Докъде ще стигнат “Трите лъва” по пътя към европейската титла този път – Англия срещу Украйна в мач от квалификациите за Евро 2024

Кой ще вземе предимство в класирането в група C

 

След поредната порция първокласен европейски футбол, идва време за паузата на първенствата. Следващите дни са посветени на футболните национали. Започват квалификациите за Евро 2024. 53 нации ще се борят за мястото си в дългоочакваното Европейско първенство. Предстои ни да се насладим на някои доста обещаващи сблъсъци. Един от тях без съмнение ще е Англия срещу Украйна.

Двете нации попаднаха в една квалификационна група в компанията на Италия, Малта и Северна Македония. Англия стигна до финала на миналото Европейско първенство. Там обаче допусна поражение срещу един от съперниците си в група C – Италия. Сега “Трите лъва” ще започнат отначало своя поход към европейската титла. Пред тях ще застане една нация, която беше разтърсена от война и политически интереси. Духът на украинския народ обаче надделя над всичко и украинските футболни национали ще се борят за мястото си на Евро 2024.

 

Имат ли сили англичаните за европейски триумф

 

Националният отбор на Англия безспорно разполага с изобилие от класа в редиците си, за да покори Евро 2024 и да грабне титлата. “Трите лъва” бяха на косъм от това да донесат Европейската титла в Англия и да зарадват цялата нация. Всички мечти на англичаните бяха попарени за минути и в онази вечер Италия стана европейски шампион. Последва и разочароващо отпадане срещу Франция на четвъртфиналите на Световното първенство в Катар. Отборът на Гарет Саутгейт винаги е бил считан за един от фаворитите за спечелване на подобен форум. Сега английските национали имат нова възможност да се докажат и да спечеля така бленувания трофей. 

Като изключим Италия, всички останали отбори следва да са лесно преодолими и англичаните да не срещнат особена съпротива. Разбира се, място за изненади винаги има. Поводи за подобни спекулации са отсъствията на някои ключови играчи. Маркъс Рашфорд претърпя контузия в последния мач на Манчестър Юнайтед срещу Фулъм за ФА Къп и няма да е на разположение за Англия. Нападателят се намира в блестяща форма и неговото отсъствие е голям удар за Саутгейт. Мейсън Маунт и Ник Поуп също ще пропуснат квалификациите поради контузии. Преди да се изправят срещу Украйна, “Трите лъва” играят с Италия. Предстои да разберем в каква позиция ще се намира Англия след мача с европейския шампион.

 

Ще поднесе ли изненада Украйна

 

Футболът в Украйна трябваше да мине през изключително тежък период. Кризисната ситуация в държавата рефлектира и на спорта. Въпреки ужасяващото състояние в Украйна, първенството все пак успя да стартира, макар и без публика.Неукротимата воля за съпротива на целия украински народ заслужава адмирации. Любовта към футбола и подкрепата на една нация, преминала през възможно най-тежките моменти в своята история, ще дадат на украинските футболни национали огромна сила.

В редиците си Украйна разполага с достатъчно футболисти от високо ниво, за да направи мача за Англия възможно най-труден. Англичаните по никакъв начин не трябва да подценяват мотивираните украинци, които ще искат да зарадват милионите изстрадали привърженици. Макар и обстоятелствата да не са в полза на украинците, сме сигурни, че те ще дадат всичко от себе си и няма да се дадат без бой на англичаните.

 

Офертите за ранно изплащане

 

Към момента на изготвяне на тази статия все още не са налични пазарите за Англия – Украйна. Съвсем скоро очакваме те да са на ваше разположение и да се възползвате от нашите топ коефициенти. Спортната ни секция има с какво да ви изненада и да направи изживяването ви в сайта незабравимо. Предлагаме широк спектър от оферти не само за футбол, а и за много други спортове. Една от най-често използваните от нашите клиенти оферта е “Ранно изплащане”.

Сега вече можете да намерите на едно място абсолютно всички оферти за ранно изплащане в зависимост от спорта, за който се интересувате. Можете да достъпите пълния списък, като натиснете на “Оферти за Ранно Изплащане” долу вдясно на началната страница в секция Спорт. Ще видите пълните условия на офертата за спорта, който ви интересува. С тази оферта можете да спечелите залога Ви още преди края на мача, ако поставеният залог отговаря на условията на офертата. 

Ще проследим с интерес двубоя между Англия и Украйна. Нека по-добрият победи, а Вие следете за нашите топ коефициенти и оферти в секция Спорт. Желаем ви късмет и успехи в нашия сайт.

 

Автор: Тодор Вълков

Следвайте ни и споделете: