията. “Старата госпожа” е непобедена вече 15 кръга. За последно отстъпиха на Аталанта с 1:0 на 27.11.2021. Това са близо четири месеца без допуснато поражение. Въпреки това постижение, Юве се намира на цели 7 точки от върха. Това само доказва колко оспорвано е “Скудето” този сезон.

Ювентус е най – титулувания клуб в Серия “А”. Те са печелили титлата цели 36 пъти. Това е със 17 пъти повече от втория, който по ирония на съдбата е и настоящият им съперник – Интер. Срещата се превръща в сблъсък между двата най – успешни италиански отбора.

Коефициентът, който предлагаме от Betano за победа на Ювентус е 2.72*.

Представянето на Интер от началото на сезона 2021/2022

Интер продължава преследването на втора поредна титла в Серия “А”.

“Нерадзурите” обаче не се намират в най – добрата си форма в последно време. Да, тимът остава близо до върха, но играта им е доста колеблива. В последните пет кръга от първенството, “черно-сините” спечелиха само един от тях, като завършиха на равно три пъти и допуснаха една загуба.

Интер продължава да е начело в различни класации, като най – много отбелязани голове, най – малко допуснати загуби и много други. Въпреки това, “нерадзурите” са на 6 точки от върха. Разбира се, разликата може да стане само 3, ако Интер си вземат отложения мач с Болоня.

“Алианц Стейдиъм” е изключително негостоприемен терен за Интер. За последно, те се поздравиха с успех на това съоръжение през далечната 2012 година. Ще успеят ли “нерадзурите” да прекъснат тази негативна за тях серия, предстои да видим.

Коефициентът, който предлагаме от Betano за победа на Интер е 2.57*.

Прогноза и потенциални залози

Може да очакваме оспорван и много нервен двубой. Все пак говорим за италиански футболен мач, чийто залог е изключително голям. Мач, който противопоставя последните два шампиона на Италия. Интер е сочен за фаворит, но не бива да забравяме поредицата на Ювентус без допусната загуба.

“Бианконерите” не може да се похвалят с една най – силните атаки, вкарвайки само 47 гола в 30 мача. От друга страна, Интер разполага с втората най – добра защита, като допуснатите попадения, в 29 срещи, са едва 24.

Двубоят не се очертава да е изпълнен с много голове, като тук по – скоро ще наблюдаваме тактическо надлъгване. В такъв случай опцията за “Голове” и по – точно “Под Х гола” е доста подходяща. Също “Двата отбора да отбележат – Не” може да намери място сред залозите на това събитие.

Изборът ще оставим на вас, но не забравяйте да се забавлявате докато играете при нас.

Автор: Николай Василев

* Коефициентите са актуални по времето, в което е писана статията и подлежат на промени.

ТАГОВЕ
Linda Hristova

Linda Hristova

Linda Hristova

Linda Hristova

ОЩЕ ОТ Серия А Италия
Анализи и Прогнози 25 ян.

Лацио ще защитава честта на Рим срещу Наполи в мач от 22-рия кръг на италианската Серия „А“

Betano Новини 08 дек.

Ювентус приема Наполи с мисия да отдалечи още повече шампионите от титлата

Серия А Италия 23 ное.

Ювентус приветства Интер в битка за върха на Серия “А”

Анализи и Прогнози 21 ное.

Аталанта посреща Наполи в интригуващ сблъсък от италианската Серия “А”

Анализи и Прогнози 19 окт.

Вечна италианска класика – Милан приветства Ювентус на “Сан-Сиро” в сблъсък от Серия “А”

Анализи и Прогнози 10 сеп.

Италианската Серия “А” се завръща след едноседмична пауза с “Дерби де ла Мадонина”

Серия А Италия 26 авг.

Рома и Милан ще се сблъскат във вълнуващо италианско дерби с марка Серия А

Серия А Италия 16 май

Фиорентина и Интер ще решават кой ще грабне Купата на Италия за сезон 2022/23

Серия А Италия 21 апр.

Два титанични сблъсъка за място сред най-добрите четири в италианската Серия “А”

Серия А Италия 12 мар.

Лютото дерби за челните места в Серия А: Лацио срещу Рома

ЗАРЕДИ ОЩЕ