BETANO e генерален спонсор на най-новия музикален формат „Звездите в нас“

“Звезден уикенд турнир” и “Звездна мисия” очакват феновете на предаването, което стартира на 11 септември по NOVA

Остават броени дни до най-вълнуващото шоу в ефира “Звездите в нас”. Генералният спонсор на предаването BETANO ще предложи на своя сайт betano.bg ексклузивни звездни приключения за всички свои членове, фенове на забавлението.

На 11 септември по NOVA звездното жури ще види първите пет отбора, които ще влязат в имитаторска битка един срещу друг, а само най-добрите от тях ще продължат в следващия етап на надпреварата. Софи Маринова, ТИТА, Виктор Калев и Добрин Векилов – Дони ще имат тежката задача да оценяват изпълненията на 30-те отбора в най-новия музикален формат.

Освен спорта международната лидерска компания за залози подкрепя и талантите като част от своята мисия. “За нас е привилегия да бъдем част от звездното семейство на предаването, което освен, че ще забавлява зрителите, ще даде и поле за изява на талантливи личности. Надяваме се това е началото на дългосрочно партньорство с Global Films и пожелаваме успех на шоуто.” заяви изпълнителният директор на Betano за България – г-н Цветин Йорданов.

Какво сподели журито на “Звездите в нас”

“Нямам търпение да започнем! В последните години винаги аз съм имитирала колеги и световни звезди на тази сцена, а сега ще трябва да ги оценявам. Искам да видя образите, да се запозная с тези таланти от цялата страна. Надявам се да се забавлявам много“, разказа Софи Маринова за новото предизвикателство.

За ролята на жури в „Звездите в нас“ Дони сподели: „От години съм музикален продуцент и жури в различни телевизионни предавания, но за това се вълнувам особено много. За мен форматът е супер интересен, защото на сцената ще излязат хора, които не са професионалисти, но ще дадат всичко от себе си, за да влязат в образа на любимата си звезда. Досега може да са я имитирали вкъщи, но сега ще го направят под светлините на прожекторите и пред цяла България. Обещавам да съм строго, но справедливо жури“.

Пред звездното жури ще се изправят 90 участници, които мечтаят да излязат на голямата сцена в образа на идола си. В отбори по трима, те ще имитират своята любима звезда с една обща песен. Единствено гласовете на журито ще определят кои отбори ще продължат в голямата надпревара и кои ще отпаднат още след първото си излизане на сцената. В края на шоуто с голямата награда от 50 000 лева ще си тръгне само един претендент.

Продуцент на „Звездите в нас“ е Магърдич Халваджиян (Global Films), а предаването е по лиценз на един от най-новите британски музикални формати – “Starstruck”. Първият сезон на шоуто стартира по ITV началото на тази година. След успеха му, предстои премиера на предаването и в още няколко държави по цял свят.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на BETANO!

Следвайте ни и споделете: