Лудогорец посреща Ботев (Пловдив) в дербито на 25-я кръг в Българската Първа Лига

01 апр. | МИН ЗА ЧЕТЕНЕ |
Лудогорец посреща Ботев (Пловдив) в дербито на 25-я кръг в Българската Първа Лига

Лудогорец – Ботев (Пловдив) в Първа Лига

Лудогорец посреща един от най – добре представящите се отбори в Българската Първа Лига през настоящия сезон – Ботев (Пловдив). Срещата ще се проведе в Разград на “Хювефарма арена” на 03.04.2022 от 20:00 часа.

Първият двубой между двата отбора през настоящата кампания завърши в полза на шампионите с 3:1 насред Пловдив, след като станахме свидетели на пълен обрат.

Възможно ли е “канарчетата” да продължат с доброто си представяне или хегемонът Лудогорец ще се окаже прекалено висока летва за тях? Всичко това предстои да разберем веднага, след като клубният футбол се завърне след паузата за национали.

Ние от Betano сме се погрижили да Ви предоставим това събитие, в което един срещу друг излизат два от трите най – силни български футболни отбори.

Пътят на Лудогорец към 11-а поредна титла

Лудогорец продължава доминацията си в Българската Първа Лига и през този футболен сезон. Тимът на Анте Шимунджа се е запътил към 11-а поредна титла, като преднината, която имат на върха е солидна. След изиграването на 24 мача от първенството, “зелените” имат цели 9 точки аванс пред втория в класирането ЦСКА-София. Това не бива да успокоява разградчани, като плейофната фаза тепърва предстои да започне.

Формата на Лудогорец в последните няколко кръга, очаквано, е на много високо ниво. Отборът не е допуснал загуба през настоящата календарна година. Изненадващото равенство в последния кръг срещу последния в класирането Царско Село, прекъсна серия от пет поредни победи. Последната загуба на “орлите” бе допусната от основния конкурент за първото място – ЦСКА-София. Тя бе записана на 20.12.2021 с 1:0 на стадион “Българска армия”.

Лудогорец е големият фаворит за победа в срещата. Но да не забравяме какво се случи по-рано през сезона, когато на същия стадион, “Хювефарма арена”, Пирин (Благоевград) поднесе изненадата на сезона, побеждавайки шампионите с 5:3. Никой не е застрахован от грешки, а Ботев (Пловдив) е достатъчно класен отбор, за да се противопостави на съперника.

Коефициентът, който предлагаме от Betano за победа на Лудогорец е 1.44*.

Изкупителният сезон на Ботев (Пловдив)

Ботев (Пловдив) се реваншира на своите фенове за сезон 2020/2021. Тогава, “канарчетата” завършиха на 4 точки от дъното на класирането и едва на 1 точка от групата на изпадащите.

Назначаването на Азрудин Валентич в началото на миналата година преобрази отбора. Той успя да ги спаси от изпадане, а сезон по – късно ги изкачи в топ 3 на Първа професионална българска лига.

“Жълто-черните” се подобриха значително във фаза защита. В сравнение с изминалата кампания, тимът е допуснал почти два пъти по – малко попадения. Това е и основната разлика в двете представяния. Тази отбрана ще бъде поставена под сериозен тест. Срещу нея излиза най – силната атака в българския футбол.

По подобие на своя съперник, Ботев (Пловдив) също няма допусната загуба през настоящата календарна година. За последно те допуснаха поражение от “Левски” с 2:0 на 04.12.2021. Непобедени са вече шест последователни кръга.

“Ботев” победи един от двата отбора пред тях в таблицата в последния шампионатен мач. Те надвиха ЦСКА-София с 2:0. Дали добрата форма на тима ще продължи и срещу настоящия първенец на България, предстои да разберем в неделя вечер.

Коефициент, който предлагаме от Betano за победа на Ботев (Пловдив) е 7.20.

Прогноза и потенциални залози

На пръв поглед, Лудогорец изглежда като абсолютен фаворит за спечелването на двубоя. Коефициентът, който предлагаме от Betano също не е лош и би могъл да се комбинира с други събития.

Ботев (Пловдив) няма да се даде без бой и тази среща би била добър тест преди плейофната фаза между челната шестица, която започва съвсем скоро. При евентуална победа за пловдивчани, разликата в точките би паднала на 12.

Събитието е подходящо, за да се възползвате от опцията “хендикап”. Двата отбора се намират в страхотна форма и ако станем свидетели на победа за един от двата отбора, то тя би била минимална. Именно за това, опцията “хендикап” е интересен избор тук. В секция “Специални” на това събитие може да намерите най-различни и интересни пазари. За повече информация посетете Betano.bg.

Това, което остава е да си пожелаем късмет и да се насладим на срещата между едни от най-качествените български отбори.

Автор: Николай Василев

*Коефициентите са съобразени с времето, в което е писана статията и подлежат на промени.

ТАГОВЕ
Linda Hristova

Linda Hristova

Linda Hristova

Linda Hristova

ОЩЕ ОТ Анализи и Прогнози
Анализи и Прогнози 25 ян.

Лацио ще защитава честта на Рим срещу Наполи в мач от 22-рия кръг на италианската Серия „А“

Анализи и Прогнози 16 ян.

Откритото първенство на Австралия за 2024 – кой ще покори първия турнир от Големия шлем за календарната година

Анализи и Прогнози 12 ян.

Юнайтед – Тотнъм е черешката на тортата от 21 кръг на Английската Висша Лига

Анализи и Прогнози 11 ян.

Янис и “елените” посрещат “келтите” в битка за върха на Източната конференция в НБА

Всичко за залозите 09 ян.

Най-добрите спортни бетинг моменти от 2023 от Betano, Kaizen Gaming

Анализи и Прогнози 01 ян.

Ливърпул и Нюкасъл ще дадат подобаващ старт на Новата година в Английската Висша Лига

Анализи и Прогнози 20 дек.

Обзор и всичко най-интересно от изминалата календарна година в НБА

Анализи и Прогнози 14 дек.

Ливърпул и Манчестър Юнайтед ще приповдигат коледното настроение с класически двубой във Висшата лига

Betano Новини 08 дек.

Ювентус приема Наполи с мисия да отдалечи още повече шампионите от титлата

Анализи и Прогнози 06 дек.

Летящият Астън Вила посреща шампиона Манчестър Сити с нагласа за победа

ЗАРЕДИ ОЩЕ