Лестър срещу Уест Хям – мач от 25-ия кръг на Английската Висша лига

Лестър – Уест Хям Английската Висша лига

На 13.02.2022, Лестър посреща Уест Хям на своя “Кинг Пауър Стейдиъм”. Мачът, 25-ия кръг на Английската Висша лига, е от 18:30 часа.
“Чуковете” са сочени за фаворити в тази среща, но въпреки това, може да кажем, че ни очаква един много равностоен двубой. Двата отбора са с амбиции за класиране в евротурнирите през следващия сезон.
Първият мач между двата тима, по – рано през сезона, завърши по убедителен начин в полза на Уест Хям. Те разгромиха съперника си с 4:1 на “Лондон Стейдиъм”.
Дали лондонският клуб ще продължи похода си към евротурнирите, предстои да разберем.

Как се представя Лестър до тук в първенството на Англия

Представянето на “лисиците” до тук в Премиър лийг не е на обичайното ниво. Ниво, което свикнахме да наблюдаваме през последните няколко години. Лестър се намира на 13-а позиция с едва 26 точки от 21 изиграни двубоя. Записали са само 7 победи, 5 равенства и цели 9 загуби. За сравнение с миналия сезон и изиграването на 21 мача, статистика изглеждаше по следния начин – 13 победи, 3 равенства, 5 загуби и 42 точки.
Въпреки лошата позиция, в която се намират, един силен втори полусезон би върнал надеждата на своите фенове за класиране в евротурнирите. Една потенциална победа срещу отбор намиращ се в топ 4, какъвто е Уест Хям, би било едно добро начало.
Вече се убедихме, че Лестър е способен да побеждават и топ отборите. По – рано през сезон, те успяха да измъкнат пълния комплект точки от тимове като Ливърпул и Манчестър Юнайтед.
Дали обаче Джейми Варди и компания ще ликуват след края на тази среща, ще разберем в неделя вечер.
Betano предлага коефициент 2.97 за победа на домакините от Лестър.

Как се представя Уест Хям до тук в първенството на Англия

Уест Хям се представя блестящо от началото на сезона. Момчетата на Дейвид Мойс се намират в челната четворка. В момента, те заемат 4-то място в класирането. “Чуковете” са изиграли 24 мача до сега, като 50% от срещите са завършили в тяхна полза. Това е една страхотна статистика за отбор като Уест Хям. Някои от победите на лондонския тим правят много силно впечатление. Освен вече споменатата победа с 4:1 над Лестър, те могат да се похвалят още с успехи срещу отбори като Тотнъм, Ливърпул и Челси.
“Чуковете” излизат за втори пореден дубъл над своя съперник, след като миналия сезон се поздравиха с две победи. Победи, които постигнаха с 3:0 и 3:2.
Betano предлага коефициент 2.54 за победа на гостите от Уест Хям.

 

Прогноза и потенциални залози

Този мач е един от трудните за прогнозиране. Двата отбора са много качествени. Временната форма не е от особено значение в такава среща. За това, ние от Betano сме се погрижили да Ви предоставим най – различни пазари на това доста интригуващо събитие.
Нека вземем последните пет сблъсъка между двата отбора. Уест Хям са излизали три път като краен победител, а Лестър два. В същите тези пет двубоя са паднали общо 21 гола, което е малко над 4 гола средно на мач. Ако се водим по статистика, може да очакваме нов трилър на “Кинг Пауър Стейдиъм”. За ваше щастие, Betano предлага куп възможности за залози свързани с голове. За повече информация, моля, посетете нашия сайт Betano.bg, изберете събитието и вижте в сектор “Голове”.
Събитието се предлага с 0% марж, което автоматично означава, че коефициентите са завишени.*
Остава да си пожелаем късмет и да се насладим на шоуто, което са ни подготвили Лестър и Уест Хям. Не забравяйте да се забавлявате, докато играете в Betano.
Срещата е на 13.02.2022 от 18:30 часа.

Автор: Николай Василев

*Класирането и коефициентите са съобразени с времето, в което е писана статията.

Следвайте ни и споделете: